Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
De vrabii nu stii.....Dar Gastele le jumuleste sigur..!!!Doru Ionica scrie:Si in mod sigur multi producatori de nada din Romania au inlocuit de mult Robin Red cu alte produse bazate pe Carophilla Red ...
de altfel absolut naturale si care au acelasi efect... in pescuit.Nu stiu daca si coloreaza vrabiile
![]()
nu este vorba de adescoperi reteta rr, eu vreau sa spun sa nu cred ca este un ingredient minune.Sorin Ionescu scrie:De vrabii nu stii.....Dar Gastele le jumuleste sigur..!!!Doru Ionica scrie:Si in mod sigur multi producatori de nada din Romania au inlocuit de mult Robin Red cu alte produse bazate pe Carophilla Red ...
de altfel absolut naturale si care au acelasi efect... in pescuit.Nu stiu daca si coloreaza vrabiile
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu e chiar asa de usor de descoperit reteta cum cred unii ,Dar ma rog......Spor la treaba.>!!
RR ala care-l stiu eu nu e un ingredient minune dar e unul dintre atractantii de baza care da mereu rezultate.Genes Florin scrie:nu este vorba de adescoperi reteta rr, eu vreau sa spun sa nu cred ca este un ingredient minune.Sorin Ionescu scrie:De vrabii nu stii.....Dar Gastele le jumuleste sigur..!!!Doru Ionica scrie:Si in mod sigur multi producatori de nada din Romania au inlocuit de mult Robin Red cu alte produse bazate pe Carophilla Red ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu e chiar asa de usor de descoperit reteta cum cred unii ,Dar ma rog......Spor la treaba.>!!
asta din cauza ca a fost scos in mai multe culori.
Praful ala este CARMIN, il gasim in mai tot in alimentatie, de la prajituri la mezeluri! Apropo, si unele sucuri contine asa ceva! Este acel ....."colorant natural...." stiu sigur ca se gaseste in fanta!sebas scrie:Exista o insecta, un fel de purice de cactus (Dactylopius cocus costa), care se numeste "cochinilla" in spaniola; dupa recoltare, uscare si prelucrare resulta un praf mult folosit ptr. culoare si ca sursa de proteine.
In insulele Canarias se producea in masa fiind cel mai bun din lume (datorita climei) dar in momentul de fata se produce f mult in Peru si Mexic.
Se "banuieste" ca este inclus in reteta de la haiths.
Pe langa boia, sare, piper si alea-alea.