Moderator: gor965
Toate cluburile trebuie sa fie egale , fără discriminare financiară . Poate pe viitor vor vrea sa participe .Genes Florin scrie:sa fiu mai explicit, cei care da taxa mai mica.
sa nu aibe nici-un vot de decizie referitoare la cn.
Genes, citeste de 2-3 ori ce a scris baiatul asta mai sus si, daca nu o sa fii lamurit pe de-antregul, vorbeste cu nentu' Valdeanu ca el e ascutit la minte si te lamureste repede.alexdumi80 scrie:Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.
Ganditi-va ca daca "uniunea" va avea si grija echipei naționale , vor putea fi deplasari si mai scumpe sau mai ieftine .
Cred ca trebuie sa avem răbdare sa vedem ce răspuns avem in legătura cu cerintele noastre către agvps si abia după aia sa se elaboreze statutul si organigrama "Uniuni" bugete ai alte treburi organizatorice.
Cred ca ca presedintii de cluburi ar trebui sa treaca printr-un examen de verificare al IQ-ului...Genes Florin scrie:tot propuneri era si ceea ce am scris eu.
tu cine esti?????
un om ieftin care se ascunde in spatele unei clone
hai sa ne vedem sa ma evaluiezi?RSC scrie:Cred ca ca presedintii de cluburi ar trebui sa treaca printr-un examen de verificare al IQ-ului...Genes Florin scrie:tot propuneri era si ceea ce am scris eu.
tu cine esti?????
un om ieftin care se ascunde in spatele unei clone
ps: nu toti
Serios?alexdumi80 scrie:Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.
Ganditi-va ca daca "uniunea" va avea si grija echipei naționale , vor putea fi deplasari si mai scumpe sau mai ieftine .
Cred ca trebuie sa avem răbdare sa vedem ce răspuns avem in legătura cu cerintele noastre către agvps si abia după aia sa se elaboreze statutul si organigrama "Uniuni" bugete ai alte treburi organizatorice.