Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
1-cum puteai accepta ceva de la tite ,cu 2 ore inainte de sfarsitul concursului ,fara sa fie de acord si ceilalti arbitrii care erau pe sector ,dar mai ales ca trebuiau sa fie de acord si cei doi observatori dar si ceilalti vecini care pescuiau langa tite ????????????viorel doloc scrie:cornelserbu scrie:@ Viorel Doloc
1.Tentativa a fost nefinalizata......!RASPUND: Cred si eu, din moment ce eu nu am acceptat nimic de la TITE! 2.Aceasta tentativa......drept o gluma.RASPUND:Daca "gustam' acea gluma?3.Nu ma priveste acest subiect. 4.Idem 3.
oanavictor scrie:oanavictor scrie:,viorel doloc scrie: REFUZ: sa primesc bani pentru a arbitra corect in ultima noapte a concursului CUPA PELICANUL 2007, SECTOR C, atunci cand diferenta dintre primele doua echipe clasate (FISELA si SENZOR:coco,..) era de 170 de grame. -REFUZ sa dorm in ultima noapte, pentru ca disputa dintre cele doua echipe sa fie una corecta si sa nu se faca "smecherii". Poate ca din cauza corectitudinii mele, a dispozitiei de a ramane lucid in conditii de stres -vezi diferenta de 170 grame timp de peste 10 ore!- si oboseala (tot concursul nu am dormit mai mult de 8 ore, pentru ca am PROMIS d-lui OANA ca voi face tot ce imi sta in putinta sa iasa un concurs reusit din punct de vedere la arbitrajului), a atitudinii mele antialcool , poate acestea au fost cauzele pentru care D-L ROSIORU(NICI PE EL NU L-AM LASAT SA FACA "SMECHERII", CU TOATE CA FACEA PARTE DIN ECHIPA SENZOR)
@Vladut
Acelasi domn Viorel Doloc ,care i-l acuza pe Tite ,face aceleasi afirmatii si despre alti concurenti care au fost pe sectorul lui ,si in special impotriva Marstrului Cornel Rosioru .
OARE CAND SPUNE ADEVARUL ??????ATUNCI CAND I-L ACUZA PE TITE ,ATUNCI CAND I-L ACUZA PE ROSIORU SAU CAND I-I ACUZA PE AMANDOI ?????????????????????SAU TOTUL ESTE UN FILM PE CARE ACEST SCENARIST SI REGIZOR VREA SA I-L MONTEZE ????????????????
DAR DACA A DEDUS GRESIT SI IN CAZUL LUI TITE ?????????????viorel doloc scrie:CUPA PELICANUL 2007 . D-L ROSIORU, nu ne-a oferit NIMIC care sa ne faca pe noi sa INFLUENTAM REZULTATUL dintre cele doua echipe si nici macar nu ne-a sugerat sa facem ceva pentru a influenta cumva rezultatul dintre cele doua echipe, dar l-am auzit dupa concurs, aratand inspre mine(noi) cu degetul, ca "uite , astia nu ne-au lasat sa miscam nimic toata noaptea" si de aici am dedus eu ca vroia sa faca smecherii! Daca am dedus gresit ,mea culpa .
Val Pangica jr scrie:
Mie unul imi pare rau ca Dl. Oana si-a facut un scop in viata in a ataca APCR-ul iar reactie fireasca este de "respingere" a Darvariului in competitii de catre membrii APCR . Cred ca lucrurile sunt mult mai simple , orgoliile sunt in schimb IMENSE , dar din pacate pozitiile de pe care se discuta sunt antagoniste . ........................................................................................... , dar in tara sunt acuzati permanent de furt si aranjamente de Dl. Oana , samd .
Cea mai tare afirmatie!Vladut Mateianu scrie: Suspendarea lui Tite se va decide prin vot (ca in orice dictatura) , dar astea sunt treburi interne, nu cred ca este cazul sa-ti dau tie explicatii.
Vezi-ti te rog linistit de c(l)ubul tau...de gheata !
Am reusit , e adevarat, foarte greu, sa intru in legatura cu ilarion!Val Pangica jr scrie:@Victor Oana
Asta cred ca este o gluma ?? Dupa mine s-a ajuns cam departe si cu chestiile astea chiar nu e de glumit . Sau eu unul nu accept astfel de glume mai ales ca cele scrise de Dvs suna cam nepotrivit ( asta ca sa fiu politicos in continuare vizavi de Dvs ) .
Cred ca v-ati ales prost persoana cu care sa faceti astfel de "giumbuslucuri" si ma vad nevoit sa pun capat oricaror dialoguri viitoare pe aceasta tema.
Salutati-l pe "Ilarion Molodoveanu" asta , cine o fi el , si transmitetii cele bune din partea mea .