Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

chiar nu ne-ntelegem...exemplul era unul oarecare, nu trebuia sa te simti cu musca pe caciula ca doar n-a spus nimeni ce-ai facut la Tite-n stand la festivalul de boilies...am aflat, dar stai linistit ca nu spun la nimeni.

depinde despre ce senzor e vorba

cat priveste apcr, poate sa stea si-n cap ca nu ma mai intereseaza...doctrina mea fuge de dictatura ca de dracul, iar daca apcr ia hotararea sa-l suspende pe Tite fara o baza reala, dovedeste inca o data ca am dreptate.

as propune sa incheiem discutia ca dureaza cam de mult, iar tu te-ai infierbantat rau de tot si ajungi iar sa ma jignesti...nu de alta, dar argumentele se pare ca-ti cam lipsesc si in lipsa lor......o ti p-aia cu apcr-ul care nare deocamdata nicio vina.
Ultima oară modificat Lun Dec 10, 2007 19:53 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

viorel doloc scrie:
cornelserbu scrie:@ Viorel Doloc

1.Tentativa a fost nefinalizata......!RASPUND: Cred si eu, din moment ce eu nu am acceptat nimic de la TITE! 2.Aceasta tentativa......drept o gluma.RASPUND:Daca "gustam' acea gluma?3.Nu ma priveste acest subiect. 4.Idem 3.
1-cum puteai accepta ceva de la tite ,cu 2 ore inainte de sfarsitul concursului ,fara sa fie de acord si ceilalti arbitrii care erau pe sector ,dar mai ales ca trebuiau sa fie de acord si cei doi observatori dar si ceilalti vecini care pescuiau langa tite ???????????? :!: :!: :!: :!: :!:
2 ''daca gustam acea gluma ''............................
rog frumos sa recunosti cinstit UNDE TREBUIA SA FIE LIVRAT PORCUL ,CAND ,DAR MAI ALES CUM TREBUIA IMPARTIT CA SA AJUNGA LA TOTI 4 ARBITRII ,LA CEI 2 OBSERVATORI SI MINIM 2 VECINI ,SAU SI MAI IMPORTANT ESTE ''UNDE TREBUIA MANCAT GODACU SI CINE DADEA SPRITUL SAU PALINCA ????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
oanavictor scrie:
viorel doloc scrie: REFUZ: sa primesc bani pentru a arbitra corect in ultima noapte a concursului CUPA PELICANUL 2007, SECTOR C, atunci cand diferenta dintre primele doua echipe clasate (FISELA si SENZOR:coco,..) era de 170 de grame. -REFUZ sa dorm in ultima noapte, pentru ca disputa dintre cele doua echipe sa fie una corecta si sa nu se faca "smecherii". Poate ca din cauza corectitudinii mele, a dispozitiei de a ramane lucid in conditii de stres -vezi diferenta de 170 grame timp de peste 10 ore!- si oboseala (tot concursul nu am dormit mai mult de 8 ore, pentru ca am PROMIS d-lui OANA ca voi face tot ce imi sta in putinta sa iasa un concurs reusit din punct de vedere la arbitrajului), a atitudinii mele antialcool , poate acestea au fost cauzele pentru care D-L ROSIORU(NICI PE EL NU L-AM LASAT SA FACA "SMECHERII", CU TOATE CA FACEA PARTE DIN ECHIPA SENZOR)
,

@Vladut

Acelasi domn Viorel Doloc ,care i-l acuza pe Tite ,face aceleasi afirmatii si despre alti concurenti care au fost pe sectorul lui ,si in special impotriva Marstrului Cornel Rosioru .
OARE CAND SPUNE ADEVARUL ??????ATUNCI CAND I-L ACUZA PE TITE ,ATUNCI CAND I-L ACUZA PE ROSIORU SAU CAND I-I ACUZA PE AMANDOI ?????????????????????SAU TOTUL ESTE UN FILM PE CARE ACEST SCENARIST SI REGIZOR VREA SA I-L MONTEZE ????????????????
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Re: Infractiuni si "controverse la concursuri

Mesaj de oanavictor »

viorel doloc scrie:CUPA PELICANUL 2007 . D-L ROSIORU, nu ne-a oferit NIMIC care sa ne faca pe noi sa INFLUENTAM REZULTATUL dintre cele doua echipe si nici macar nu ne-a sugerat sa facem ceva pentru a influenta cumva rezultatul dintre cele doua echipe, dar l-am auzit dupa concurs, aratand inspre mine(noi) cu degetul, ca "uite , astia nu ne-au lasat sa miscam nimic toata noaptea" si de aici am dedus eu ca vroia sa faca smecherii! Daca am dedus gresit ,mea culpa .
DAR DACA A DEDUS GRESIT SI IN CAZUL LUI TITE ????????????? :?: :?: :?: :?: :?:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine nu risca, nu mananaca peste ! :wink:

@cornel

Intr-adevar, discutia trebuia mai de mult incheiata, cauta-ti alti parteneri de cearta, eu mai am si alte treburi !

