Vladut Mateianu scrie:Mai sunt echipe care nu au achitat in limita celor 20 de locuri ?
Sau bagi mai mult de 20 de echipe ?
PS Ratusca, Iorgos , Buhac si Nosferatu Carp team (4 echipe) , au platit la mine...
Asa cum am promis iata lista cu ce i ce au platit
1.Dan Marinita
2.Dan Mitranescu
3.Vali Vopsea
4.George Slave
5.Ghita Ploiesti
6.Dan Tanase
7.Maty
8.Tata Nitu (1)
9.Tata Nitu(2)
10.Buzatu Bogdan
11.Octav Buliga
12.Daniel Verdete
13.Buturugeanu Mihai
14.George Alexandru
15.Ratusca
16.Jorgos (Grecia)
17.Buhac
18.Nosferatu Carp team
19.
20.
Mai sunt 2 locuri libere.Daca am omis pe cineva va rog sa ma contactati(daca nu e pe lista)Dar nu cred.Deoarece suprafata baltii nu permite mai mult de 20 de standuri cine achita cele doua locuri libere sete inscris in concurs.Dupa cele 20 de echipe inscrise lista este inchisa si nu se mai fac modificari.
Vladut Mateianu scrie:Mai sunt echipe care nu au achitat in limita celor 20 de locuri ?
PS Ratusca, Iorgos , Buhac si Nosferatu Carp team (4 echipe) , au platit la mine...
1.Dan Marinita
2.Dan Mitranescu
3.Vali Vopsea
4.George Slave
5.Ghita Ploiesti
6.Dan Tanase
7.Maty
8.Tata Nitu (1)
9.Tata Nitu(2)
10.Buzatu Bogdan
11.Octav Buliga
12.Daniel Verdete
13.Buturugeanu Mihai
14.George Alexandru
15.Ratusca
16.Jorgos (Grecia)
17.Buhac
18.Nosferatu Carp team
19.
20.
Mai sunt 2 locuri libere.Daca am omis pe cineva va rog sa ma contactati(daca nu e pe lista)Dar nu cred.Deoarece suprafata baltii nu permite mai mult de 20 de standuri cine achita cele doua locuri libere sete inscris in concurs.Dupa cele 20 de echipe inscrise lista este inchisa si nu se mai fac modificari.
1.Dan Marinita
2.Dan Mitranescu
3.Vali Vopsea
4.George Slave
5.Ghita Ploiesti
6.Dan Tanase
7.Maty
8.Tata Nitu (1)
9.Tata Nitu(2)
10.Buzatu Bogdan
11.Octav Buliga
12.Daniel Verdete
13.Buturugeanu Mihai
14.George Alexandru
15.Ratusca
16.Jorgos (Grecia)
17.Buhac
18.Nosferatu Carp team
19.
20.
19.Dan City Center
a mai ramas un loc!
20.Zarguzon Adrian
Daca doreste sa se mai inscrie cineva poate s-o faca dar numai ca rezerva deoarece nr participantilor s-a completat.