Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
eu am dat cu bile din pungi si nu am spart niciuna.sorin_s scrie:E usoara in schimb cam sparge bilele daca nu sunt tari si rulate calunea.max-carpfishing scrie:Am vazut intamplator intr-un magazin o chestie din asta sf ...Nash cyber shot la 47,50 eur.Cand mai trec pe acolo imi voi cumpara una...sa vad daca si asta imi mai baga mana in ghips
kitz scrie:eu am dat cu bile din pungi si nu am spart niciuna.sorin_s scrie:E usoara in schimb cam sparge bilele daca nu sunt tari si rulate calunea.max-carpfishing scrie:Am vazut intamplator intr-un magazin o chestie din asta sf ...Nash cyber shot la 47,50 eur.Cand mai trec pe acolo imi voi cumpara una...sa vad daca si asta imi mai baga mana in ghips
de unde o cumperi ?Just Fish scrie:Va Multumesc pt răspuns si cred ca e ft convenabil sa ai doar 1 cobra si sa nu merge cu 3-4 după tine . Îmi comand luna asta una cât mai e oferta valabilă .
cred ca foarte curand o vei putea achizitiona si din Romania.poti suna la totalfishing si intreaba-i daca o vor include in urmatoare comandacata79 scrie:de unde o cumperi ?Just Fish scrie:Va Multumesc pt răspuns si cred ca e ft convenabil sa ai doar 1 cobra si sa nu merge cu 3-4 după tine . Îmi comand luna asta una cât mai e oferta valabilă .
cata79 scrie:de unde o cumperi ?Just Fish scrie:Va Multumesc pt răspuns si cred ca e ft convenabil sa ai doar 1 cobra si sa nu merge cu 3-4 după tine . Îmi comand luna asta una cât mai e oferta valabilă .
eu am dat cu bile din pungi si nu am spart niciuna.[/quote]kitz scrie:E usoara in schimb cam sparge bilele daca nu sunt tari si rulate calunea.