In sfarsit .......A VENIT.
Azi am apucat sa o iau, dar nu am avut timp sa arunc cu ea.
Prima impresie: "UAU, ceva nou, inovator", am cantarit-o: 206 gr, destul de usoara, dar grea ca cea de la Zarguzon: 77 gr.
Ce m-a impresionat la ea este sistemul de incarcare, adica nu mai intinzi mana stanga la max pt incarcare, banuiesc si sper ca viteza de aruncare sa fie mult mai rapida
Manerul este f. ergonomic, mana sta perfect, are o adancitura pt degetul mare si aderenta f buna, dar se putea face din alt material mult mai usor, cauciucul acesta cred ca o ingreuneaza f mult.
Cele 2 "bete" sunt intradevar din carbon, sigur din mai multe straturi, par destul de tapene, piesa din varf este din acelasi plastic ca si teava, adica un plastic ok destul de dur sa nu crape dar destul de usor in greutate, zona (piesa din capat) unde ruleaza bila este acoperita cu un cauciuc gros cam de vreo 2 mm destul de moale pt a nu sparge bila.
In rest, are o curelusa cu un "opritor" care se regleaza pe mana, vine intr-un tub de plastic incolor destul de dur ca sa o poata proteja, aici, singura obiectiune, ar fi ca puteau sa faca tubul cu 1 cm mail lung, dar.... viziunea artistului isi spune cuvantul.
Una peste alta isi merita banuti.
Maine sper din tot sufletul sa am timp sa-i fac inaugurarea si sa arunc cateva zeci de bile sa vedem daca intradevar isi merita renumele.
Revenim cu alte informatii si poze.
Multumesc.