Aruncari la distanta !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

@toni

Bine ai venit pe la noi ! Sa sti ca nu strica un pic de umor in conversatie . Imi pare rau daca te-ai simtit lezat , dar uita-te si tu ce grozavii se scriu . Poate postarea ta am mai "imbujorat-o" eu , dar cea a colegului tau e 100 % scrisa de minutza lui !! . In rest iti urez viata lunga pe ce site vrei tu !

PS - sa-ti mai zic un secret - nu trebuie eu sa conving pe nimeni sa devina pescar . Maica Tereza , saraca , a murit ! Iar de caustic - asa imi este felul . Baietii ma stiu asa si ma accepta ( cit timp , nu stiu nici eu :lol: :lol: )

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Toni.
Bine-ai venit. Ti-ai primit botezul :lol: :lol: :lol:
Sigur ca esti bine venit la Gostilele. Daca vrei sa fie mai simplu suna-l pe Sorin. Telefonul lui il gasesti tot pe-aici pe undeva.
SA AUZIM DE BINE.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Toni,cred ca Val se referea si la postarea dinaintea ta, in care numitul mariusc arunca lejer si el cu scule de Obor sau ceva de genul asta la 110-120m, deci nu era o aluzie directa la persoana ta, ci mai degraba la stilul usor hei-rup-ist al unor forumisti care au descoperit ei roata si n-a fost nevoie decit de 3-4 sute de mii si o lanseta de fibra de sticla ca sa distruga orizontul cu aruncarile!
Si ca sa nu ma acuze Val de discretie in postari :lol: , uite ce cred eu despre aruncarile la distanta:
1.Materialele astea noi-carbon,bor,kevlar-nu sunt degeaba folosite in manufacturarea lansetelor.Te ajuta la marirea distantei de aruncare,dar se comporta mai bine si in timpul drillului,sunt mai usoare si au elasticitatea mult mai bine controlata.Aa,daca esti un Arnold, nu se pune greutatea batului,dar..
2.DACA nu poti nadi acolo unde arunci montura(bineinteles ca exista si exceptiile celor care-si permit vaporase de nadire sau indesarea buzunarelor unor paznici obraznici cu 4 clase,ori nu asta e subiectul in discutie) atunci ce rost mai are masuratoarea distantei? Ca sa auzi aprecierile unor vecini pe balta:”mamaaaa,cit a dat asta!”?
3.Nici eu nu am aruncat mii de euro pe scule ca sa fiu la moda si am incercat sa-mi adaptez stilul de pescuit la posibilitatile financiare, dar am avut ocazia sa dau si cu lansetele mult mai performante ale unor prieteni si pot spune ca exista mici, DAR exista diferente. Care citeodata pot determina succesul sau ratarea unei partide…
4.E de preferat (si spun asta mai ales pentru new-comeri-apropo,mi-a placut exprimarea!) ca in locul achizitionarii de dispozitive de masurat distanta sa acordam mai multa atentie nadirii si aruncarii cu precizie la ,sa spunem 70-80 de metri, distanta pe care s-o marim ,treptat,cu timpul…Si ar mai fi nada,monturile,dar iesim din topic…
@Val
Merci de aprecieri, si eu cred ca arunc destul de bine! :lol: Din pacate, spre deosebire de niscaiva “clienti” ai tai,nu pot spune si distanta! Pentru simplul motiv ca n-am masurat-o niciodata! :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cezar,
:lol: :lol: cam ce am discutat acum cateva zile :lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Vali nu mai da din casa :lol: :lol: :lol:
Fire intinse!

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Cezar, daca vii si luni la "rupt picioarele", iti imprumut eu counterul meu, ca pentru moment nici n-am pe ce sa-l pun. Si trebuie sa recunosc ca atunci cand l-am cumparat nici macar nu mi-am pus intrebarea, am presupus ca masoara pe aruncare, nu pe recuperare (dashtept ce sunt :D !!!)

Acum, am asa, o vaga senzatie, ca puteam sa ma abtin de la acest accesoriu cumplit de indispensabil pescuitului la crap.

Sanatate,

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@mirceaf,
merci de intentie,dar sincer nu prea am ce face cu el,are si partenerul meu ceva de genul asta si nu l-am folosit nici noi.Banuiesc ca nu trebuie sa-ti mai explic de ce,mi-am exprimat parerea.
Cit despre senzatia ta,e cam.. reala! :lol:
La fotbal o sa vin doar cind ma mai pun un pic pe picioare,ma cam incomodeaza marmita care o port cu mine totdeauna :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cezar Bibu scrie: @Val
Merci de aprecieri, si eu cred ca arunc destul de bine! :lol: Din pacate, spre deosebire de niscaiva “clienti” ai tai,nu pot spune si distanta! Pentru simplul motiv ca n-am masurat-o niciodata! :lol:
Cezarica dragul meu - stii ca te-am apreciat mereu si asta fara misto ! Nici eu nu mi-am masurat aruncarile pina intr-o zii la Darvari cind nevoit de imprejurari , ( scula nu era pregatita pentru mine - Dan stie amanuntele ) m-am speriat ce indica counterul . :lol: :lol: :lol:
Dar vorba ta , ce folos - lansete Century SP de la Oana , mulineta Shimano BB LC , bijuteriile astea nu le prind eu asa curind .

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

@cezar
:D :D :D
Pentru o clipa am crezut ca vei merge la fotbal si tocmai imi puneam intrebarea "da cu marmita ce va face?" :D :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@Val
Care Dan nu avea pregatita "scula" pentru tine ? Putin respect ce dracu ! Mie chiar imi place de Val ! :oops:
@Cezar
Regret nespus ca nu am putut veni luni sa-ti jumulesc putin marmota !
Poate luni acum......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”