A postat un coleg de serviciu filmuletele aici si am fost suprins sa gasesc "concurenti"

Ma credeti ce? ca nu am spus mare lucru sau chestii greu de crezut?

Fire intinse!
apropos de nada si filmulet...vorbeam serioswinchester scrie:Roby- noi ne "stim" de pe forumul celalalt![]()
A postat un coleg de serviciu filmuletele aici si am fost suprins sa gasesc "concurenti"
Ma credeti ce? ca nu am spus mare lucru sau chestii greu de crezut?
Fire intinse!
Secretosule!Daca tot ai vorbit vorbeste pina la capatwinchester scrie:Salutare!
la altceva trebuie umblat cand pescuiti pe Dunare.
Fir intins tuturor!
gaby 11 scrie:Secretosule!Daca tot ai vorbit vorbeste pina la capatwinchester scrie:Salutare!
la altceva trebuie umblat cand pescuiti pe Dunare.
Fir intins tuturor!![]()
![]()
![]()
![]()
Mare adevar, "pescarii de dunare sunt o specie aparte de pescari, nu cred ca ii pacaliti cu 3-4 poze cu baboi sa va cumpere nada"DumiD scrie:Un sfat prietenesc antreprenorilor care vor sa scoata nade pentru dunare...nu investiti prea mult in idee ca o sa va treziti cu banii aruncati pe geam, din cunostintele mele pescarii de dunare isi prepara singuri nada si momelile pentru ca nu e asa greu sa faci o mamaliga si sa bagi niste spartura de cereale intr-un ciorap de dama....pescarii de dunare sunt o specie aparte de pescari, nu cred ca ii pacaliti cu 3-4 poze cu baboi sa va cumpere nada cum se intampla cu nadele pentru carpodroame....10 poze cu over20 la Sarulesti sau Tancabesti,500-1000 kg in 2-3 zile la Moara si gata de lansare noua nada care prinde peste mare si mult.