Cteno pe Dunare (amurul alb)

Cum pescuim la cteno? Cum prindem amur mare?
Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: Cteno pe Dunare (amurul alb)

Mesaj de eugen dragnea »

@rdr
In primul rand eu ii raspundeam lu' Soare care a contrat cand s-a simtit cu musca pe caciula,iar in al doilea rand,da romanii nu mai pot fi educati decat cu biciu (metaforic vorbind) vorba lu"Sakal si doar executiile pe stadioane (tot metaforic vorbesc) mai pot salva biosfera Romaniei...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

rdr scrie: A venit un neamt la noi in zona si a cumparat o balta de pescuit, a populat-o, a facut un restaurant cu terasa pe malul baltii, este o frumusete. Nu are taxa de pescuit, pescuieste oricine vrea sa se relaxeze iar daca prinzi si vrei sa retii pestele il platesti cu 20ron/kg, daca nu, il eliberezi. In schimb face vanzare la terasa, mai vinde si pestele din balta, omul stie sa faca banul, castiga cat sa traiasca decent el si familia lui. Cinste lui.
In legatura cu patronii jepcari, vor japca pai le dam japca 8)
Vai mama lui de neamt, poate nu stie in ce tara de hoti a nimerit...... Sa vezi ce "chiuretaje" o sa-i bage pescarii romani de cinstiti ce sunt...mai ales ca este MOKA ! Apropo, ia spune si despre ce balta este vorba, ca eu nu cred ca poate fi cineva atat de prost ! :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mirel petcu

Mesaj de mirel petcu »

@Eugen Dragnea
din ce citesc aici,inteleg ca pescarii fura peste si de unde nu au voie,.... urat ! :D
dar sa'l acuzi pe Soare ca a lasat dunarea fara peste ,cred ca e prea mult !
cum am mai spus,la dunare pescarii industriali si electricienii fac ravagii ! :twisted:
iar cu exemple de oameni care pune pestii pe sfoara la poza..........! :D

rdr

Mesaj de rdr »

Vladut Mateianu scrie:
rdr scrie: A venit un neamt la noi in zona si a cumparat o balta de pescuit, a populat-o, a facut un restaurant cu terasa pe malul baltii, este o frumusete. Nu are taxa de pescuit, pescuieste oricine vrea sa se relaxeze iar daca prinzi si vrei sa retii pestele il platesti cu 20ron/kg, daca nu, il eliberezi. In schimb face vanzare la terasa, mai vinde si pestele din balta, omul stie sa faca banul, castiga cat sa traiasca decent el si familia lui. Cinste lui.
In legatura cu patronii jepcari, vor japca pai le dam japca 8)
Vai mama lui de neamt, poate nu stie in ce tara de hoti a nimerit...... Sa vezi ce "chiuretaje" o sa-i bage pescarii romani de cinstiti ce sunt...mai ales ca este MOKA ! Apropo, ia spune si despre ce balta este vorba, ca eu nu cred ca poate fi cineva atat de prost ! :mrgreen:
Nu este fraier neamtu" nu se poate intra sau iesi decat pe la el, si are camere de filmat vizavi de fiecare stand :wink: In legatura cu locatia, il duc pe Bogdan acolo cand vine acasa si pe urma iti povesteste el. :mrgreen:

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

mirel petcu scrie:@Eugen Dragnea
din ce citesc aici,inteleg ca pescarii fura peste si de unde nu au voie,.... urat ! :D
cum am mai spus,la dunare pescarii industriali si electricienii fac ravagii ! :twisted:
Nu de asta l-am acuzat eu pe Soare,eu am incercat sa spun ca ar fi fost bine sa mai si elibereze din pestii capturati ,asta pentru ca este un formator de opinie si trebuie sa dea un exemplu de C&R...degeaba eliberezi pestii pe baltile private unde oricum stau paznicii cu ochii pe tine si nu poti sa misti in front...elibereaza pe ape publice daca consideri ca ai C&R in sange si arata suflarii pescaresti cum trebuie sa procedeze un pescar adevarat...ca, sa-l faca bani oricine stie.....
Iar pestii care ii avea Sakal pe sfoara si-au dat obstescul sfarsit prin anii '80,ani in care era mai mult peste in Delta decat apa,ani in care englezii invatau stilul C&R si probabil ani in care Mirel Petcu auzise de pescuit din cartea lui M.Sadoveanu "Nada florilor" :wink:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Saky

