Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:Oliviu Orhei este rugat sa intervina public si sa dialogheze cu pescarii pe care ii reprezinta......
Eventualii participanti la CN sunt 99% prezenti pe acest forum, consider ca ar trebui sa existe un dialog intre el si pescarii pe care ii reprezinta !
...craparii incep sa se uneasca in fata primejdiei...se misca lucrurile...e de bineandrei vladeanu scrie:de oliviu orhei » Vin Apr 22, 2011 9:47 am
Am citit mai multe postari si efectiv am ramas placut surprins de atitudinea persoanelor respective de exemplu: Vladut Mateianu, Val Pangica, Victor Oana, Florentin Iuga.
Daca iei fiecare postare si punct de vedere ajungi la aceasi concluzie: anumite persoane confunda Campionatul National cu un concurs privat si ca o sursa de venituri personale.
Campionatul National normal ar trebui organizat fara a se percepe vreo taxa sau daca se percepe aceasta ar trebui sa fie mai mult simbolica.
Din punctul meu de vedere criteriul de baza pentru participarea unei persoane la acest Campionat National de pescuit la CRAP ar trebui sa fie apartenenta acestuia la un CLUB SPORTIV.
:lol:acum am vazut ca postarea e din 2011!!!...ca de obicei, av vine cu "trecutul" la masa in loc sa traiasca in prezent si sa faca ceva pentru viitor...RSC scrie:...craparii incep sa se uneasca in fata primejdiei...se misca lucrurile...e de bineandrei vladeanu scrie:de oliviu orhei » Vin Apr 22, 2011 9:47 am
Am citit mai multe postari si efectiv am ramas placut surprins de atitudinea persoanelor respective de exemplu: Vladut Mateianu, Val Pangica, Victor Oana, Florentin Iuga.
Daca iei fiecare postare si punct de vedere ajungi la aceasi concluzie: anumite persoane confunda Campionatul National cu un concurs privat si ca o sursa de venituri personale.
Campionatul National normal ar trebui organizat fara a se percepe vreo taxa sau daca se percepe aceasta ar trebui sa fie mai mult simbolica.
Din punctul meu de vedere criteriul de baza pentru participarea unei persoane la acest Campionat National de pescuit la CRAP ar trebui sa fie apartenenta acestuia la un CLUB SPORTIV.
Vladut Mateianu scrie:Oliviu Orhei este rugat sa intervina public si sa dialogheze cu pescarii pe care ii reprezinta......
Eventualii participanti la CN sunt 99% prezenti pe acest forum, consider ca ar trebui sa existe un dialog intre el si pescarii pe care ii reprezinta !
dan _city_center scrie:Vladut Mateianu scrie:Oliviu Orhei este rugat sa intervina public si sa dialogheze cu pescarii pe care ii reprezinta......
pe numele lui Orhei poți scrie tu.ai experiența necesară/ 99% din membrii forumului stiu asta!
dacă nu -ți convine ceva poți modifica .
baga si doua clone
OK, pai in cazul asta Dl Orhei, poate insistati pe langa AGVPS sa nu ne inregimenteze cu forta. Asa cum ati sustinut in trecutul recent, tot la AGVPS, ca nu este bine ca APCR sa oblige cluburile participante la CN sa se afilieze la aceasta.oliviu orhei scrie: Eu sunt reprezentantul PESCARILOR pe langa AGVPS si nu angajatul cuiva.