Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
O sa repet rugamimtea arata-mi un magazin.Serboiu Alexandru scrie:tata nitu are pe site scaun+masa 150 ron, eu am luat scaunul de la un coleg de forum.sorin_s scrie:Coane arata-mi te rog la ce magazin ai luat tu scaun Anaconda cu 100 ronSerboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!
nu am zis NICIUN moment ca l'am cumparat din magazinsorin_s scrie:O sa repet rugamimtea arata-mi un magazin.Serboiu Alexandru scrie:tata nitu are pe site scaun+masa 150 ron, eu am luat scaunul de la un coleg de forum.sorin_s scrie:
Coane arata-mi te rog la ce magazin ai luat tu scaun Anaconda cu 100 ron
Nitu are un fel de consignatie cu produse SH ce nu se pot vinde in vest.
Ia te uita cine sa gasit sa ma judece baiatu ce vinde bricheteSerboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!
Prietene sincer imi pare rau, da nu pot vinde masuta la pret de bricheta ca sa fi tu multumit.Serboiu Alexandru scrie: Vand Brichete cu benzina, diverse modele.
Poze pe mail, sunt prea mari sa le postez aici.
Pret 40 lei+transport prin posta.
Ofer predare persoana in Bucuresti.
sorin_s scrie:Ia te uita cine sa gasit sa ma judece baiatu ce vinde bricheteSerboiu Alexandru scrie:In astia 100 ron dai si vreun overten??? Nu te supara dar mi se pare nesimtire ceea ce faci tu si ma simt obligat sa intervin, inainte sa prostesti vreun incepator. Masuta care o vinzi este exact masuta cu care vine scaunul anaconda table carp chair. Pretul unui astfel de scaun este de 150 ron, iar tu vrei sa vinzi masuta aia cu 100?? Inteleg ca fiecare cere cat vrea pe marfa lui dar totusi sa o facem in limita bunului simt. Am cumparat acum doua saptamani un scaun anaconda cu masuta si am dat 100 ron!!!![]()
Prietene sincer imi pare rau, da nu pot vinde masuta la pret de bricheta ca sa fi tu multumit.Serboiu Alexandru scrie: Vand Brichete cu benzina, diverse modele.
Poze pe mail, sunt prea mari sa le postez aici.
Pret 40 lei+transport prin posta.
Ofer predare persoana in Bucuresti.
Da ai dreptatec-hunting team scrie:Coane Sorin...fii atent la un pret corect: http://www.hiki.at/produkte/grosszubeho ... r-10009120 no offence!
v-ati* 1-0 romanasorin_s scrie:ok eu zic ca va-ti distrat destul .
pretu ramane 100 ron