Mesaj de Saky »

mirel petcu scrie:@Eugen Dragnea
Sa te salut FRATELLO :mrgreen: !!

ce ai cu mine Fratica ? pana acuma a fost papagalul ala de Danielcotozceanu si acuma ai inceput tu ?
nici daca te mai nasti odata nu o sa apuci sa eliberezi atatia pesi pe ape salbatice cati am eliberat eu !!!
pestii pe sfoara sant din 87-93,pe vremea aia nici nu se stia in Romania ca exista C&R !!

in anul 2010 am donat pe o apa salbatica 800 kg caras 5-10 cm,aproximativ 80 000 bucati
in anul 2012 am donat pe o apa salbatica 200 kg puiet crap 5 cm aproximativ 20 000 bucati

fa si tu pentru pescuit si natura 10 % din cat fac eu si dupa aia poti sa vorbesti,pana atunci ........... :mrgreen:

mirel petcu

Mesaj de mirel petcu »

@ Eugen-Saky
nu am nimic cu voi,iar pe Soare nu'l apar,mi'am dat cu parerea ! :D
asa ca,toate cele bune si sa fiti sanatosi !

winchester

Mesaj de winchester »

Salutare!

Sunt unul din pescarii din filmuletele postate de bogdan(ala cu cioc din primul filmulet :D ) si va multumesc pt aprecieri.Nu ma consider un pescar de catch and release,sunt pescar de Dunare si atat.Nu vreau s-o dau in ipocrizie,mai retinem si peste dar doar "de-o tigaie".
Consider ca exemplarele capitale trebuiesc eliberate neconditionat pt. ca sunt cei mai de valoare reproducatori.
Printr-o ciudata coincidenta si noi ( am un partener de pescuit cu care fac majoritatea partidelor de Dunare) dorim sa scoatem o nada pe piata anul acesta(de fapt un pachet) destinat in special pescuitului pe Dunare,deoarece chiar am avut rezultate f bune in 2012.Intr-adevar,nadele pt Dunare au un specific al lor si o spun f sincer: uitati de aditivi si arome ultra puternice,la altceva trebuie umblat cand pescuiti pe Dunare.

Fir intins tuturor!

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

winchester scrie:Salutare!

Sunt unul din pescarii din filmuletele postate de bogdan(ala cu cioc din primul filmulet :D ) si va multumesc pt aprecieri.Nu ma consider un pescar de catch and release,sunt pescar de Dunare si atat.Nu vreau s-o dau in ipocrizie,mai retinem si peste dar doar "de-o tigaie".
Consider ca exemplarele capitale trebuiesc eliberate neconditionat pt. ca sunt cei mai de valoare reproducatori.
Printr-o ciudata coincidenta si noi ( am un partener de pescuit cu care fac majoritatea partidelor de Dunare) dorim sa scoatem o nada pe piata anul acesta(de fapt un pachet) destinat in special pescuitului pe Dunare,deoarece chiar am avut rezultate f bune in 2012.Intr-adevar,nadele pt Dunare au un specific al lor si o spun f sincer: uitati de aditivi si arome ultra puternice,la altceva trebuie umblat cand pescuiti pe Dunare.

Fir intins tuturor!
eu te cred..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

rdr

Mesaj de rdr »

robyvan scrie:
winchester scrie:Salutare!

Fir intins tuturor!
eu te cred..... :wink:
Si eu am aceeasi parere :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Ten”