Cteno pe Dunare (amurul alb)

Cum pescuim la cteno? Cum prindem amur mare?
Scrie răspuns
Sorin Ionescu

Re: Cteno pe Dunare (amurul alb)

Mesaj de Sorin Ionescu »

mirel petcu scrie:
Sorin Ionescu scrie:Salut.

Vezi in PPT nr.5 Articol despre pescuitul tenului la Dunare.
Eu zic si locul, ca nu sunt tenii legati acolo sa ma astepte pe mine..!! :D
Cu nada potrivita si in cantitate considerabila ii dai de cap la sfarsitul verii si toamna pe pragurile de langa mal la adancimi de 3 - 4 m. :wink:
ce baiat bun esti ! au mai incercat pescari dupa ce ai prins tu si degeaba !
in zona giurgiu (camadinu-lungu) se prinde foarte greu , am fost mirat cand
am auzit ca ai prins ten mare !
:D montura de care a fost ? :D
Ia vezi....am prins sau nu?? :wink:
Fişiere ataşate
Photo112.jpg
Photo112.jpg (240.93 KiB) Vizualizat de 2900 ori
Photo130.jpg
Photo130.jpg (240.67 KiB) Vizualizat de 2900 ori
Campion National 2011

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

15 kg....tot acolo.... :idea:
Fişiere ataşate
_MG_1496.JPG
_MG_1496.JPG (206.73 KiB) Vizualizat de 2899 ori
Campion National 2011

rdr
Puncte: 0

Mesaj de rdr »

Sorin Ionescu scrie:15 kg....tot acolo.... :idea:
frumoase "torpile", adrenalina curata la minciog :D anul asta poate facem o partida impreuna 8)

mirel petcu

Mesaj de mirel petcu »

Sorin Ionescu scrie:Eu am prsciut pe malul Romanesc cam pe la jumatatea insulei Lungu.
Si nu am luat doar un ten...am luat 2 si am mai scapat unul...am luat si crap de 11kg si ciortani.!!!
Intradevar ultima data cand am fost nu am mai luat nimic dar era apa foarte mare..!!!
Conteaza foarte mult perioada si cota Dunarii..!!
Anul asta voi pescuii mai mult pe acolo....!! :wink:
jos palaria pt ce ai prins !
eu pescuiesc numai la dunare din barca si stiu ce se prinde si cand iar tu chiar ai avut bulan ! :D

rdr

Mesaj de rdr »

mirel petcu scrie:
Sorin Ionescu scrie:Eu am prsciut pe malul Romanesc cam pe la jumatatea insulei Lungu.
Si nu am luat doar un ten...am luat 2 si am mai scapat unul...am luat si crap de 11kg si ciortani.!!!
Intradevar ultima data cand am fost nu am mai luat nimic dar era apa foarte mare..!!!
Conteaza foarte mult perioada si cota Dunarii..!!
Anul asta voi pescuii mai mult pe acolo....!! :wink:
eu pescuiesc numai la dunare din barca si stiu ce se prinde si cand iar tu chiar ai avut bulan ! :D
Eu nu cred ca este bulan, peste este pe toata Dunarea, conteaza cum stii sa il aduci la carlig :wink:
Sunt cateva locuri belea la noi, dar la mal sunt numai pomi cazuti in apa si el sare al dracu dincolo de ei in larg, dar ce bucati sar, acolo merge numai din barca si eu nu fac asemenea pescuit nici daca stiu ca dobor recordul international la crap :lol: :lol: :lol:

Tibi

Mesaj de Tibi »

Frumoase capturi...joaca si bulanul un rol ln pescuit,nu zic nu..dar fara stiinta,nu se poate....parerea mea..
CS Carp Zone

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

A fost bulan ca am nimerit eu intr-o perioada in care era cota buna si era pestele in zona.!!!
Poate genul asta de pesti le trag multora dar in 3 secunde....end of game...!!!
Am stat in dril cu ala mare 40min pe ceas si am facut baie de doua ori sa-l ridic peste un prag unde parca se lipea.!!!Drilul vietii pana acum.!!!

Abia astept sa vina vremea de dunare..!!! :wink:
Campion National 2011

mirel petcu

Mesaj de mirel petcu »

eu pescuiesc numai la dunare din barca si stiu ce se prinde si cand iar tu chiar ai avut bulan ! :D[/quote]
Eu nu cred ca este bulan, peste este pe toata Dunarea, conteaza cum stii sa il aduci la carlig :wink:
Sunt cateva locuri belea la noi, dar la mal sunt numai pomi cazuti in apa si el sare al dracu dincolo de ei in larg, dar ce bucati sar, acolo merge numai din barca si eu nu fac asemenea pescuit nici daca stiu ca dobor recordul international la crap :lol: :lol: :lol:[/quote]

ador pescuitul din barca ! :D
in 2009 am vrut sa renunt la pescuit ,dar nu am putut si am cumparat barca cu motor! Este cel mai frumos pescuit !
cand iesi pe dunare cu barca te relaxezi cu adevarat ! cine are stie cum este :lol:

rdr

Mesaj de rdr »

Sorin Ionescu scrie:A fost bulan ca am nimerit eu intr-o perioada in care era cota buna si era pestele in zona.!!!
Poate genul asta de pesti le trag multora dar in 3 secunde....end of game...!!!
Am stat in dril cu ala mare 40min pe ceas si am facut baie de doua ori sa-l ridic peste un prag unde parca se lipea.!!!Drilul vietii pana acum.!!!

Abia astept sa vina vremea de dunare..!!! :wink:
Daca tot discutam de Dunare, baga si tu ceva din "casa" poate mai completam si noi cate ceva la retete :wink:
"Ca nadă am folosit porumb preparat după o rețetă proprie care mi-a adus întodeauna peștele pe vad în ape sălbatice"
Eu porumbul pentru nadit il tin la inmuiat cu melasa si CSL iar la carlig porumb facut de mine cu aroma capsunica. 8)

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@rdr
In curand voi scoate pe piata o gama de nada special conceputa pentru peste mare pe ape salbatice asa ca e mai greu sa-ti dau reteta, insa daca esiti interesat iti voi da gratis sa testezi acest produs in mai multe partide si sa spui public ce parere ai despre el.

Multumesc
Campion National 2011

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Ten”