Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@ARBITRII CINSTITI
sa-l omoram pe Tite, sa-i bagam in ferma virusul vacii nebune sa nu mai aiba ce da spaga , sa-i luam mincioacele, sa-i luam lansetetele...
@Viorel Doloc
pe foaie semnau martori , arbitrii, concurenti si era si observator?! spunene si noua metoda de ocolire cu 20 milioane a acestor semnaturi ca in afara de Victor Oana nu a reusit nimeni.
P.S. daca spun tot ce stiu vin gratis la toate concursurile

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ia baga Piciule, macar una...te rog ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Vladut Mateianu"]
Viorele , felicitari, ai demonstrat ca esti un om cu coloana vertebrala...De aceea , te rog sa povestesti si ce ti s-a intamplat la darvari, referitor la lupta Fisela-Senzor(Coco), asta ca sa le faci pe plac "prietenilor" nostrii dragi V. Oana :cry:

Precum stie toata lumea ,eu ,de felul meu sunt un tip foarte credul ,astfel incat nu am nici un motiv sa nu-l cred pe DOMNUL VIOREL DOLOC ,CARE S-A APUCAT SA FACA NISTE DEZVALUIRI SENZATIONALE DUPA 8 SI RESPECTIV 6 LUNI DE LA INTAMPLAREA FAPTELOR .
Astfel ,el pomeneste in AUTODENUNT sau SPOVEDANIE [fiecare o ia cum vrea ]despre felul in care echipele care se bateau pentru primul loc la CUPA PELICANUL in sectorul C [COCO-MIRCEA si FISELA ]au vrut sa faca ceva .......COMBINATII......una din ele .........sau amandoua ........nu am inteles prea bine ,ar fi bine sa ne spuna care din ele ,dar cel mai grav este ca i-l ACUZA FOARTE GRAV PE MAESTRUL ''CORNEL ROSIORU ''ca a vrut sa faca ceva ''SMECHERII''si ca el sa opus acestor ''SMECHERII''CARE AR FI AVANTAJAT O ANUMITA ECHIPA ,omitand sa spuna si ce anume i-a fost oferit [SAU CAT]de catre ''maestrul''.
Eu ,cunoscand-ul foarte bine pe MAESTRUL ,si care stiu ca este un MONUMENT DE CINSTE SI CORECTITUDINE ,SUNT FOARTE INDIGNAT DE ACEASTA DEZVALUIRE ,SI I-L SOMEZ PE DOMNUL VIOREL DOLOC SA ADUCA PROBE LA ACESTE DEZVALUIRI .
DEASEMENEA I-L ROG PE MAESTRUL ROSIORU SA INTERVINA SI SA SE ACUZE SINGUR SAU DACA ESTE CAZUL SA SE DEZVINOVATEASCA .
DACA NU INTERVINE SA LAMUREASCA ACEASTA GRAVA ACUZATIE ,ATUNCI ROG SA INTERVINA CEI CARE POSTEAZA PE FORUM SI MAESTRUL ROSIORU SA AIBA ACELASI TRATAMENT CA SI MAESTRUL TITE GEORGE PENTRU CA NU ESTE NICI O DIFERENTA INTRE O ACUZATIE SI ALTA .

Ps Nu stiu cum se puteau face aceste ''SMECHERII''pentru ca la calificari au fost 4 arbitrii pe sector si 2 observatori plus vecinii de stand ,iar la DARVARI AU FOST 10 ARBITRII PE SECTOR PLUS VECINII [10 ARBITRII LA 18 ECHIPE ] :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ultima oară modificat Joi Dec 06, 2007 23:25 de către oanavictor, modificat 1 dată în total.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

adi.oprea

Mesaj de adi.oprea »

Daca nu deranjez,pot sa zic si eu ceva? :lol:
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Adi Oprea &Piciul

Asta este un topic serios ,asa incat fara zambareti si fara caterinca ,dar ceea ce este foarte important FARA CERSEALA [ASTA ESTE VOIE LA INTRAREA IN BISERICA ] :evil: :evil:

