Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pentru cine poate Radule ... Eu cand dau "rup" lanseta , dar cand am dat cu spodul m-a "rupt" el pe mine ... Noroc ca a sarit Iohann pentru mine si l-am dovedit !body scrie:desi va fi un concurs de SPODURI Radu Badica prezent! Sper ca Smurful de Borcan sa nu uite pastrama acasa!!!
dany dan Brasov vine cu palinca va pup pe toti dragilor!
Radu Badica
Dan Mitranescu scrie:Pentru cine poate Radule ... Eu cand dau "rup" lanseta , dar cand am dat cu spodul m-a "rupt" el pe mine ... Noroc ca a sarit Iohann pentru mine si l-am dovedit !body scrie:desi va fi un concurs de SPODURI Radu Badica prezent! Sper ca Smurful de Borcan sa nu uite pastrama acasa!!!
dany dan Brasov vine cu palinca va pup pe toti dragilor!
Radu Badica![]()
Si una despre Catalin Borcan cu care ma laud ca este prietenul meu :
Acum doua zile Alex Velea si-a pierdut telefonul . Un iphone4 . Cancan oferea doua iphone5 sau contravaloarea pentru cine gasea aparatul . Interesul era clar ....![]()
Catalin este cel care a gasit telefonul si a ales sa il duca direct ... lui Alex Velea ...!
Vladut Mateianu scrie:Dane, o lista finala avem ? Ca mai sunt 37 de ore pana la inceputul concursului ! (si 40 de ore pana la startul gratarului..)
Nu de alta, dar vreau sa vad si eu daca exista pescari neseriosi, care s-au inscris apoi s-au dat la fund....Sau poate ma insel eu si sunt toti seriosi si parolisti !
![]()