FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de arsinel »

Lao scrie:
arsinel scrie: La urmatoarea plangere acest user va fi banat.
De unde regula asta? Din burta? Poate nu a avut timp, poate a s-a imbolnavit sau poate a murit..sau pur si simplu s-a sucit.
Altii isi baga si isi scot pe forum si nu-i mai baneaza nimeni, sau fac bisnita pe fata si trag tepe in continuare.. :roll:
Daca NU a mai avut timp sau s-a inbolnavit putea sa dea un mesaj.(nu mai am timp, vb in 5 zile ...)
Daca s-a sucit ,la fel ( a intervenit ceva si nu mai pot sa-l iau,NU mai vreau ....)
Daca a murit (Doamne fereste) oricum nu mai poate intra si in eventuala comiteri unei neseriozitati Nu mai poate primi inca un avertizment ca sa fie banat.
Dar in ziua de luni la ora 13 am vb cu el si ca pe la ora 18 iese de la munca si ne auzim la tel.(Nu contest ca poate a avut treaba,ca din ce vad de luni de la ora 13 nu a mai intrat pe site dar putea sa dea un sms ca avea nr de tel )
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Albert scrie:
arsinel scrie: La urmatoarea plangere acest user va fi banat.
E o regula noua? La doua plangeri/user userul in culpa e banat?

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Arsinel, sa nu ma intelegi ca ii iau apararea, dar ce zici tu acolo de banare, e o masura prea radicala pt simplu fapt ca e un neserios. Moderatorul trebuie sa fie diplomat si total impartial, nu sa i-a hotarari la nervi. Si mie mi s-a intamplat de multe ori cu oameni suciti, i-am injurat in gand si gata.
Era deajuns sa postezi cum ca e neserios pt faptul ca a rezervat mulineta si nu a mai dat semn de viata. Si lumea stie cu cine are de'a face...
Mai bine vezi ce faci cu bisnitarii de la bazar. Cumpara mulinete si lansete cu un pret de pe forum si le revand tot aici cu pret mai mare. Nici macar nu se feresc.

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

atunci hai sa banam toti userii din paginile precedente... care au fost neseriosi ... si nu cred ca da bine la rating ceea ce faci... se va creea un precedent si atunci voi cere si eu sau altii acelasi lucru. esti pe un teren minat arsinel...

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

si mai o chestie...era dreptul lui de a se razgandii si a nu-ti da explicatii de ce nu mai vrea acel produs.

lucifier1986

Mesaj de lucifier1986 »

eu zic sa-l impuscam.... c-a suparat moderatorul!!

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

Propunere pt moderatori si admini

Toi useri care apar la aceasta rubrica cu mai mult de doua reclamatii pertinente si nu dau nici explicatie sa, le schimbati culoarea la id ca sa ii vedem si sa nu trebuiasca sa rasfoim toate paginile de la FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Este o idee buna. Daca se va putea pune in aplicare vom incerca. Asta stie doar Dan M si Viorel M
Vom da avertizmente iar cine are avertizment sa apara cu alta culoare . Cine vrea sa vada pt ce a luat advertizment sa se dea clik pe user-ul respectiv.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Eu zic ca e mai bine un avertisment decat advertizment. :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Lao scrie:Eu zic ca e mai bine un avertisment decat advertizment. :lol:
Eu zic sa nu mai suparati moderatorii ca va coloreaza/baneaza de nu va stiti :lol: Nici macar sa nu mai cititi anunturile lor...cine stie la ce va obligati facand asta :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”