CAMPIONATUL MONDIAL 2008- SERBIA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

asa sa/r parea :D

Orient Alex

Mesaj de Orient Alex »

Felicitari pt. intreaga echipa nationala, si la mai mare pe viitor. Mari oameni,mari caractere in final foarte mari realizari.O sa vina si auru cu siguranta. :wink:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Felicitari Romania, ati demonstrat (pentru a cata oara ?) ca sunteti nr. 1. Chiar daca nu le-ati luat aurul, pentru craparii romani sunteti " de aur " .

turlostanu

Mesaj de turlostanu »

Bravo baieti!

Am fost iarasi la un pas.... Nu vreau sa-mi inchipui ce a fost in sufletul vostru, de fapt am trait anul trecut cam aceleasi momente, dar parca acum a fost chiar mai dramatic.Asta este, trebuie sa treceti peste aceste momente, capul sus, ati dovedit ca avem o echipa redutabila.Spunea cineva mai devreme "Pentru noi sunteti campionii mondiali" - are dreptate, asa este.Felicitari intregului lot, capitanului si celor care au fost aproape de baieti!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Florentin Iuga scrie:Aveti aici albumul foto de la CM din Serbia. Pana la emisiune, va clatiti ochii :D http://www.infopescar.tv/foto.html
am vazut emisiunea si mi sa zbarlit pielea.... :D :D e ce-a mai buna de pana acum.... m-am simtit mandru ca sunt roman-pescar.

vami

Mesaj de vami »

Sunt si eu trist dar hai ROMANIA.
FELICITARI BAIETI sunteti SUPER.
Toata tara este si va fi cu voi.Sarbatoriti argintul ca este foarte valoros.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”