Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
gabi1 scrie:pokemonu, esti convins ca te-a sunat cineva de la Arrow, lumea barfeste ca ti-a telefonat myiagi din spirit de compasiune.
gabi1 scrie:pokemonu, esti convins ca te-a sunat cineva de la Arrow, lumea barfeste ca ti-a telefonat myiagi din spirit de compasiune.
Sa stii ca mi-a crescut un pic tensiunea....dar am verificat nr si apare pe un site cu angajari postat de arrowgabi1 scrie:pokemonu, esti convins ca te-a sunat cineva de la Arrow, lumea barfeste ca ti-a telefonat myiagi din spirit de compasiune.
pokemoane, imi cer scuze, cred ca ai dreptate, acum cateva minute m-a sunat seful de cabinet al dlui. Isarescu (cica navigheaza incongnito pe aici) care s-a interesat la Arrow, si afirmatia ta se confirma.pokemonu scrie:Sa stii ca mi-a crescut un pic tensiunea....dar am verificat nr si apare pe un site cu angajari postat de arrowgabi1 scrie:pokemonu, esti convins ca te-a sunat cineva de la Arrow, lumea barfeste ca ti-a telefonat myiagi din spirit de compasiune.![]()
![]()
![]()
pokemonu scrie: daca este faimosul pescar si moderator
Intamplator eu fac angajarile la ARROWpokemonu scrie:Sa stii ca mi-a crescut un pic tensiunea....dar am verificat nr si apare pe un site cu angajari postat de arrowgabi1 scrie:pokemonu, esti convins ca te-a sunat cineva de la Arrow, lumea barfeste ca ti-a telefonat myiagi din spirit de compasiune.![]()
![]()
![]()
pokemonu scrie:Povestea mea cu ARROW s-a terminat astazi.
Am fost sunat de un reprezentant al magazinului, probabil un manager, care si-a cerut scuze pentru neplacerile create
si mi-a oferit un discount substantial, fata de pretul afisat acum pe site, pentru setul de lansete.
Am refuzat politicos,....probabil spre unimirea domnului Cornel Serban, moderatorul care mi-a inchis topicul pe pescuitul.ro, ..chiar daca aveam posibilitatea sa achzitionez setul de lansete la un pret foarte mic.
Am principiile mele ..si nu renunt la ele.
Oricum multumesc reprezentantului care m-a sunat, mi-a explicat ca a trebuit sa se consulte si cu superiorii pentru a
lua o decizie, acesta fiind motivul pentru care s-a tergiversat totul. Probabil ca daca nu postam acest subiect...
Astept scuze din partea domnului Cornel Serban, alias Myiagi....daca este faimosul pescar si moderator pe care il lauda atatia...care judeca oamenii dupa 3 mesaje in care am avut un dialog civilizat si nu am dorit sa achizitionez produsul sau...precum si din partea celor care m-au balacarit aiurea si au pus la indoiala relatarea mea.
Declar topicul inchis....multumesc ARROW...se putea termina de mult timp, nu asteptam pomeni de la nimeni....doar
niste scuze
Stima
pokemonu