Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
,oanavictor scrie:viorel doloc scrie: REFUZ: sa primesc bani pentru a arbitra corect in ultima noapte a concursului CUPA PELICANUL 2007, SECTOR C, atunci cand diferenta dintre primele doua echipe clasate (FISELA si SENZOR:coco,..) era de 170 de grame. -REFUZ sa dorm in ultima noapte, pentru ca disputa dintre cele doua echipe sa fie una corecta si sa nu se faca "smecherii". Poate ca din cauza corectitudinii mele, a dispozitiei de a ramane lucid in conditii de stres -vezi diferenta de 170 grame timp de peste 10 ore!- si oboseala (tot concursul nu am dormit mai mult de 8 ore, pentru ca am PROMIS d-lui OANA ca voi face tot ce imi sta in putinta sa iasa un concurs reusit din punct de vedere la arbitrajului), a atitudinii mele antialcool , poate acestea au fost cauzele pentru care D-L ROSIORU(NICI PE EL NU L-AM LASAT SA FACA "SMECHERII", CU TOATE CA FACEA PARTE DIN ECHIPA SENZOR)
@Vladutoanavictor scrie: Acelasi domn VIOREL DOLOC mai spune in postare ca si MAESTRUL CORNEL ROSIORU A VRUT SA INFLUENTEZE REZULTATUL FINAL DE LA PELICANUL OFERINDUI BAUTURA SI NU MAI STIIU CE .
STIU SIGUR CA NU A FOST ASA ,PENTRU CA EU PERSONAL AM FOST CHEMAT DE CORNEL ROSIORU ,ACESTA FACAND CONTESTATIE CA ECHIPA SENZOR DIN CARE FACEA PARTE COCO SI MIRCEA PESCUIAU IN AFARA STANDULUI LOR ,INCURCANDUL SI RESTRANGANDU-I ARIA DE PESCUIT ,EU PERSONAL PUNANDU-LE MARKAR INTRE STANDURI
oanavictor scrie:@Adi Oprea
ASTA ESTE UN TOPIC FOARTE SERIOS ,UNDE NU ESTE LOC DE CATERINCA SI ''POMANA ''ASA CA DACA AI CEVA DE SPUS ''VOMITA ''SAU DACA STI CEVA ''SI NU AI SPUS ,DE CE NU AI SPUS CAND TREBUIA ???????????????????CA SA SE POATA LUA MASURILE CARE TREBUIAU LUATE ATUNCI PE LOC .
PENTRU CINE NU STIE ,ADI OPREA A FOST PARTENERUL LUI VIOREL DOLOC LA CUPA PELICANUL 2007 .![]()
CA ARBITRU .