Cine se cunoaste, se stie....felicitariDan Badarcea scrie:Si eu dispretuiesc prostii![]()
Aviz amatorilor

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cine se cunoaste, se stie....felicitariDan Badarcea scrie:Si eu dispretuiesc prostii![]()
Aviz amatorilor
Ei na, daca lua bataie Steaua mai erau scrise 3 pagini in cateva minute...ramaneti voi cu CURtea unde va pregatiti in noua decadaVladut Mateianu scrie:Prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul ! Melteanu' tot meltean Dane, in loc sa se uite in CURtea lui, tot la vecini in CURte ii place !
ce ironie sa declari asta intr-un topic in care rapidistii si dinamovistii se bucura cand Steaua ia bataie,un topic deschis sa puteti sa sarbatoriti toti ca o mare familie infrangerea Stelei cu tarnava....Vladut Mateianu scrie:Prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul ! Melteanu' tot meltean Dane, in loc sa se uite in CURtea lui, tot la vecini in CURte ii place !
Vladut Mateianu scrie:Ai dreptate, voi face un topic separat !
Vlade sterge si aici ca va virusez topicu`Decebalus scrie:Vladut Mateianu scrie:Ai dreptate, voi face un topic separat !
Ar trebui deschis un topic cu sustinatorii gibonul sef ,cu cei ce aproba mita,hotia,grobianismul acestui specimen![]()
![]()
Sus pe masina!!
....sau unul cu poezii dedicate pianistului Neghinita care vrea sa-i mute pe maidanezi la Glina, langa groapa de gunoi.....a...pardon, e unul deja, “doar pentru dinamovisti“....Decebalus scrie:Vladut Mateianu scrie:Ai dreptate, voi face un topic separat !
Ar trebui deschis un topic cu sustinatorii gibonul sef ,cu cei ce aproba mita,hotia,grobianismul acestui specimen![]()
![]()
Sus pe masina!!
ma cunosti de undeva? chiar vrei sa ne jignim pe un forum de pescuit pentru ca eu tin cu Steaua si tu cu dinamo? ti-am adus injurii tie sau colegilor de forum dinamovisti pentru cele peste 100 de pagini de caterinca la adresa Stelei sau a suporterilor stelisti?Decebalus scrie:@DumiD
Un gunoi de genul tau nici la Glina nu are loc.......