Noul model de Cobra NASH

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

kitz

Re: Noul model de Cobra NASH

Mesaj de kitz »

Just Fish scrie:
kitz scrie:E usoara in schimb cam sparge bilele daca nu sunt tari si rulate calunea. :roll:
eu am dat cu bile din pungi si nu am spart niciuna.

Alea din pungi au gris din belsug :lol: de aia nu le sparge.
Problema apare la cele rulate acasa in special la bile solubile.[/quote]
Eu am dat cu bile Nash Monster Squid cand am fost la carpshow-ul din Brentwood ,Anglia si chiar nu stiu cat gris au in ele.Poate daca il intreb pe Gary Bayes ,dar cred ca nici el nu o sa ma ajute. :D[/quote]

Îmi poți spune si mie dacă tot ai tinuto in mana si ai aruncat cu ea ,care este lungimea ei ? Vreau sa îmi intre in bagaj :mrgreen:[/quote]

:D :D Nu-ti pot raspunde exact la intrebare ca nu am masurat-o si nu o am acasa dar in cateva zile iti voi zice exact cat masoara Cybershot-ul cat si tubul protector

PS
de pe facebook? :D

kitz

Mesaj de kitz »

eugen dragnea scrie:cobra de carbon de la Daiwa nu sparge solubilele proaspete sau prost rulate? sau la cele de peste 600 ron se permite?
Ba da , si inca ce le sparge....cobra de la Daiwa o am si cand am fost in Romania pe Lates anul trecut am testat-o cu bile proaspete si le spargeam imediat chiar daca udam de fiecare data bastonul in schimb cu bile uscate ca piatra care le-am avut de un an inainte au mers superb fata de cobrele de la Korda(stie toata lumea asta).Din pacate cobra am lasat-o in Romania si nu o am in Anglia pentru a face o comparatie cu Cybershot-ul insa am fost placut surprins de distanta la care am aruncat boilesurile cu acesta din urma.Oricum eu cred ca in raport bani/calitate eu cred ca Cybershot-ul este mult mai bun fata de oricare cobra de pe piata.

cata79
Puncte: 0

Mesaj de cata79 »

deci a data cineva cu cobra ?
sparge bile cum se comporta ?
ar fi frumos sa ne zica cineva care a dat cu ia

Osiris

Mesaj de Osiris »

In sfarsit .......A VENIT. :D :D :D
Azi am apucat sa o iau, dar nu am avut timp sa arunc cu ea.
Prima impresie: "UAU, ceva nou, inovator", am cantarit-o: 206 gr, destul de usoara, dar grea ca cea de la Zarguzon: 77 gr. :)
Ce m-a impresionat la ea este sistemul de incarcare, adica nu mai intinzi mana stanga la max pt incarcare, banuiesc si sper ca viteza de aruncare sa fie mult mai rapida
Manerul este f. ergonomic, mana sta perfect, are o adancitura pt degetul mare si aderenta f buna, dar se putea face din alt material mult mai usor, cauciucul acesta cred ca o ingreuneaza f mult.
Cele 2 "bete" sunt intradevar din carbon, sigur din mai multe straturi, par destul de tapene, piesa din varf este din acelasi plastic ca si teava, adica un plastic ok destul de dur sa nu crape dar destul de usor in greutate, zona (piesa din capat) unde ruleaza bila este acoperita cu un cauciuc gros cam de vreo 2 mm destul de moale pt a nu sparge bila.
In rest, are o curelusa cu un "opritor" care se regleaza pe mana, vine intr-un tub de plastic incolor destul de dur ca sa o poata proteja, aici, singura obiectiune, ar fi ca puteau sa faca tubul cu 1 cm mail lung, dar.... viziunea artistului isi spune cuvantul.
Una peste alta isi merita banuti.
Maine sper din tot sufletul sa am timp sa-i fac inaugurarea si sa arunc cateva zeci de bile sa vedem daca intradevar isi merita renumele.
Revenim cu alte informatii si poze.
Multumesc.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Osiris scrie:In sfarsit .......A VENIT. :D :D :D
Prima impresie: "UAU, ceva nou, inovator", am cantarit-o: 206 gr, destul de usoara, dar grea ca cea de la Zarguzon: 77 gr. :)
Ce m-a impresionat la ea este sistemul de incarcare, adica nu mai intinzi mana stanga la max pt incarcare, banuiesc si sper ca viteza de aruncare sa fie mult mai rapida
Manerul este f. ergonomic, mana sta perfect, are o adancitura pt degetul mare si aderenta f buna, dar se putea face din alt material mult mai usor, cauciucul acesta cred ca o ingreuneaza f mult.
Cele 2 "bete" sunt intradevar din carbon, sigur din mai multe straturi, par destul de tapene, piesa din varf este din acelasi plastic ca si teava, adica un plastic ok destul de dur sa nu crape dar destul de usor in greutate, zona (piesa din capat) unde ruleaza bila este acoperita cu un cauciuc gros cam de vreo 2 mm destul de moale pt a nu sparge bila.
In rest, are o curelusa cu un "opritor" care se regleaza pe mana, vine intr-un tub de plastic incolor destul de dur ca sa o poata proteja, aici, singura obiectiune, ar fi ca puteau sa faca tubul cu 1 cm mail lung, dar.... viziunea artistului isi spune cuvantul.
Maine sper din tot sufletul sa am timp sa-i fac inaugurarea si sa arunc cateva zeci de bile sa vedem daca intradevar isi merita renumele.
Multumesc.
Daca poti sa postezi si cateva poze, eventual si cu tubul de protectie!
P.S Am postat prima data de pe telefon si nu am putut cobora citatul, iar postarea mea s-a intercalat in textul citat, din acest motiv am citat de doua ori!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

cata79

Mesaj de cata79 »

Osiris scrie:In sfarsit .......A VENIT. :D :D :D
Multumesc.
ai dat cu ia e ok merita banii
ca vreau si eu sa cumpar ?
pui si ceva poze cu ia ?

Osiris

Mesaj de Osiris »

Scuze, din cauza scarboseniei de vreme, si problemel cu raceala si virusi, nu am avut timp sa pun poze.
20130322_120211.jpg
20130322_120211.jpg (120.1 KiB) Vizualizat de 1189 ori
20130322_120220.jpg
20130322_120220.jpg (113.06 KiB) Vizualizat de 1189 ori
20130322_120233.jpg
20130322_120233.jpg (118.73 KiB) Vizualizat de 1189 ori

Osiris

Mesaj de Osiris »

20130322_120259.jpg
20130322_120259.jpg (154.74 KiB) Vizualizat de 1188 ori
20130322_120312.jpg
20130322_120312.jpg (183.83 KiB) Vizualizat de 1188 ori
20130322_120334.jpg
20130322_120334.jpg (148.73 KiB) Vizualizat de 1188 ori

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Bravo, s-o stapanesti cu placere...si cu folos! Ai apucat sa vezi ce poate?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Scuze, n-am vazut ca ai fost racit!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”