CUPA OLTENIEI LA CRAP - CALUGARENI SELNICE 09-12.05.2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: CUPA OLTENIEI LA CRAP - CALUGARENI SELNICE 09-12.05.2013

Mesaj de ScorleanuAlin »

Marius Georgescu scrie:......................daca am fost seriosi,bine-crescuti,fara deranj pe balta,cu mult bun-simt,..............de ce nu nu mai primim abonamente?Unii nu avem timp sa mergem la concursuri dar am dori sa facem un pescuit de weekend intre noi prietenii in conditii bune si cu abonament.De ce nu se mai accepta ?.....SA NU FIU OFF TOPIC,FELICITARI PENTRU VALOAREA PREMIILOR SI POPULAREA INAINTE DE CONCURS.
Marius, iti inteleg ingrijorarea deoarece Calugareniul este singura balta din Oltenia care are un potential deosebit si in 2011 si 2012 a oferit multe satisfactii pescarilor Olteni.
Calugareniul, este balta Oltenilor pe care s-a prins intr-un concurs peste 900 kg de crap, prima balta Olteneasca pe care o echipa a punctat cu peste 150 kg intr-un singur concurs si ...... balta care in 2013 doreste sa fie deranjata de pescari '' seriosi, bine-crescuti si cu mult bun-simt''.

Dupa cum s-a vazut, prin proeictul pe care il propune, Dl Tranca doreste sa aduca acesta pista la un nivel ridicat atat pt pescuitul C&R cat si pt concursuri si de aceea in acest an a agreata o alta ''strategie de colaborare'' cu pescarii.

In 2013, in parteneria cu CS Oltenia Fishing se vor desfasura pe aceasta pista o serie de evinimente organizate, la preturi mai mult decat decente , in care se va oferi posibilitatea tuturor pescarilor Olteni sa se bucure de aceasta pista.

De aceea, pana in data de 31 Martie, vom posta intreg programul competitional si modalitatea in care pescarii vor beneficia de conditii speciale la Calugareni in 2013, pe site-ul clubului, pe sectiunea balti de crap a forumului Crapmania, pe adresa de Facebook a clubului nostru - cat si pe alte site-uri partenere din Oltenia.
CS Oltenia Fishing

IORGOS MIHALIS

Mesaj de IORGOS MIHALIS »

E foarte bine pentru toti pescarii din Oltenia .........In Oltenia exista acum o balta cu care sa ne putem mandri.. Bravo administratorului baltii care a populat aceasta balta .
BEST REGARDS ,
ΓΙΩΡΓΟΣ Μιχάλης

taloi ionut

Mesaj de taloi ionut »

In cazul in care se vor ocupa cele 20 de locuri destinate acestui concurs,cuantumul premiilor va creste.
In zilele urmatoare o sa postam premierea finala.

Parteneri media si sponsori:
Radioteleviziunea Severin, Karisma TV, Tele2Drobeta, Galaxy TV.
MG Special Carp

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

merci! la cine platesc?
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Marius Georgescu

ScorleanuAlin scrie:
Marius Georgescu scrie:......................daca am fost seriosi,bine-crescuti,fara deranj pe balta,cu mult bun-simt,..............de ce nu nu mai primim abonamente?Unii nu avem timp sa mergem la concursuri dar am dori sa facem un pescuit de weekend intre noi prietenii in conditii bune si cu abonament.De ce nu se mai accepta ?.....SA NU FIU OFF TOPIC,FELICITARI PENTRU VALOAREA PREMIILOR SI POPULAREA INAINTE DE CONCURS.
Marius, iti inteleg ingrijorarea deoarece Calugareniul este singura balta din Oltenia care are un potential deosebit si in 2011 si 2012 a oferit multe satisfactii pescarilor Olteni.
Calugareniul, este balta Oltenilor pe care s-a prins intr-un concurs peste 900 kg de crap, prima balta Olteneasca pe care o echipa a punctat cu peste 150 kg intr-un singur concurs si ...... balta care in 2013 doreste sa fie deranjata de pescari '' seriosi, bine-crescuti si cu mult bun-simt''.

Dupa cum s-a vazut, prin proeictul pe care il propune, Dl Tranca doreste sa aduca acesta pista la un nivel ridicat atat pt pescuitul C&R cat si pt concursuri si de aceea in acest an a agreata o alta ''strategie de colaborare'' cu pescarii.

In 2013, in parteneria cu CS Oltenia Fishing se vor desfasura pe aceasta pista o serie de evinimente organizate, la preturi mai mult decat decente , in care se va oferi posibilitatea tuturor pescarilor Olteni sa se bucure de aceasta pista.

De aceea, pana in data de 31 Martie, vom posta intreg programul competitional si modalitatea in care pescarii vor beneficia de conditii speciale la Calugareni in 2013, pe site-ul clubului, pe sectiunea balti de crap a forumului Crapmania, pe adresa de Facebook a clubului nostru - cat si pe alte site-uri partenere din Oltenia.
Eu nu cred ca par ingrijorat.Am bani ,am timp,am prieteni,sunt liber , asa ca ma duc in alta parte.....vad ca suntem asociatii , clanuri,sindicate,....e.t.c. si restul suntem paria societatii.Tre sa ne rugam sau sa ne milogim sa ne primeasca cineva pe balta....nu-i nimic,om gasi noi o balta sa vrea sa ne taie si noua bilete de intrare.Nu sunt ingrijorat deloc si nu este corect cum v-ati adunat in hoarde,asociatii,sindicate si sa creati strategii,reguli,site si filtre sa putem intra pe balti.O sa ne verificati la dantura ca pe negrii din targ (vezi ca mi-am aranjat dintii ca de actor-deci fac toti banii) inainte de a intra pe vreo balta o sa trecem fraudulos pe malul ei ca tziganii in "90 in Germania.Astept sa vad si eu cat de mult suntem respectati si bagati in seama noi cei care nu am furat si nu am deranjat pe nimeni.O sa incerc pe Fantanele ...................
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Marius Georgescu

Marius Georgescu scrie:
ScorleanuAlin scrie:

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

P.S OFF TTOPIC ...CRAPSOR PREZENT!!!JUSTICE FOR CRAIOVA

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

CRAPSOR scrie:P.S OFF TTOPIC ...CRAPSOR PREZENT!!!JUSTICE FOR CRAIOVA

Like
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

1.Taloi Ionut-Geana Romulus-Daia Eugen
2.Irimia Florin-parteneri
3.NICUSOR SORESCU - ALIN SCORLEANU -ALIN SONEI
4.Doru Impuscatu + Iulian Moraru+ partener
5.Silviu Dan+parteneri
6.DBaits
7.Rezervat
8.Rezervat
9.Casa Pescarului
10.Bogdan Buzatu
11.Mega Baits (Ardelean Stefan, Bostioca Dan, Miron Adrian)
12.Iancy Petrescu + parteneri
13.Echipa-MGCarp-Mircea Gheran
14.Cornel Mustata - Ionut Zamfir + partener
CS Oltenia Fishing

fox_1

Mesaj de fox_1 »

14.Cornel Mustata-Ionut Zamfir -Bogdan Vulpan.
Bogdan Vulpan

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”