INTALNIRE "MOMENT 0"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
alexdumi80
Puncte: 0

Re: INTALNIRE "MOMENT 0"

Mesaj de alexdumi80 »

Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.

Ganditi-va ca daca "uniunea" va avea si grija echipei naționale , vor putea fi deplasari si mai scumpe sau mai ieftine .
Cred ca trebuie sa avem răbdare sa vedem ce răspuns avem in legătura cu cerintele noastre către agvps si abia după aia sa se elaboreze statutul si organigrama "Uniuni" bugete ai alte treburi organizatorice.

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

Genes Florin scrie:sa fiu mai explicit, cei care da taxa mai mica.
sa nu aibe nici-un vot de decizie referitoare la cn.
Toate cluburile trebuie sa fie egale , fără discriminare financiară . Poate pe viitor vor vrea sa participe .

Suma cotizatiei trebuie sa fie suportabila pt toată lumea si ea sa acopere cheltuieli strict legate cu buna desfășurare a " Uniuni" ..... Restu sponsori

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Multumesc celor care au facut aprecieri pozitive asupra materialului, scopul este transparenta.
Am o rugaminte la domnii Genes Florin si Andrei Popescu, sa-mi comunice prin MP datele de contact pentru a putea lua legatura (mail si telefon).

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

alexdumi80 scrie:Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.

Ganditi-va ca daca "uniunea" va avea si grija echipei naționale , vor putea fi deplasari si mai scumpe sau mai ieftine .
Cred ca trebuie sa avem răbdare sa vedem ce răspuns avem in legătura cu cerintele noastre către agvps si abia după aia sa se elaboreze statutul si organigrama "Uniuni" bugete ai alte treburi organizatorice.
Genes, citeste de 2-3 ori ce a scris baiatul asta mai sus si, daca nu o sa fii lamurit pe de-antregul, vorbeste cu nentu' Valdeanu ca el e ascutit la minte si te lamureste repede.
"Keep it simple!"

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

tot propuneri era si ceea ce am scris eu.
tu cine esti?????
un om ieftin care se ascunde in spatele unei clone :oops:
Balta Puiesti

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Genes Florin scrie:tot propuneri era si ceea ce am scris eu.
tu cine esti?????
Cred ca ca presedintii de cluburi ar trebui sa treaca printr-un examen de verificare al IQ-ului...

ps: nu toti :lol:
"Keep it simple!"

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

RSC scrie:
Genes Florin scrie:tot propuneri era si ceea ce am scris eu.
tu cine esti?????
Cred ca ca presedintii de cluburi ar trebui sa treaca printr-un examen de verificare al IQ-ului...

ps: nu toti :lol:
hai sa ne vedem sa ma evaluiezi?
Balta Puiesti

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Taxa 3000 euro plus 1000 inscrierea in uniune = 4000 euro doar inscrierea la o singura mansa.anul acesta este pierdut

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Desi aceasta este o discutie off topic, vreau sa va spun ca dupa ultimele cercetari in domeniu, IQ este mult devansat de coeficientul de inteligenta emotionala, astfel incat acesta (IQ) devine irelevant.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

alexdumi80 scrie:Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.

Serios?

"4. Referitor la organizarea CN din acest an si tinand cont de dificultatile financiare pe care le au
unele cluburi, participantii au luat in calcul cele 3 variante posibile de desfasurare a CN in 3 etape,
in 2 etape si intr-o singura etapa. Solutia agreata de majoritatea celor prezenti este urmatoarea:
- cea mai convenabila varianta pentru 2013 este ca CN sa se desfasoare intr-o singura etapa,
programata la jumatatea lunii iunie.
- Taxa de participare la CN sa fie de 3000 Euro/club.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”