CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de Vladut Mateianu »

Oliviu Orhei este rugat sa intervina public si sa dialogheze cu pescarii pe care ii reprezinta......
Eventualii participanti la CN sunt 99% prezenti pe acest forum, consider ca ar trebui sa existe un dialog intre el si pescarii pe care ii reprezinta !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Oliviu Orhei este rugat sa intervina public si sa dialogheze cu pescarii pe care ii reprezinta......
Eventualii participanti la CN sunt 99% prezenti pe acest forum, consider ca ar trebui sa existe un dialog intre el si pescarii pe care ii reprezinta !
:D zici ca-i anunt la statia de amplificare...
The One Team

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:de oliviu orhei » Vin Apr 22, 2011 9:47 am

Am citit mai multe postari si efectiv am ramas placut surprins de atitudinea persoanelor respective de exemplu: Vladut Mateianu, Val Pangica, Victor Oana, Florentin Iuga.
Daca iei fiecare postare si punct de vedere ajungi la aceasi concluzie: anumite persoane confunda Campionatul National cu un concurs privat si ca o sursa de venituri personale.

Campionatul National normal ar trebui organizat fara a se percepe vreo taxa sau daca se percepe aceasta ar trebui sa fie mai mult simbolica.

Din punctul meu de vedere criteriul de baza pentru participarea unei persoane la acest Campionat National de pescuit la CRAP ar trebui sa fie apartenenta acestuia la un CLUB SPORTIV.
...craparii incep sa se uneasca in fata primejdiei...se misca lucrurile...e de bine :wink:
"Keep it simple!"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

RSC scrie:
andrei vladeanu scrie:de oliviu orhei » Vin Apr 22, 2011 9:47 am

Am citit mai multe postari si efectiv am ramas placut surprins de atitudinea persoanelor respective de exemplu: Vladut Mateianu, Val Pangica, Victor Oana, Florentin Iuga.
Daca iei fiecare postare si punct de vedere ajungi la aceasi concluzie: anumite persoane confunda Campionatul National cu un concurs privat si ca o sursa de venituri personale.

Campionatul National normal ar trebui organizat fara a se percepe vreo taxa sau daca se percepe aceasta ar trebui sa fie mai mult simbolica.

Din punctul meu de vedere criteriul de baza pentru participarea unei persoane la acest Campionat National de pescuit la CRAP ar trebui sa fie apartenenta acestuia la un CLUB SPORTIV.
...craparii incep sa se uneasca in fata primejdiei...se misca lucrurile...e de bine :wink:
:lol:acum am vazut ca postarea e din 2011!!!...ca de obicei, av vine cu "trecutul" la masa in loc sa traiasca in prezent si sa faca ceva pentru viitor...

ps: @vladut m
orhei nu cred ca este reprezentantul pescarilor ca nu a fost ales de ei...agvps-ul l-a pus acolo si eu zic ca e reprezentantul lor in relatia cu pescarii de crap...poate gresesc, dar eu asa vad lucrurile
"Keep it simple!"

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Eu va spun sa lasati omul in pace ca are treaba si nu are timp de prostii gen Campionat National. Si oricum nu mai ce a fost anul trecut.

@ D-l Orhei
poate doriti sa va inscrieti la CN -APCR, care o sa fie mult mai interesant.

PS. am nevoie de un partener. Ce ziceti,?
Ultima oară modificat Joi Ian 24, 2013 12:08 de către barbumarius, modificat 1 dată în total.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Barbule, cauti sponsor? :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Vladut Mateianu scrie:Oliviu Orhei este rugat sa intervina public si sa dialogheze cu pescarii pe care ii reprezinta......

pe numele lui Orhei poți scrie tu.ai experiența necesară/ 99% din membrii forumului stiu asta!
dacă nu -ți convine ceva poți modifica .

baga si doua clone
BARICADA CARP CLUB

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

dan _city_center scrie:

pe numele lui Orhei poți scrie tu.ai experiența necesară/ 99% din membrii forumului stiu asta!
dacă nu -ți convine ceva poți modifica .

baga si doua clone

Dane,
Te rog nu posta in numele meu.

Datele legate de desfasurarea C.N. 2013 au fost prezentate foarte clar de Vladut Mateianu.
In momentul in care voi avea acordul Consiliului AGVPS, voi face anuntul privin modul de desfasurare.
Ce pot preciza sigur sunt datele de desfasurare a etapelor cat si aderarea cluburilor la AGVPS. Accestea nu se vor modifica.

Un lucru foarte important pe care vreau sa fie inteles foarte clar:
Eu sunt reprezentantul PESCARILOR pe langa AGVPS si nu angajatul cuiva.

Ii rog pe cei care traiesc si catiga din accest sport sa nu mai influienteze sau sa jigneasca persoanele care nu le impartasesc punctul lor de vedere.
Nu este frumos cum se incearca tot felul de combinatii numai pentru a se strica tot ce s-a putut realiza intr-un an.
Avem un exemplu clar ce inseamna pregatirea si cunoasterea unei BALTI - titlul de CAMPIONI MONDIALI in 2013.
La finalul campionatului mondial unele tari au facut tot felul de aprecieri negative asupra noastra, ajutati si de anumite persoane care nu vreau numai binele nostru al tuturor si au acel gram de rautate in ei de care nu se pot lipsi.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oliviu orhei scrie: Eu sunt reprezentantul PESCARILOR pe langa AGVPS si nu angajatul cuiva.
OK, pai in cazul asta Dl Orhei, poate insistati pe langa AGVPS sa nu ne inregimenteze cu forta. Asa cum ati sustinut in trecutul recent, tot la AGVPS, ca nu este bine ca APCR sa oblige cluburile participante la CN sa se afilieze la aceasta.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

de oliviu orhei » Vin Apr 22, 2011 9:47 am

"Campionatul National normal ar trebui organizat fara a se percepe vreo taxa sau daca se percepe aceasta ar trebui sa fie mai mult simbolica.

Din punctul meu de vedere criteriul de baza pentru participarea unei persoane la acest Campionat National de pescuit la CRAP ar trebui sa fie apartenenta acestuia la un CLUB SPORTIV."
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”