umplere tamburi shimano

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: umplere tamburi shimano

Mesaj de Albert »

zfcristian scrie: Daca te multumeste sau nu raspunsul meu putin imi pasa
Sincer nici mie nu-mi pasa de "experimentele" tale facute-n casa. Sunt ale tale, bravos da' nu avea pretentia ca-s edificatoare.
daca tu crezi altceva asa cum am spus este dreptul tau dar nu cred ca ai ce cauta pe un forum daca tu iei de bune tot ce spun producatorii .
Ei nah.Crezi tu ca n-am ce sa caut pe forum. Serios. :lol:
Ca sa vezi..n-ai habar despre ce vorbesc eu asa ca fa bine si exploreaza tu. Ce-i EFTTA, de ce s-a infiintat ce doreste si ce inseamna link-ul pe care l-am postat. Dupa aia poti sa mergi sa le dai cu micrometru-n cap :lol:

@Dan Serban
..scuza-ma, n-am vederea asa agera incat sa-mi sara-n ochi o diferenta de 0.02 mm.
Pan' la urma am inteles de unde afirmatia cu supradimensionatu'. V-ati "dat" cu micrometrul si ati ajuns la concluzia asta.Ok. Puteti spune ca voi stiti ca un fir e supradimensionat. Va respect parerea si stiinta. Nu-s neaparat de acord da' nu asta e important.Eram curios pe ce va bazati.
Fire intinse..indiferent de grosimea lor :)

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

lucifier1986 scrie:ce aberatii frate!!cum sa masori cu micrometrul un fir de nylon?daca ar fi din sarma tare,ar fi valabila treaba dar asa doua sutiminu-mi pot imagina cum se masoara cand firul fiind moale se turteste in momentul masurarii,e clar.se poate masura la aparat cu lumina,special de masurat,nicidecum cu subler sau micrometru.

Va salut pe toti pescarii!
Este o vorba: cand nu te pricepi, lasa-i pe altii!!!
Am vazut si auzit multe in viata mea, dar asta ca nu se poate masura firul de nylon cu micrometrul a pus capac la toate. Un micrometru clasic ( despre care am invatat si am masurat cu el in clasa a IX-a ) are 2 tipuri de strangere a firului ( piesei de masurat ): brut si fin. Nu trebuie sa strangi ca nebunul atunci cand masori altceva decat sarma.
PS: se poate masura cu micrometrul foarte bine si corect si firul textil!
Numai bine!
"Invingatorii nu pierd niciodata"

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

daca taceai, filosof ramaneai :)) cum drac sa masori firul textil

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Ahotnic scrie:daca taceai, filosof ramaneai :)) cum drac sa masori firul textil
Nu vreau sa ma contrazic cu tine.
Intradevar, nu toate firele se pot masura corect. Un fir de calitate, un micrometru bun si putina pricepere permit o masuratoare corecta.
Sa fii sanatos!
Fişiere ataşate
Fotografie0092.jpg
Fotografie0092.jpg (61.21 KiB) Vizualizat de 503 ori
Fotografie0089.jpg
Fotografie0089.jpg (38.46 KiB) Vizualizat de 503 ori
Fotografie0088.jpg
Fotografie0088.jpg (40.85 KiB) Vizualizat de 503 ori
"Invingatorii nu pierd niciodata"

lucifier1986

Mesaj de lucifier1986 »

micrometrul acela e cam ,,old school",nici cu cele ultimul racnet nu poti masura ceva,, moale'' cum e nylonul fara sa se preseze nitel.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”