Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

pokemonu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei

Mesaj de pokemonu »

Merci, bafta si tie. Stiu ca ai pregatire juridica, cel putin asta iti cere si profesia ta...asta daca nu ma insel si te confund.
Numai bine

Cat despre ARROW, am pierdut destul timp pentru ei... tot ce vreau e sa intre un reprezentant de la ei sa-si expuna punctul de vedere, sa vada si altii cat de seriosi sunt
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Povestea mea cu ARROW s-a terminat astazi.
Am fost sunat de un reprezentant al magazinului, probabil un manager, care si-a cerut scuze pentru neplacerile create
si mi-a oferit un discount substantial, fata de pretul afisat acum pe site, pentru setul de lansete.

Am refuzat politicos,....probabil spre unimirea domnului Cornel Serban, moderatorul care mi-a inchis topicul pe pescuitul.ro, ..chiar daca aveam posibilitatea sa achzitionez setul de lansete la un pret foarte mic.
Am principiile mele ..si nu renunt la ele.

Oricum multumesc reprezentantului care m-a sunat, mi-a explicat ca a trebuit sa se consulte si cu superiorii pentru a
lua o decizie, acesta fiind motivul pentru care s-a tergiversat totul. Probabil ca daca nu postam acest subiect...

Astept scuze din partea domnului Cornel Serban, alias Myiagi....daca este faimosul pescar si moderator pe care il lauda atatia...care judeca oamenii dupa 3 mesaje in care am avut un dialog civilizat si nu am dorit sa achizitionez produsul sau...precum si din partea celor care m-au balacarit aiurea si au pus la indoiala relatarea mea.

Declar topicul inchis....multumesc ARROW...se putea termina de mult timp, nu asteptam pomeni de la nimeni....doar
niste scuze

Stima
pokemonu
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

pokemonu, esti convins ca te-a sunat cineva de la Arrow, lumea barfeste ca ti-a telefonat myiagi din spirit de compasiune. :roll:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

gabi1 scrie:pokemonu, esti convins ca te-a sunat cineva de la Arrow, lumea barfeste ca ti-a telefonat myiagi din spirit de compasiune. :roll:

:D Tare da :lol: :lol: cred ca era Arrow, m-au sunat de pe mobil si parca era aceeasi voce a managerului de magazine pe Bucuresti :D :D
Dar daca le cunoaste cineva nr de mobil ii pot trimite un pm :lol:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

gabi1 scrie:pokemonu, esti convins ca te-a sunat cineva de la Arrow, lumea barfeste ca ti-a telefonat myiagi din spirit de compasiune. :roll:
:lol: :lol: :lol:

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Sa stii ca mi-a crescut un pic tensiunea....dar am verificat nr si apare pe un site cu angajari postat de arrow :D :D :D :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

pokemonu scrie:
Sa stii ca mi-a crescut un pic tensiunea....dar am verificat nr si apare pe un site cu angajari postat de arrow :D :D :D :D
pokemoane, imi cer scuze, cred ca ai dreptate, acum cateva minute m-a sunat seful de cabinet al dlui. Isarescu (cica navigheaza incongnito pe aici) care s-a interesat la Arrow, si afirmatia ta se confirma.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

pokemonu scrie: daca este faimosul pescar si moderator

Sa-ti ceri si tu scuze, ca l-ai facut faimos :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pokemonu scrie:
Intamplator eu fac angajarile la ARROW :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pokemonu scrie:Povestea mea cu ARROW s-a terminat astazi.
Am fost sunat de un reprezentant al magazinului, probabil un manager, care si-a cerut scuze pentru neplacerile create
si mi-a oferit un discount substantial, fata de pretul afisat acum pe site, pentru setul de lansete.

Am refuzat politicos,....probabil spre unimirea domnului Cornel Serban, moderatorul care mi-a inchis topicul pe pescuitul.ro, ..chiar daca aveam posibilitatea sa achzitionez setul de lansete la un pret foarte mic.
Am principiile mele ..si nu renunt la ele.

Oricum multumesc reprezentantului care m-a sunat, mi-a explicat ca a trebuit sa se consulte si cu superiorii pentru a
lua o decizie, acesta fiind motivul pentru care s-a tergiversat totul. Probabil ca daca nu postam acest subiect...

Astept scuze din partea domnului Cornel Serban, alias Myiagi....daca este faimosul pescar si moderator pe care il lauda atatia...care judeca oamenii dupa 3 mesaje in care am avut un dialog civilizat si nu am dorit sa achizitionez produsul sau...precum si din partea celor care m-au balacarit aiurea si au pus la indoiala relatarea mea.

Declar topicul inchis....multumesc ARROW...se putea termina de mult timp, nu asteptam pomeni de la nimeni....doar
niste scuze

Stima
pokemonu

Si cu astea cum ramane?!!!!!! " ... un basinos taranete de trei bani..."
Urban culture.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”