Astai avantaju aparatului ca nu ai nevoie decat de curent si poti sa tragi un prelungitor oriunde. Din cate vad parerile-s impartite. Si mie mi-a fost recomandata metoda dar cineva a zis ca nu penetreaza foarte bine si tot la instalatie homade a ajuns... Nu stiu nici eu spre ce sa optez avand in vedere ca nu preconizez sa fac mai mult de 2-3 kg odata.
Si eu folosesc tot o chestie din asta dar cu puterea de 600 w si tavitele patrate in care incap intre 600 si 900 gr. de bile in functie de diametru iar ca durata aproximativa de expunere la bile de 14 aprox. 6 min ,la bile de 18 cam 8-9 min., la bile de 24 cam 11-12 min.
Aici probabil duratele pot varia in functie de mix si de faptul daca aparatul este rece sau apa din el este deja calda si atunci scazi durata cu aproximativ 1-2 min.
Preferabil pentru o fierbere uniforma ca bilele sa fie asezate intr-un singur strat si sa nu folosesti decat o singura tava odata si sa fie acoperita cu capacul din dotare.