Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu-i dificila de loc. Daca-ti iei lungi ( telescopice gen ) poti pescui si aproape, iar daca-ti iei scurte trebuie sa te gandesti si la barca daca pestele nu e in mal, ceea ce se intampla de cele mai multe ori la Dunare. De regula albitura o gasesti in primul si al doilea prag pana-n vara cand intra carasul si de-abia dup-aia incepi sa uiti de feederzfcristian scrie:Decizia va fi destul de dificila desi sincer as prefera betele de 3,6 , in marea majoritate a timpului malurile sunt destul de permisive incat sa folosesti bete de 3,6.
Si eu le recomand. Ba chiar le gasesti si mai ieftin de-atat insa eu pescuiesc preponderent din barca cu ele.Decebalus scrie:Cu 50 ron bucata gasesti lansete din fibra plina "gen Germina" sunt scurte si poti da si din barca cu ele,au actiune 100-250 gr
Nu mai stiu ce denumire au
Mai gandeste-te la telescoape. Nici mie nu-mi placeau la inceput.zfcristian scrie:Cornele nu vreau telescopice.
Cred ca pana la urma concluzia va fi ceva gen : 1 set 4 lansete de fibra plina de 2,1 m si un set de 3,6 m sau ceva de gen, dar la dracu deja ma transform intr-un mic magazin de bete de pescuit