Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Bai baiatule tu te-ai bagat cu mine in seama aiurea incercand sa-mi faci tu un pret cum te taie pe tine capul la niste lansete bune si ca noi, de parca erau panarame din Europa. De ce m-ai abordat pe privat si nu pe topicul deschis cum procedam noi acum cu tine? Ca incercam eu sa-ti bag pe gat niste lansete?!!! Ia dezvolta. Osiciorul ce a bijnitarit de i-ai stricat topicul. Concret.pokemonu scrie:O, fanii ARROW se afirma. Cu ce m-am bagat cu tine in seama.....argumenteaza....am vb de niste lansete pe care le vindeai...trebuie sa-mi fac un proces de constiinta ca nu m-au convins si nu le-am cumparat de la tine. Parca ai postat si pe pescuitul.ro, esti acelasi user. Sau vrei sa-mi bagi pe gat niste lansete la pretul cerut de tine
Oi fi tu user vechi pe aceste forumuri dar nu face afirmatii gratuite ca nu sunt un pustan de 14 ani...eventual du-te la prietenii tai la ARROW Mihai Bravu-Obor sau da-le un telefon si verifica autenticitatea afirmatiilor mele. Dupa aceea posteaza aici .....sa vedem cum te faci de trei bani
Oricum, acest topic l-am initiat pentru a vedea si altii ce serios e acest magzain. Oricine poate merge la ARROW MIhai Bravu sau telefona.....daca nu se confima ...rog moderatorii sa ma baneze definitiv...daca nu, toti aplaudacii sa nu mai faca afirmatii gratuite