Spre informarea voastra va anunt ca la Dunare deja se pescuieste si se nadeste cu bile,pt cei cu buzunarele mai generoase iar la fratii unguri

Nadele pt apele naturale,dupa cum am mai spus, nu sunt mult deosebite de cele de pe amenajari decat prin mici detalii.O alta calitate a acestora trebuie sa fie pretul,sunt pescar de Dunare de peste 20 ani(ma rog,pescar adevarat si nu ucenic doar de vreo 10-15) si stiu ce inseamna un pescuit pe fluviu si stiu ce costuri TREBUIE sa implice.
Pt cine vorbea mai sus de niste baboi,cu riscul de a parea laudaros vreau sa ii spun ca 2 over 30,mai multi over 20 si o partida in 2 cu peste 120 kg in 4 zile inseamna totusi o reteta buna.... si asta doar intr-un sezon.
...si inca ceva prieteni: e f normal ca pe fiecare locatie sa existe o nada mai buna si asta tine seama pe langa PH de aria geografica a locului,de flora si fauna din zona si de alte"fineturi".
Reteta perfecta... nu exista inca asa ca va dau un sfat de-al lu tovarasu Lenin: Pescuiti,pescuiti,pescuiti!
Si fir intins!