DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Mesaj de Marian Constantin »

valiauto68 scrie:Masacru,masacru,masacru!
Nu se poate anula si reprograma concursul? ...................Nu e nimeni vinovat de capriciile vremii, dar parca nu mai are niciun farmec competitia asta cu asemenea rezultate partiale.

In situatia de fata concursul ar trebui reprogramat , cu un peste doi nu se poate castiga o competitie de asa avengura ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Aloooooooooo domnilor pescari , la inceputul ierni 2012 a fost un concurs pe MV2 la care am participat si eu , si nu am prins decit un peste si ala cu chiu cu vai , si ia uitati-va ce ris si caterinca s-a facut atunci ,de multi dintre cei care participa acum. Uite ca s-a intors roata si mi-a venit si mie rindul sa ma tavalesc de cit peste au prins ei :lol: :lol: :lol: . Asta erea esenta nici decum ca pestele este la 1 m in namol. Dar de ei nu poti sa faci caterinca ca ei sunt campioni si ei daca nu prind este pestele vinovat, uite ca uneori iti mai da si pestele cu coada peste bot .Si inca una risu nu doare dar te ajunge.

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

Stoica dragos scrie:Da mai taci ma nene odata cu lectiile tale pentru toti pescarii ... ai fost tu pe moara , ai prins inainte de concurs , asa si ???? nu mai vorbi tu aiurea cu antrenamente si aiureli din astea ... ce nevoie are mitranescu de antrenament pe moara ?? sau tata nitu ?? esti nebun la cap ... din cauza valului de frig brusc nu se prinde nimic nu ca nu au fost ei la antrenament ... vorbesti mult si prost ... si mai si dai sfaturi ce sa faca unii care au concursuri cate partide de peste ai tu ... vezi-ti ma nenica de pensia ta si lasa pescuitul de competitii pentru cine chiar are treaba cu fenomenul .... scuze de off topic dar nu am putut sa ma abtin ...
BIG LIKE!!! :wink:
C&R

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Mai taci Nae si nu ne mai obliga sa-ti suportam aberatiile...esti mult prea "limitat"...inceteaza :!: :oops:

Este clar ca metabolismul pestelui este 0 datorita schimbarii bruste de temperatura si oricat de mare ar fi densitatea de peste organismul nu-i permite sa se hraneasca...este de luat in calcul si varianta schimbarii modului de punctare pentru o echilibrare a situatiei.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

popescu59 scrie:Aloooooooooo domnilor pescari , la inceputul ierni 2012 a fost un concurs pe MV2 la care am participat si eu , si nu am prins decit un peste si ala cu chiu cu vai , si ia uitati-va ce ris si caterinca s-a facut atunci ,de multi dintre cei care participa acum. Uite ca s-a intors roata si mi-a venit si mie rindul sa ma tavalesc de cit peste au prins ei :lol: :lol: :lol: . Asta erea esenta nici decum ca pestele este la 1 m in namol. Dar de ei nu poti sa faci caterinca ca ei sunt campioni si ei daca nu prind este pestele vinovat, uite ca uneori iti mai da si pestele cu coada peste bot .Si inca una risu nu doare dar te ajunge.
Mai taci mai Nea "Rulota All Inclusiv " ca vecinii tai de stand prindeau cu sutele de kg cand tu faceai somn de frumusete...dupa ce ca esti "prost te mai caci si-n drum" :lol:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

mikefaur

Mesaj de mikefaur »

nu inteleg de ce va agitati atata... pe bune acuma... va faceti sange rau pt ce? pt nea popescu? pffffff lasati-l in pace ca stiti ca rolul lui este de comentator :lol:

valentin...
pescar de competitie

Mesaj de valentin... »

FRATILOR AI SA DESCHIDEM UN TOPIC NOU UNU SPECIAL PENTRU NEA POPESCU

valentin...
pescar de competitie

Mesaj de valentin... »

nea popescu un facebook ai si mata?

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Mai oameni buni, mai moderatorilor, va rog ,mai taiati-i dracului avintul acestui dobitoc numit Popescu ! Am inteles, trafic, libertatea cuvintului, bla,bla, dar asta nu se mai opreste ! A ajuns sa dea si lectii si sa comenteze despre niste pescari cu un nivel la care el nici macar nu viseaza !
Zau asa, daca mai citesc mult ce scrie gangania asta agramata, veti fi siliti sa ma banati pentru limbaj obscen :lol: :lol:

Alin MUHA

Mesaj de Alin MUHA »

vad ca singurele voastre griji sunt reply-urile lui popescu59.... mare pacat, aproape toate topicurile sunt cu atacuri directe la persoana lui si nu inteleg de ce !
Să Pescuiţi Bine !!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”