Da , intradevar sculele pomenite sunt recomandate de catre producator...la fel si taranii in piata isi recomanda legumele ca fiind cele mai proaspete, ecologice si gustoase, fabricantii de masini la fel, au masinile cele mai luxoase si cele mai dotate, etc.oanavictor scrie:
Lansetele pe care le-am enumerat sunt recomandate de catre fabricant pentru pescuit la mare distanta...
Se numeste RECLAMA. Si ca dovada ca prinde bine la public (mai ales la romani care sunt mai inapoiati) vedeti ce se intampla pe piata. Hainele de la Nash au ajuns deja o uniforma pe balti(de un an deja), lansetele HI-s 200 vor fi in curand pe rodpodurile tuturor celor cu bani (daca nu sunt deja),
iar cei care au o alta lanseta (de obicei mai ieftina si fara reclama) sunt luati la misto...(vezi cazul Vali Vesa)
Eu cred ca multe sunt mofturi si fite (poate ati citit articolul lui Andrei, Carpfashion), cand o sa ajungem sa depindem doar de lansete ca pescari atunci inseamna ca Gigi Becali o sa fie Campion National la Pescuit Crap !
Asa ca , pescuiti fratilor cu ce aveti si cu ce va intelegeti bine, eu am demonstrat de multe ori in fata unor anumiti domni cu "scule ca in filme" ca de fapt altceva conteaza......Se numeste TALENT !