Cteno pe Dunare (amurul alb)

Cum pescuim la cteno? Cum prindem amur mare?
Scrie răspuns
winchester

Re: Cteno pe Dunare (amurul alb)

Mesaj de winchester »

Roby- noi ne "stim" de pe forumul celalalt :)
A postat un coleg de serviciu filmuletele aici si am fost suprins sa gasesc "concurenti" :)
Ma credeti ce? ca nu am spus mare lucru sau chestii greu de crezut? :)

Fire intinse!

robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de robyvan »

winchester scrie:Roby- noi ne "stim" de pe forumul celalalt :)
A postat un coleg de serviciu filmuletele aici si am fost suprins sa gasesc "concurenti" :)
Ma credeti ce? ca nu am spus mare lucru sau chestii greu de crezut? :)

Fire intinse!
apropos de nada si filmulet...vorbeam serios :wink:
slowly we rot- by Obituary

gaby 11

Mesaj de gaby 11 »

winchester scrie:Salutare!

la altceva trebuie umblat cand pescuiti pe Dunare.

Fir intins tuturor!
Secretosule!Daca tot ai vorbit vorbeste pina la capat :!: :!: :!: :!: :!:

Vladutzz

Mesaj de Vladutzz »

care secrete... e prostie, fierbi 40 kg de porumb timp de 4-5 ore pe foc incet, le aduci la dunarea si pina e fierbinte le dai in apa "tulbure" tenul iubeste apa tulburata, de la 2 m pina la 6-8, le dai cit mai precis, bagi acolo niste cirlige cu porumb artificial cu miros de usturoi si esti imparat!!!...

speed1

Mesaj de speed1 »

fratilor ce se intampla dintro data cu voi pescari de peste pasnic deveniti rapitori;vine omul cu ceva are initiativa si voi poc oare invidie sau prostie?haideti sa vedem ce faceti voi cei care sateti ce i mai tari rotunzi si grasi pentr u noi care ne am apucat acum de pescuit si nu stim nimic cu ce ne puteti ajuta;cand batul era de alun ,firul era macrame,si cirligul ac de gamalie va dadeam eu lecti si tie si tie dar acum dati mi voi mie vreau sa invat de la voi astept profesori: si dc am deranjat scz nu ami plac laudarosi si mincinosi

winchester

Mesaj de winchester »

gaby 11 scrie:
winchester scrie:Salutare!

la altceva trebuie umblat cand pescuiti pe Dunare.

Fir intins tuturor!
Secretosule!Daca tot ai vorbit vorbeste pina la capat :!: :!: :!: :!: :!:

Iti dai seama ca nu pot sa dau reteta exacta din moment ce intentionez sa produc asa ceva :) .Era un mod general de o spune...un mic sfat pt cei aflati la icneput de drum in pescuitul pe Dunare si pe ape salbatice.Multi sunt tentati sa supraditiveze nada si rezultatul este tocmai pe dos.Spuneam ca la altceva trebuie umblat in sensul de locatie,mod de pregatire al nadei,modul in care se nadeste efectiv,monturi si chiar numar de lansete folosite.
Fire intinse sa aveti!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Un sfat prietenesc antreprenorilor care vor sa scoata nade pentru dunare...nu investiti prea mult in idee ca o sa va treziti cu banii aruncati pe geam, din cunostintele mele pescarii de dunare isi prepara singuri nada si momelile pentru ca nu e asa greu sa faci o mamaliga si sa bagi niste spartura de cereale intr-un ciorap de dama....pescarii de dunare sunt o specie aparte de pescari, nu cred ca ii pacaliti cu 3-4 poze cu baboi sa va cumpere nada cum se intampla cu nadele pentru carpodroame....10 poze cu over20 la Sarulesti sau Tancabesti,500-1000 kg in 2-3 zile la Moara si gata de lansare noua nada care prinde peste mare si mult.

rdr

Mesaj de rdr »

DumiD scrie:Un sfat prietenesc antreprenorilor care vor sa scoata nade pentru dunare...nu investiti prea mult in idee ca o sa va treziti cu banii aruncati pe geam, din cunostintele mele pescarii de dunare isi prepara singuri nada si momelile pentru ca nu e asa greu sa faci o mamaliga si sa bagi niste spartura de cereale intr-un ciorap de dama....pescarii de dunare sunt o specie aparte de pescari, nu cred ca ii pacaliti cu 3-4 poze cu baboi sa va cumpere nada cum se intampla cu nadele pentru carpodroame....10 poze cu over20 la Sarulesti sau Tancabesti,500-1000 kg in 2-3 zile la Moara si gata de lansare noua nada care prinde peste mare si mult.
Mare adevar, "pescarii de dunare sunt o specie aparte de pescari, nu cred ca ii pacaliti cu 3-4 poze cu baboi sa va cumpere nada" :lol: :lol: :lol:

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

hehe...pescuitul e un domeniu in care densitatea de fraieri e infinit mai mare decat in altele, asa ca le urez succes la prepararea unei nade "special" facute pt dunare :D...astept si varatiuni, de ex.nade "speciale" pt. siret/olt/mures etc :lol: ....iar cand toate variantele vor fi epuizate si fraierul ars pt. a "n" oara, va aparea, sunt sigur, si nada speciala pt. ape fara peste care se va bucura de un succes total :lol: ...si poate, doar poate (caci nu sunt asa sigur), peste vreo 10-15 ani si piata asta se va maturiza, atat clientii, cat si "antreprenorii"

rdr

Mesaj de rdr »

"hehe...pescuitul e un domeniu in care densitatea de fraieri e infinit mai mare decat in altele"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dar hai ca am deviat de tot de la subiect, astept in contiuare sa postati "fapte", nu vorbe si pareri despre cum sa prins acest peste(cteno) :?:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Ten”