Sorin Ionescu scrie:
Stai linistit ca pestii sunt eliberati intr-o fosta balastiera in apropierea Bucurestiului.
Daca vrei sa acuzi pe cineva....acuza-i pe aia care fura din lacurile cu sistem C&R......care nu sunt in stare sa prinda si sa retina un peste acolo unde acest lucru este permis.
Ps.Nu cumva tu ai fost la Green Lake.....dar nu mai esti...... pt ca n-ai prezentat filmulete cu eliberari dupa partidele de pescuit???

Nu stiu cat de linistit pot sa stau atata timp cat niste animale salbatice sustrase din mediul sau natural se inghesuie in cea mai populata "balastiera" din jurul Bucurestiului dupa ce au fost tranzactionate pentru a acoperi cheltuielile partidei / partidelor de pescuit + eventuale alte beneficii.
Probabil ca aceasi mentalitate a existat si in randul vanatorilor de zimbri si dropii...Sunt foarte curios cum o sa te uiti peste 15-20 ani in ochii copilului tau cand te va intreba ce s-a intaplat cu pestele salbatic din Dunare...
Faptul ca voi,pescarii profesionisti,care in loc sa dati exemplu de conduita ecologica si atitudine civica,va pretati la mercenarism pe ape salbatice,denota caracterul pescarului C&R de fatada,care se da mare protector dar in realitate este un jepcar si un oportunist.

Faptul ca iti este permis sa reti peste pe apele salbatice nu iti da dreptul sa abuzezi de faptul ca acolo nu sunt paznici din 10 in 10 metri si ar fi trebuit sa te ghideze regula bunului simt si a constiintei;ca sa nu mai spun ca la experienta ta este echivalentul unui preot shaolin care se duce in Dragonul Rosu si ia la bataie orice galbejit care ii iese in fata...deci reanalizeaza situatia si din punctul de vedere al precedentului creat pentru viitor,ca generatia ta este cea care decide viitorul apropiat si mai tarziu o sa strigati in fata la Intercontinentalului ca unul si altul v-au distrus tara ...sau poate ca nu o sa faci asta pentru ca pana atunci deja oportunismul a pus stapanire pe principiile tale.
Cat despre Green Lake,asa cum i-am spus si "partenerului tau de afaceri",decizia de parasire a clubului mi-a apartinut in totalitate si a venit in urma mustrarilor primite de la unii "colegi" pe fondul certurilor cu "academicianul" Victor Petcu,dar si pentru a-mi putea exprima liber opiniile fara a afecta clubul...
P.S:Nu cumva tu esti cel care apare dubios de frecvent in fotografiile din timpul popularilor de ocazie de pe o "balastiera" din jurul Bucurestiului ?!?