NU CRED CA ESTE BINE CEEA CE A FACUT ANDREI OFERIND UN LOC LA HOBAIA ,INCURAJAND PE ALTI UTILIZATORI AI FORUMULUI SA IMPROASTE CU NOROI IN SPERANTA CA VOR PRIMI SI EI O RECOMPENSA ASEMANATOARE SI DE LA ALTI ORGANIZATORI DE CONCURSURI .
DEJA A INCEPUT ,,MILOGEALA SI CERSEALA ''

AZI A REAPARUT PICIUL SI PRUNUS ,MAINE APARE SIGUR NAE PAMFIL [nu a putut azi pentru ca a fost ziua lui ]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

adi.oprea

Mesaj de adi.oprea »

Nu vad sa fi aruncat cu noroi in cineva,iar ca sa-ti fac d-ta pe plac si sa sti intoteauna despre cine-i vorba rog moderatorii sa-mi schimbe user-ul din adi.oprea in ''milogul''.
Intrrup atacurile fiindca aveti ceva de clarificat,si prefer sa scriu la ,,cei mai slabi pescari de competitie din romania'' (ASTA DACA INSISTATI).

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
viorel doloc scrie: REFUZ: sa primesc bani pentru a arbitra corect in ultima noapte a concursului CUPA PELICANUL 2007, SECTOR C, atunci cand diferenta dintre primele doua echipe clasate (FISELA si SENZOR:coco,..) era de 170 de grame. -REFUZ sa dorm in ultima noapte, pentru ca disputa dintre cele doua echipe sa fie una corecta si sa nu se faca "smecherii". Poate ca din cauza corectitudinii mele, a dispozitiei de a ramane lucid in conditii de stres -vezi diferenta de 170 grame timp de peste 10 ore!- si oboseala (tot concursul nu am dormit mai mult de 8 ore, pentru ca am PROMIS d-lui OANA ca voi face tot ce imi sta in putinta sa iasa un concurs reusit din punct de vedere la arbitrajului), a atitudinii mele antialcool , poate acestea au fost cauzele pentru care D-L ROSIORU(NICI PE EL NU L-AM LASAT SA FACA "SMECHERII", CU TOATE CA FACEA PARTE DIN ECHIPA SENZOR)
,

@Vladut

Acelasi domn Viorel Doloc ,care i-l acuza pe Tite ,face aceleasi afirmatii si despre alti concurenti care au fost pe sectorul lui ,si in special impotriva Marstrului Cornel Rosioru .
OARE CAND SPUNE ADEVARUL ??????ATUNCI CAND I-L ACUZA PE TITE ,ATUNCI CAND I-L ACUZA PE ROSIORU SAU CAND I-I ACUZA PE AMANDOI ?????????????????????SAU TOTUL ESTE UN FILM PE CARE ACEST SCENARIST SI REGIZOR VREA SA I-L MONTEZE ????????????????
Ultima oară modificat Dum Dec 09, 2007 19:31 de către oanavictor, modificat 1 dată în total.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie: Acelasi domn VIOREL DOLOC mai spune in postare ca si MAESTRUL CORNEL ROSIORU A VRUT SA INFLUENTEZE REZULTATUL FINAL DE LA PELICANUL OFERINDUI BAUTURA SI NU MAI STIIU CE .
STIU SIGUR CA NU A FOST ASA ,PENTRU CA EU PERSONAL AM FOST CHEMAT DE CORNEL ROSIORU ,ACESTA FACAND CONTESTATIE CA ECHIPA SENZOR DIN CARE FACEA PARTE COCO SI MIRCEA PESCUIAU IN AFARA STANDULUI LOR ,INCURCANDUL SI RESTRANGANDU-I ARIA DE PESCUIT ,EU PERSONAL PUNANDU-LE MARKAR INTRE STANDURI
@Vladut

