vand masuta

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

darius123
Puncte: 0

Re: vand masuta

Mesaj de darius123 »

Nu ma bag intre voi, dar stiu pe de rost produsele de la Nitu si nu mai comparati produsele noi din magazine, cu cele cumparate de la el.Pretul unui astfel de scaun este in jur de 80 euro afara.Site-ul lui Nitu nu este actualizat si preturile nu sunt valabile.Pe langa asta, poti sa stai si jumatate de an dupa anumite produse, pana le prinzi si totul este o loterie...

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

Serboiu Alexandru scrie:
sorin_s scrie:
Serboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!
Coane arata-mi te rog la ce magazin ai luat tu scaun Anaconda cu 100 ron
tata nitu are pe site scaun+masa 150 ron, eu am luat scaunul de la un coleg de forum.
O sa repet rugamimtea arata-mi un magazin.
Nitu are un fel de consignatie cu produse SH ce nu se pot vinde in vest.

Serboiu Alexandru

Mesaj de Serboiu Alexandru »

sorin_s scrie:
Serboiu Alexandru scrie:
sorin_s scrie:
Coane arata-mi te rog la ce magazin ai luat tu scaun Anaconda cu 100 ron
tata nitu are pe site scaun+masa 150 ron, eu am luat scaunul de la un coleg de forum.
O sa repet rugamimtea arata-mi un magazin.
Nitu are un fel de consignatie cu produse SH ce nu se pot vinde in vest.
nu am zis NICIUN moment ca l'am cumparat din magazin

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

Serboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!
Ia te uita cine sa gasit sa ma judece baiatu ce vinde brichete :oops:
Serboiu Alexandru scrie: Vand Brichete cu benzina, diverse modele.

Poze pe mail, sunt prea mari sa le postez aici.

Pret 40 lei+transport prin posta.

Ofer predare persoana in Bucuresti.
Prietene sincer imi pare rau, da nu pot vinde masuta la pret de bricheta ca sa fi tu multumit.

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

sorin_s scrie:
Ia te uita cine sa gasit sa ma judece baiatu ce vinde brichete :oops:
Serboiu Alexandru scrie: Vand Brichete cu benzina, diverse modele.

Poze pe mail, sunt prea mari sa le postez aici.

Pret 40 lei+transport prin posta.

Ofer predare persoana in Bucuresti.
Prietene sincer imi pare rau, da nu pot vinde masuta la pret de bricheta ca sa fi tu multumit.

prietene in primul rand este un forum liber si fiecare vinde ce vrea atata timp cat administratorul site-ului permite acest lucru ,in al doilea rand nu te-a obligat nimeni sa le vinzi la un pret ci doar ti sa atras atentia asupra pretului pe care il ceri ...in continuare faci ce vrei si ceri cat vrei ..no offense
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

marius e. badea

Mesaj de marius e. badea »

Coane Sorin...fii atent la un pret corect: http://www.hiki.at/produkte/grosszubeho ... r-10009120 no offence! :)
All I need is a stick,a string and a needle,then let the fish come!
ENJOY FISHING CLUB-ROMANIA

Serboiu Alexandru

nu mai ai ce sa comentezi in legatura cu masuta si o dai in diverse :lol: eu zic sa o lasi cum a picat ca mai rau te faci de ras. Si nu vad care e nemultumirea ta in legatura cu ce vand eu. Daca tii neaparat pot sa pun un anunt si cu sare de bucatarie. Atata timp cat pretul este unul de bun simt si SUB PRETUL DE MAGAZIN, se pot vinde si caramele :wink:

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

c-hunting team scrie:Coane Sorin...fii atent la un pret corect: http://www.hiki.at/produkte/grosszubeho ... r-10009120 no offence! :)
Da ai dreptate :roll:

Fate rog comanda ca eu iti dau 100 ron pe ea.Dupaia sa vi sa ne spui cu cati bani ai ramas gaura :lol:

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

ok eu zic ca va-ti distrat destul .
pretu ramane 100 ron

Serboiu Alexandru

sorin_s scrie:ok eu zic ca va-ti distrat destul .
pretu ramane 100 ron
v-ati* 1-0 romana

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”