PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Catalin Bujita scrie:Pai si de ce nu ai CIS-ul? Te chinui de cativa ani sa-l capeti si fara el este ca si cum nu ar exista.
Pentru stiinta ta nu fac confuzie intre termeni, stiu in ce stadiu te afli si nu ma intereseaza, ca de altfel decat pe fiecare dintre noi, decat daca ai toate actele. Atata timp cat nu le ai nu inteleg ce vrei de la noi?! Sa ti-l dau eu! Si daca-l obtii ce o sa faci mai departe cu el? O sa impui cluburilor cum sa fie sau o sa incerci sa faci ceva pentru ele. Cu alte cuvinte mai pe intelesul tuturor: CARE ESTE SCOPUL TAU?
Scopul sau e unic. 1000 de lei de membru cotizatia federala + taxa de emitere a legitimatiilor de sportivi, + taxe pentru avizari medicale, ITM etc. De ce? Fara cluburi afiliate nu va primi CIS-ul. Cand zic fara cluburi ma refer la cele ce se vor a fi afiliate nu si la cele pe care le-a inventat ca sa infiinteze marota din debara.
Măi nene, Federația este constituită din cluburi, nu din marote. 1000 lei parcă este mult mai puțin decât 1600 de euro ca să participi la o comedie cu rezultatul cunoscut dinainte.
Și ce nu știți voi, ANST a avut un schimb de corespondență cu CIPS asupra modului de afiliere a AGVPSR, aia care cică este fondatoare si care nu spune că în 1974 a fost dezafiliată.
Ia zii nene juristule, dacă AGVPSR a fost înscrisă în Registrul asociațiilor în 2000, câți ani are de la înființare? :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mie Ian 23, 2013 13:41 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Catalin Bujita scrie:nu-mi raspunde?!
La ce?

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:
Scopul sau e unic. 1000 de lei de membru cotizatia federala + taxa de emitere a legitimatiilor de sportivi, + taxe pentru avizari medicale, ITM etc. De ce? Fara cluburi afiliate nu va primi CIS-ul. Cand zic fara cluburi ma refer la cele ce se vor a fi afiliate nu si la cele pe care le-a inventat ca sa infiinteze marota din debara.
Măi nene, Federația este constituită din cluburi, nu din marote. 1000 lei parcă este mult mai puțin decât 1600 de euro ca să participi la o comedie cu rezultatul cunoscut dinainte.
Și ce nu știți voi, ANST a avut un schimb de corespondență cu CIPS asupra modului de afiliere a AGVPSR, aia care cică este fondatoare si care nu spune că în 1974 a fost dezafiliată.
Ia zii nene juristule, dacă AGVPSR a fost înscrisă în Registrul asociațiilor în 2000, câți ani are de la înființare? :lol: :lol: :lol:

Bai, ti-am zis cu alienarea!
marota este federatia. Cluburile nu vor sa se afilieze ca sa nu ajunga si ele la fel.
1000 de lei x 30 de pescari un club considerabil, fac 30.000 de lei : 4,5 = 6666, 66 euro / club. Ce suma urata :evil: :evil: :evil:
Ti-am mai zis AGVPS-ul este autoritate nationala. N-are nevoie de asocieri, afilieri etc. Nu asculti? De ce? Nu-ti convine?
Urban culture.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

@andrei vladeanu
nu o sa reusesti sa faci Federatie numai de crap,trebuiesc incluse toate disciplinele

daca tot se poate,ar trebui innainta o cerere primului ministru de DESFIINTARE A FEDERATIEI LUI FANE (inca nenascuta) si infiintarea altei FEDERATII care sa ne reprezinte cu adevarat pe toti ,nu numai pe crapisti

nu cred ca apuc in viata asta sa vad ceva bun si corect, in pescuitul de competitie romanesc
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

AGVPS-UL ESTE O ENTITATE AUTORITARA SI AUTONOMA SI NU ARE NEVOIE DE CIS CA SA COORDONEZE NISTE ACTIVITATI DE PESCUIT SPORTIV DE AGREMENT ( vezi legea pescuitului in vigoare ). DE-AIA NU ARE NEVOIE DE CIS SI NIMENI DIN TARA ASTA N-ARE NEVOIE DACA VREA SA PARTICIPE LA UN CM. cA VREA SA IMPUNA ASTA CLUBURILOR E ALTA POVESTE PLECATA TOT DE LA TINE.
Sa-i spuna cineva asta lui Fane ca se pare ca eu am inceput sa vorbesc swahili.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

bogdanpesc scrie:

nu cred ca apuc in viata asta sa vad ceva bun si corect, in pescuitul de competitie romanesc
De unde sti? Ce ai vre-un gand :D . Mai ai putina rabdare. Tu mi-ai zis anumite chestii. Ai uitat?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie: Înțelegerile se fac între mafioți.
Asea ai facut si tu cu primarii? Ia mai zi cu balastru`. Si cu copii. Aia-mi place. O sa-i pui sa scoata rame ca tema pentru acasa?!
Mai zi cu astea Cocolosh ca daca nu ma bag la culcare :| .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Gata! Nu mai vrea! L-am pierdut :oops: .
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:

Bai, ti-am zis cu alienarea!
marota este federatia. Cluburile nu vor sa se afilieze ca sa nu ajunga si ele la fel.
1000 de lei x 30 de pescari un club considerabil, fac 30.000 de lei : 4,5 = 6666, 66 euro / club. Ce suma urata :evil: :evil: :evil:
Ti-am mai zis AGVPS-ul este autoritate nationala. N-are nevoie de asocieri, afilieri etc. Nu asculti? De ce? Nu-ti convine?
Măi nea,
După ce că ai capul mic, îți mai stă și creierul lejer. 1000 este cotizația clubului, vizele legitimațiilor fiind de 10 lei/an. Atât și nimic mai mult.
Ia zi nene, de unde și până unde AGVPSR este autoritate națională?

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

cornel.s scrie:Gata! Nu mai vrea! L-am pierdut :oops: .
Tocmai da un CTRL+F in legi, sa-ti mai ofere o poveste. :lol:

Ce nu inteleg eu, de ce dracului umple forumurile cu zeci de pagini in care ne spune acelasi lucru, adica nimic; atata timp cat procentual numarul membrilor/cititori de forumuri care sunt si pescari de competitie este mult mai mic decat al celor care practica pescuitul recreativ. Parerea mea(ca user al acestui forum) este ca ii se acorda mult prea multa importanta, din punctul meu de vedere gagiu' are reale probleme si cel mai probabil scrie dintr-un salon al spitalului de glumeti, ori lipsa unei ocupatii concrete il face sa-si multiplice identitatea, azi presedintele federatiei de pescuit, maine sef la balastiera, poimaine senator.
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”