DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
BURCEA IONUT
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Mesaj de BURCEA IONUT »

Tot repectul pentru echipele participante si organizatori pentru efortul de a indura temperaturile din primele doua zile de concurs.Sper sa la fie rasplatit efertul pana la final cu aparitia mustaciosilor pe saltele.
Fire intinse participantilor...

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Este cam greu Nea Victor cu 24h inainte de final sa mai anulezi.
Au stat deja cateva zile pe balta si au inghetat,unele peroane au apelat la 2 zile de concediu,din bannii de taxa au fost cumparate alimente pt mancare ,arbitri trebuie platiti pt aceste zile +apoi din nou daca se reprogrameaza............
Asta este,lasa ca se vor ,,razbuna pe peste'' la cupa verii.
Bravo lor pt rezistenta!
Ne vedem putin mai tarziu pe balta fratiorii!
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

Vladut Mateianu scrie:Ce usor este sa stai sa comentezi de la caldura, din spatele tastaturii..... :oops: :oops: Oamenii care sunt acum pe balta ar trebui apreciati, nu luati la misto, nu suntem la fotbal unde spectatorii pot injura la liber jucatorii... :evil:
Asa este.. Respect participantilor indiferent de rezultate.. O adevarata provocare concursul asta... Vremea ce am prins o la Revansa a fost apa de ploaie fata de acum.. Fire intinse..

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

petcuvicto scrie:Datorita conditiilor meteo care au creat aceasta situatie (crapul nu maninca), eu sint pentru anularea si reprogramarea acestui concurs,binenteles daca organizatorul si concurentii sint de acord !
Imposibil sa reprogramezi ceva ce deja e pe terminate...sa anulezi mai merge. :?, sa rejoci :!: pacat de investitiile facute.
Mult respect pentru participanti. Spartani nu gluma.
"X13"

Marian_Nedelcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Marian_Nedelcu »

sebastian_andone scrie:
petcuvicto scrie:Datorita conditiilor meteo care au creat aceasta situatie (crapul nu maninca), eu sint pentru anularea si reprogramarea acestui concurs,binenteles daca organizatorul si concurentii sint de acord !
Imposibil sa reprogramezi ceva ce deja e pe terminate...sa anulezi mai merge. :?, sa rejoci :!: pacat de investitiile facute.
Mult respect pentru participanti. Spartani nu gluma.
cred ca organizatorul si concurentii sunt mai in masura sa ia aceste decizii decat cei care doar isi dau cu parerea si stau la caldura.cat despre investitie se va gasi o solutie sa se recupereze nu cred ca asta e cea mai mare problema
Marian Nedelcu
Power Carp Baits

surubelru

DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Mesaj de surubelru »

Este de tot rasul sa castigi cu 2-3 pesti cupa primaverii pe cea mai populata balta. Decizia ar trebui sa le apartina concurentilor nu celor de acasa. Anul trecut pe vremea asta erau echipe cu 400kg peste si care nu au prins podiumul.

andronic cristian

Mesaj de andronic cristian »

Mai exact in aceeasi perioada dar pe alta vreme :roll: .
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

surubelru scrie:Este de tot rasul sa castigi cu 2-3 pesti cupa primaverii pe cea mai populata balta. Decizia ar trebui sa le apartina concurentilor nu celor de acasa. Anul trecut pe vremea asta erau echipe cu 400kg peste si care nu au prins podiumul.
Dar la fotbal cand castica echipa X numai cu 5-0 ,5-1 mai casiga si ea cu 1-0 asta este .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

eu vreau sa apreciez obiectivitatea postarilor domnului popescu .....in fond are dreptate cu acesti campioni de mucava .......ce se mai baga la concursuri ,vremea lor a trecut de mult ,acum trebuie suflu nou in carpfishing asa cum este domnul popescu ......trebuiesc ascultate sfaturile dansului .........trebuia sa vina toata lumea cu bilele alea albe cu care a prins dansul acum doua saptamani ............sa pescuiasca toata lumea la 50 metri distanta ...........EU CRED CA UN ROL IMPORTANT IN SUCCESUL DOMNULUI POPESCU AU AVUT SI MONTURILE SPECIALE CU CARE PESCUIESTE DANSUL .......felicitari domnul popescu !
Anul acesta domnul popescu va deschide in premiera nationala ''ACEDEMIA DE PESCUIT POPESCU TELEORMANU''unde profesor va fi marele ''GURU ''IN PERSOANA ........iar cei mai putin pregatiti sunt indemnati sa SE INSCRIE CAT MAI REPEDE PENTRU ABSOLVIRE :idea:
Deja in tara sau infiintat foarte multe ''fun cluburi popescu teleormanu''
Retelele de socializare sunt pline de like-uri la adresa ''popescu teleormanu oficial ''si au aparut foarte multe site-uri neoficiale !

ps.felicitari domnului badarcea pentru modul cum la pus la punct pe domnul cu sticla la avatar ......mai rar asa om impartial si serios :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

valentin...
pescar de competitie

Mesaj de valentin... »

oanavictor scrie:eu vreau sa apreciez obiectivitatea postarilor domnului popescu .....in fond are dreptate cu acesti campioni de mucava .......ce se mai baga la concursuri ,vremea lor a trecut de mult ,acum trebuie suflu nou in carpfishing asa cum este domnul popescu ......trebuiesc ascultate sfaturile dansului .........trebuia sa vina toata lumea cu bilele alea albe cu care a prins dansul acum doua saptamani ............sa pescuiasca toata lumea la 50 metri distanta ...........EU CRED CA UN ROL IMPORTANT IN SUCCESUL DOMNULUI POPESCU AU AVUT SI MONTURILE SPECIALE CU CARE PESCUIESTE DANSUL .......felicitari domnul popescu !
Anul acesta domnul popescu va deschide in premiera nationala ''ACEDEMIA DE PESCUIT POPESCU TELEORMANU''unde profesor va fi marele ''GURU ''IN PERSOANA ........iar cei mai putin pregatiti sunt indemnati sa SE INSCRIE CAT MAI REPEDE PENTRU ABSOLVIRE :idea:
Deja in tara sau infiintat foarte multe ''fun cluburi popescu teleormanu''
Retelele de socializare sunt pline de like-uri la adresa ''popescu teleormanu oficial ''si au aparut foarte multe site-uri neoficiale !

ps.felicitari domnului badarcea pentru modul cum la pus la punct pe domnul cu sticla la avatar ......mai rar asa om impartial si serios :!: :idea:
LIKE LIKE LIKE LIKE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”