Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Lunea viitoare?dan _city_center scrie:baieti.
stati linistiti, cand eu plecam, Tibi inca se afla la lucru ,pregatea emisiunea de luni care va avea ca tema:
concursuri 2013,
taxe balti,organizatori,premii....etc.
invitati-
Marian Constantin
Petre Iulian
Zarguzon Adrian
si eu.
daca aveti intrebari va rog nu ezitati .....
da.intrebari?...arsinel scrie:Lunea viitoare?dan _city_center scrie:baieti.
stati linistiti, cand eu plecam, Tibi inca se afla la lucru ,pregatea emisiunea de luni care va avea ca tema:
concursuri 2013,
taxe balti,organizatori,premii....etc.
invitati-
Marian Constantin
Petre Iulian
Zarguzon Adrian
si eu.
daca aveti intrebari va rog nu ezitati .....
http://www.crapmania.ro/forum/liber-la- ... 21673.htmlVladut Mateianu scrie:Tibi, ce subiecte ai ptr emisiunea de astazi ?Si ce invitati ?
Daca astazi este LUNI, si e emisiunea lui Tibi la Radio, atunci e o confuzie ! ...dar daca Vladut l-a intrebat pe Tibi, ce subiecte are ptr. emisiunea de AZI (Vineri-22.Feb.2013), si banuiesc ca se referea la Carpfishing Show de la PvTv, vazand ca emisiunea lui Andrei nu mai e doar din 2 in 2 saptamani-Miercuri, ci e in seara asta, atunci nu cred ca mai e nici o confuzie !Dan M scrie:George, e o confuzie.
emisiunea de la radio nu are nicio legatura cu Carp Theatre.
Mai Dane, la prima emisiune, Andrei a spus ca din 2 in 2 saptamani, MIercuri, va face emisiunea asta - Carp Theatre ... iar azi e Vineri si trebuia sa fie Tibi cu Carpfishing Show ! La intrebarea lui Vladut, am dat link sa vada ca nu mai face Tibi emisiune azi la PvTv...ca eu asa am facut legatura, ca Vladut a intrebat de emisiunea de azi de la PvTv, nu de cea de Luni de la Radio !Dan M scrie:tocmai, in seara asta e emisiunea lui Andrei Vladeanu.
"Din cate am inteles Tibi a fost indepartat de la emisiunea de la PvTv, pe motiv ca a avut tupeu sa spuna lucrurilor pe nume..."
Daca imi spuneti si mie de unde ati inteles Dvs. asta Dle Mateianu? sau traficul pe site este mai important decat propria demnitate?
V Hodorog
............................
Tibi nu a fost demis si nici nu si-a dat demisia, exista niste discutii dar cu siguranta nu au legatura cu emisiunea de la Pvtv. Nu va mai grabiti sa trageti concluzii gresite.
pacat de domnul Tibi, stricati tot cei bun.un sut in dos, un pas inainte !!!