Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Asa este.. Respect participantilor indiferent de rezultate.. O adevarata provocare concursul asta... Vremea ce am prins o la Revansa a fost apa de ploaie fata de acum.. Fire intinse..Vladut Mateianu scrie:Ce usor este sa stai sa comentezi de la caldura, din spatele tastaturii.....![]()
Oamenii care sunt acum pe balta ar trebui apreciati, nu luati la misto, nu suntem la fotbal unde spectatorii pot injura la liber jucatorii...
Imposibil sa reprogramezi ceva ce deja e pe terminate...sa anulezi mai merge.petcuvicto scrie:Datorita conditiilor meteo care au creat aceasta situatie (crapul nu maninca), eu sint pentru anularea si reprogramarea acestui concurs,binenteles daca organizatorul si concurentii sint de acord !
cred ca organizatorul si concurentii sunt mai in masura sa ia aceste decizii decat cei care doar isi dau cu parerea si stau la caldura.cat despre investitie se va gasi o solutie sa se recupereze nu cred ca asta e cea mai mare problemasebastian_andone scrie:Imposibil sa reprogramezi ceva ce deja e pe terminate...sa anulezi mai merge.petcuvicto scrie:Datorita conditiilor meteo care au creat aceasta situatie (crapul nu maninca), eu sint pentru anularea si reprogramarea acestui concurs,binenteles daca organizatorul si concurentii sint de acord !, sa rejoci
pacat de investitiile facute.
Mult respect pentru participanti. Spartani nu gluma.
Dar la fotbal cand castica echipa X numai cu 5-0 ,5-1 mai casiga si ea cu 1-0 asta este .surubelru scrie:Este de tot rasul sa castigi cu 2-3 pesti cupa primaverii pe cea mai populata balta. Decizia ar trebui sa le apartina concurentilor nu celor de acasa. Anul trecut pe vremea asta erau echipe cu 400kg peste si care nu au prins podiumul.
LIKE LIKE LIKE LIKEoanavictor scrie:eu vreau sa apreciez obiectivitatea postarilor domnului popescu .....in fond are dreptate cu acesti campioni de mucava .......ce se mai baga la concursuri ,vremea lor a trecut de mult ,acum trebuie suflu nou in carpfishing asa cum este domnul popescu ......trebuiesc ascultate sfaturile dansului .........trebuia sa vina toata lumea cu bilele alea albe cu care a prins dansul acum doua saptamani ............sa pescuiasca toata lumea la 50 metri distanta ...........EU CRED CA UN ROL IMPORTANT IN SUCCESUL DOMNULUI POPESCU AU AVUT SI MONTURILE SPECIALE CU CARE PESCUIESTE DANSUL .......felicitari domnul popescu !
Anul acesta domnul popescu va deschide in premiera nationala ''ACEDEMIA DE PESCUIT POPESCU TELEORMANU''unde profesor va fi marele ''GURU ''IN PERSOANA ........iar cei mai putin pregatiti sunt indemnati sa SE INSCRIE CAT MAI REPEDE PENTRU ABSOLVIRE![]()
Deja in tara sau infiintat foarte multe ''fun cluburi popescu teleormanu''
Retelele de socializare sunt pline de like-uri la adresa ''popescu teleormanu oficial ''si au aparut foarte multe site-uri neoficiale !
ps.felicitari domnului badarcea pentru modul cum la pus la punct pe domnul cu sticla la avatar ......mai rar asa om impartial si serios![]()