Precum vezi eu i-i iau apararea lui Cornel Rosioru,recunoscand contestatia facuta de acesta impotriva lui Coco si Mircea ,STIIND FOARTE BINE CA NU SAU FACUT NICI UN FEL DE SMECHERII ,DECAT POATE IN MINTEA DOMNULUI VIOREL DOLOC.
NU SUNT DE ACORD CA PE BAZA UNUI AUTODENUNT SAU SPOVEDANIE ,UNII SA FIE ACUZATI SI STIGMATIZATI IAR ALTII NU .
CRED CA TOTI CEI ACUZATI DE DOMNUL VIOREL DOLOC TREBUIE SA AIBE PARTE DE ACELASI TRATAMENT ,SI NU FIECARE SEPARAT IN FUNCTIE DE APARTENENTA LA UN ANUMIT GRUP SAU PRIETENIILE DE CARE SE BUCURA IN RANDUL PESCARILOR .

adi.oprea

Mesaj de adi.oprea »

oanavictor scrie:@Adi Oprea

ASTA ESTE UN TOPIC FOARTE SERIOS ,UNDE NU ESTE LOC DE CATERINCA SI ''POMANA ''ASA CA DACA AI CEVA DE SPUS ''VOMITA ''SAU DACA STI CEVA ''SI NU AI SPUS ,DE CE NU AI SPUS CAND TREBUIA ???????????????????CA SA SE POATA LUA MASURILE CARE TREBUIAU LUATE ATUNCI PE LOC .

PENTRU CINE NU STIE ,ADI OPREA A FOST PARTENERUL LUI VIOREL DOLOC LA CUPA PELICANUL 2007 . :!: :!: CA ARBITRU .
:shock: Nu-mi aduc aminte sa fi arbitrat una din editiile PELICANUL.
Daca ma aveti pe vreo foaie de arbitraj de ce nu-mi dati bani :twisted:
AM FOST ARBITRU LA CALIFICARI LA HOBAIA IN 2007 SI NU AM PLECAT CU SUVENIRURI.
Se pare ca fluxul ,,mare,, de informatie va creaza confuzi.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Daca Tite a facut ceea ce spune Dl.Doloc atunci nu are nici o scuza.
Eu sunt insa convins ca daca Tite nu ar fi ajuns Vicecampion aceste discutii nu ar fi avut loc.La fel si in situatia in care Tite ar fi facut parte din alta grupare.De aceea eu m-as feri sa-i pun o eticheta lui Tite.Nu vreau sa pun la indoiala onestitatea Dlui Doloc, de care este prima oara cand aud, dar ma intreb de ce a asteptat pana acum.

Din punctul meu de vedere in aceeasi categorie de infractiuni intra si alte situatii intalnite in concursurile de pescuit.
Ma refer in special la :
1.NON COMBAT pentru avantajarea echipelor din aceasi grupare.
2."Consultanta" si suportul material oferit in timpul concursului echipelor din afara gruparii tale pentru a incurca echipele care-ti ameninta pozitia.
3.Violenta verbala si fizica

In ceea ce-i priveste pe arbitri, am observat ca in functie de echipa cantaresc cu sacul la piept, sunt foarte indulgenti cu unii si foarte drastici cu altiii.
Am fost martorul situatiei in care arbitrul de sector desfasura in standul unei echipe activitati de genul sters scaune, pus masa, carat nada,etc.De fapt tot concursul acesta a fost un fel de runner al echipei respective.

Multe lucruri anormale s-au intamplat incepand cu desfasurarea primelor calificari si pana azi.
Cei care, conform regulamentului ar fi trebuit suspendati nu au mai fost.Au beneficiat de clementa.De ce?De ce se gaseste de fiecare data cate o scuza pentru a ierta prietenii si nici una pentru a infiera inamicii?
Cred ca ar trebui sa setam un moment zero, sa definim clar infractiunile si pedepsele dar mai ales sa avem o pozitie obiectiva nu dictata de interesele de grup.
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”