Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

pokemonu
pescar de competitie
Puncte: 0

Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei

Mesaj de pokemonu »

Sa va spun poveste mea cu ARROW.
Ieri, cautand sa-mi cumpar un set de lansete de acelasi fel, dau de o oferta pentru Cormoran UK CARP FORCE la cateva magazine printre care FFB si ARROW la pretul de 167 ron, reducere 70%. Sun la ffb, arrow etc ...povestea..e un stoc de lansete model mai vechi pe care distribuitorul oficial, in speta ARROW Romania vrea sa-l lichideze, de aceea si pretul extra. Vorbesc cu ei, ii rog sa aduca 5 lansete in magazinul de la Obor sa le vad si sa le cumpar. Ma invoiesc de la munca si ma duc intins la magzin, dupa un telefon in prealabil s avad daca au ajuns. Ajung...le vad....imi plac ...si vreau s ale cumpar. Supriza 365 ron bucata. Vb cu oamenii din magazin, care apropo au fost super ok, mii de scuze, A GRESIT UN IDIOT PRETUL SI LA TOATE MAGAZINELE PARTENERE A APARUT PRET GRESIT, vb cu sediul principal si managerul magazinelor pe Bucuresti, un basinos taranete de trei bani...care imi cere si nr de telefon, sa vedem cum rezolvam...va sunam noi...telefon motz. Imi mai spune...stii, cine nu munceste nu greseste....la magazinele care se respecta sau in vanzari idiotul care agresit pretul si taranetele de manager suporta pierderile pentru oferta gresita, lansata pe site....pana cand remediaza pretul.
ARROW, cine suporta bre drumul, zeci de telefoane prin care am deranjat alti useriu sa-i intreb de acest model....nesimtire maxima, sa aveti soarta lu GIPO...iar domnul manager de magazin....unde e bre obrazu....
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

florin pocris
pescar de competitie

Re: Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei

Mesaj de florin pocris »

traim in Romania...

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

clar!
trebuia sa iti dea si bonus un pachet de carlige!
Critic echilibrat

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Oscior, nu te baga in seama aiurea...stiu ca ti-am stricat topicul in care faceai bisnitareala si te oftici...dar din poze pari mai copil asa...trebuie sa te intelegem
Nu am pretentia ca unul ca tine sa inteleaga ce este aceea o oferta lansata de un magazin si cum se respecta aceasta de un seller serios
probabil ca vroiai sa le cumperi si tu sa le dai pe forum la pret dublu.....
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Da` io ce bijnita faceam Pokemoane de te-ai bagat cu mine in seama si mai aburit aiurea? Asa ai procedat si la ARROW de ti-au dat aia cu flit?
Urban culture.

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

O, fanii ARROW se afirma. Cu ce m-am bagat cu tine in seama.....argumenteaza....am vb de niste lansete pe care le vindeai...trebuie sa-mi fac un proces de constiinta ca nu m-au convins si nu le-am cumparat de la tine. Parca ai postat si pe pescuitul.ro, esti acelasi user. Sau vrei sa-mi bagi pe gat niste lansete la pretul cerut de tine
Oi fi tu user vechi pe aceste forumuri dar nu face afirmatii gratuite ca nu sunt un pustan de 14 ani...eventual du-te la prietenii tai la ARROW Mihai Bravu-Obor sau da-le un telefon si verifica autenticitatea afirmatiilor mele. Dupa aceea posteaza aici .....sa vedem cum te faci de trei bani

Oricum, acest topic l-am initiat pentru a vedea si altii ce serios e acest magzain. Oricine poate merge la ARROW MIhai Bravu sau telefona.....daca nu se confima ...rog moderatorii sa ma baneze definitiv...daca nu, toti aplaudacii sa nu mai faca afirmatii gratuite

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

pokemoane fa-ti singur un rezumat si vezi cate lansete ai cumparat si ai vandut pe forumuri iarna asta
stai jos, ca stai bine
Critic echilibrat