Suspendarea lui Tite se va decide prin vot (ca in orice dictatura :roll: ) , dar astea sunt treburi interne, nu cred ca este cazul sa-ti dau tie explicatii.
Vezi-ti te rog linistit de c(l)ubul tau...de gheata ! 8)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:

Mie unul imi pare rau ca Dl. Oana si-a facut un scop in viata in a ataca APCR-ul iar reactie fireasca este de "respingere" a Darvariului in competitii de catre membrii APCR . Cred ca lucrurile sunt mult mai simple , orgoliile sunt in schimb IMENSE , dar din pacate pozitiile de pe care se discuta sunt antagoniste . ........................................................................................... , dar in tara sunt acuzati permanent de furt si aranjamente de Dl. Oana , samd .

@Val

Astazi 9-12-2007 ,am avut o intalnire de taina cu ILARION MOLDOVEANU [SIGUR I-L STI ] renumitul pescar de crap cu care esti prieten de cativa ani si care mi-a facut o dezvaluire care pe mine m-a lasat cu gura cascata si anume aceea ca ''TE-A VAZUT PE TINE DUPA CONCURSUL CUPA CUPELOR HOBAIA DAR SI DUPA CALIFICARILE DE LA HOBAIA CA NU AI MAI CANTARIT ULTIMII CRAPI PRINSI PENTRU CA NU MAI AVEAI NICI O SANSA SI I-AI BAGAT IN PORTBAGAJUL MASINII SI AI PLECAT CU EI ACASA .
SIGUR CA MARTURIA MARELUI PESCAR ILARION MOLDOVEANU ESTE MAI PRESUS DE ORICE BANUIALA CA AR AVEA VREUN INTERES SAU CA AR FACE PARTE DIN VREO GRUPARE RIVALA APCR-ULUI .
OARE CE SPUNE CONDUCEREA APCR-ULUI SI DOMNUL DAN PASAT DE ASEMEA FAPTE REPROBABILE DACA SE DOVEDESC A FI ADEVARATE ?????????????????????????????????

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Victor Oana

Asta cred ca este o gluma ?? Dupa mine s-a ajuns cam departe si cu chestiile astea chiar nu e de glumit . Sau eu unul nu accept astfel de glume mai ales ca cele scrise de Dvs suna cam nepotrivit ( asta ca sa fiu politicos in continuare vizavi de Dvs ) .
Cred ca v-ati ales prost persoana cu care sa faceti astfel de "giumbuslucuri" si ma vad nevoit sa pun capat oricaror dialoguri viitoare pe aceasta tema.
Salutati-l pe "Ilarion Molodoveanu" asta , cine o fi el , si transmitetii cele bune din partea mea .

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie: Suspendarea lui Tite se va decide prin vot (ca in orice dictatura :roll: ) , dar astea sunt treburi interne, nu cred ca este cazul sa-ti dau tie explicatii.
Vezi-ti te rog linistit de c(l)ubul tau...de gheata ! 8)
Cea mai tare afirmatie!
Treburi interne?
Ce treaba are mai Vladut Tite cu treburile tale interne?
Ce functie ai tu in APCR?Topitor de gheata?
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Val Pangica jr scrie:@Victor Oana

Asta cred ca este o gluma ?? Dupa mine s-a ajuns cam departe si cu chestiile astea chiar nu e de glumit . Sau eu unul nu accept astfel de glume mai ales ca cele scrise de Dvs suna cam nepotrivit ( asta ca sa fiu politicos in continuare vizavi de Dvs ) .
Cred ca v-ati ales prost persoana cu care sa faceti astfel de "giumbuslucuri" si ma vad nevoit sa pun capat oricaror dialoguri viitoare pe aceasta tema.
Salutati-l pe "Ilarion Molodoveanu" asta , cine o fi el , si transmitetii cele bune din partea mea .
Am reusit , e adevarat, foarte greu, sa intru in legatura cu ilarion!
Noutati?..servim mai tarziu.!
The second best is the first loser!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@dan

Hai ca ti-ai luat viteza....De unde pana unde ai tu glume cu mine ? Ce obligatii am eu sa-ti dau tie explicatii ? :evil: :evil:
Cred ca ai fost prea mult bagat in seama si acum ti s-a suit la cap....

@victor oana

Dan Pasat are rugamintea sa-i nu-i pomenesti numele, citeste forumul dar nu intervine.. de scarba unora.... :oops:
Referitor la acuzatiile aduse lui Val, sunt preluate din cea scris acum o luna Piciul, cea ce inseamna ca Ilarion (si de ce nu Piciul ) nu iti sunt necunoscuti... Altfel nu faceai acuzatii doar pe seama unor declaratii anonime ! Nu ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”