Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
@florinbrasovflorinbrasov scrie:ma alatur si eu subiectuluiMarian Constantin scrie:valiauto68 scrie:Masacru,masacru,masacru!
Nu se poate anula si reprograma concursul? ...................Nu e nimeni vinovat de capriciile vremii, dar parca nu mai are niciun farmec competitia asta cu asemenea rezultate partiale.
In situatia de fata concursul ar trebui reprogramat , cu un peste doi nu se poate castiga o competitie de asa avengura ...
Ba exista sa imi stearga mie postarilealinteodor79 scrie:mai exista moderatori pe forumul asta? mai suntem cateva persoane care intram aici sa vedem ce se intampla pe balta la concurs, nu sa citim cum a prins cineva peste acum o saptamana pe MV2.
respect pentru cei care indura vremea asta pe balta.
BIG LIKE !!!!!!!stefanmuraru scrie:Marian Constantin scrie:valiauto68 scrie:Masacru,masacru,masacru!
Nu se poate anula si reprograma concursul? ...................Nu e nimeni vinovat de capriciile vremii, dar parca nu mai are niciun farmec competitia asta cu asemenea rezultate partiale.
In situatia de fata concursul ar trebui reprogramat , cu un peste doi nu se poate castiga o competitie de asa avengura ...
@florinbrasov
Te vad destul de vocal pe aici!
Ba vrei poze, ba favoritul tau nu apare in foto, ba vrei reprogramare.
Eu nu iau partea nimanui, dar cand niste oameni joaca ceva pe banii lor "chibitii" trebuie sa isi tina gura. "Chibitii" trebuie sa stea pe margine si sa urmareasca!
Deci nu ai nici un drept (nici daca esti campion national, sau mondial) sa ceri ceva de la niste oameni care joaca ceva daca tu nu faci parte din joc.
Asa ca lasa pe cei care participa (si pe organizator) sa decida soarta acestui concurs.
Valabil si pentru popesti...
Bine zis,sa fie sanatosi ! Si eventual sa mai citeasca despre cum se prinde crapul pe vreme d-asta. Culmea e ca multi au si scris fel si fel de articole pe care acum le suspectez de plagiat. 5 pesti pentru "crema" pescarilor romanivaliauto68 scrie:Asta inseamna sa ai mentalitate de castigator,sa lupti pana la capat!
Probabil ca daca ar fi abandonat mai mult de jumatate din echipe,atunci s-ar fi "rejucat" !
Pacat de toate sacrificiile lor,de banii dati pe nada,benzina,si tot ce implica un concurs de pescuit.
Sper sa plece toata lumea sanatoasa de pe balta...
Daca era vreo balta mai de la tara asi fi zis ca a fost navodita toata toamna si nu mai are peste,dar la mv2 nu e cazul!
Daca se intampla asta la Tancabesti sigur sareau unii sa zica ca i s-a furat pestele lui Vlad...
Prietenul nostru PESTISORUL ne-a tras-o la bot de data asta! Manca-l-ar tigaia!
Chiar e penibil sa te indoiesti de experienta atator nume grele din carp fishingul romanesc,ce vrei sa le faca pestilor sa ii faca sa manance sa ii gadile la oua sau ce alt ceva?Si da cred ca poti sa o bagi si paia cu presiunea atmosferica foarte,foarte scazuta.DumiD scrie:Bine zis,sa fie sanatosi ! Si eventual sa mai citeasca despre cum se prinde crapul pe vreme d-asta. Culmea e ca multi au si scris fel si fel de articole pe care acum le suspectez de plagiat. 5 pesti pentru "crema" pescarilor romanivaliauto68 scrie:Asta inseamna sa ai mentalitate de castigator,sa lupti pana la capat!
Probabil ca daca ar fi abandonat mai mult de jumatate din echipe,atunci s-ar fi "rejucat" !
Pacat de toate sacrificiile lor,de banii dati pe nada,benzina,si tot ce implica un concurs de pescuit.
Sper sa plece toata lumea sanatoasa de pe balta...
Daca era vreo balta mai de la tara asi fi zis ca a fost navodita toata toamna si nu mai are peste,dar la mv2 nu e cazul!
Daca se intampla asta la Tancabesti sigur sareau unii sa zica ca i s-a furat pestele lui Vlad...
Prietenul nostru PESTISORUL ne-a tras-o la bot de data asta! Manca-l-ar tigaia!..eu zic s-o bagati p-aia cu "n-a vrut sa manace" sau p-ailalta cu "era presiunea atmosferica scazuta"
![]()
![]()