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pokemonu scrie:O, fanii ARROW se afirma. Cu ce m-am bagat cu tine in seama.....argumenteaza....am vb de niste lansete pe care le vindeai...trebuie sa-mi fac un proces de constiinta ca nu m-au convins si nu le-am cumparat de la tine. Parca ai postat si pe pescuitul.ro, esti acelasi user. Sau vrei sa-mi bagi pe gat niste lansete la pretul cerut de tine
Oi fi tu user vechi pe aceste forumuri dar nu face afirmatii gratuite ca nu sunt un pustan de 14 ani...eventual du-te la prietenii tai la ARROW Mihai Bravu-Obor sau da-le un telefon si verifica autenticitatea afirmatiilor mele. Dupa aceea posteaza aici .....sa vedem cum te faci de trei bani

Oricum, acest topic l-am initiat pentru a vedea si altii ce serios e acest magzain. Oricine poate merge la ARROW MIhai Bravu sau telefona.....daca nu se confima ...rog moderatorii sa ma baneze definitiv...daca nu, toti aplaudacii sa nu mai faca afirmatii gratuite
Bai baiatule tu te-ai bagat cu mine in seama aiurea incercand sa-mi faci tu un pret cum te taie pe tine capul la niste lansete bune si ca noi, de parca erau panarame din Europa. De ce m-ai abordat pe privat si nu pe topicul deschis cum procedam noi acum cu tine? Ca incercam eu sa-ti bag pe gat niste lansete?!!! Ia dezvolta. Osiciorul ce a bijnitarit de i-ai stricat topicul. Concret.
Da sunt acelasi de pe pescuitul.ro.
Urban culture.

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

calculeaza tu si fa un rezumat pentru noi toti....si verifica si cu cat le-am luat si le-am dat....nici motorina nu am scos-o cand am fost cu masina. Eventual le poti cumpara pe cele pe care le vand.....care au un pret excelent pentru tine...asa poate le pui tu la vanzare. Adevarat de la daiwa luate cu 1 mil bucata si postate seara cu 2 mil e o mare diferenta, nu faci profitul asta dar tot iese ceva.
Daca te intereseaza pot face si un discount special pentru tine si suport eu pierderea.....stai aproape de mine, le poti vedea live.
Toti ati fost incepatori si ati verificat si lansete de 3.60 si de 3.90 si daiwa si cormoran si mtx....si cum ii spuneam lui cornel, ...nu ati ascultat de prietenii mai experimentati care va ziceau sa luati set de lansete si mulinete identice,

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Bai baiatule tu te-ai bagat cu mine in seama aiurea incercand sa-mi faci tu un pret cum te taie pe tine capul la niste lansete bune si ca noi, de parca erau panarame din Europa. De ce m-ai abordat pe privat si nu pe topicul deschis cum procedam noi acum cu tine? Ca incercam eu sa-ti bag pe gat niste lansete?!!! Ia dezvolta. Osiciorul ce a bijnitarit de i-ai stricat topicul. Concret.
Da sunt acelasi de pe pescuitul.ro.[/quote]

Nu sunt baiat cu tine, nu ne cunoastem........ti-am oferit 200 ron pe 2 bff de 3.60 t rex...daca era o oferta de panarama iti ofer eu una de 3.90 identica cu 110..ti se pare bisnita? Nu sunt obligat sa cumpar daca nu imi convine pretul. ...si nu trebui sa te deranjeze asta...
Oscior a luat lansete de 1 mil si cerea seara 2 mil pe bucata...stiam ca acest forum nu incurajeaza bisnita...poate m-am inselat

Oricum topic closed...nu vreau sa m acert cu nimeni .....nu am timp penytru asa ceva. eventual , daca te intereseaza BFF-ul meu care are pret de panarama si e impecabil il poti vedea

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”