Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Aberatii..mihu_st scrie:daca tot tine domnu petcu sa se anulele concursul este deacord sa nu se mai perceapa nici o taxa?
Corect.lorenzo_n scrie:Aberatii..mihu_st scrie:daca tot tine domnu petcu sa se anulele concursul este deacord sa nu se mai perceapa nici o taxa?.. S a cam deviat subiectu.. Eu zic sa incurajam baietii, acest concurs e o provocare si sunt sigur ca se va vorbi mult dupa.. Este genu de concurs unde orice pescar ar dori sa participe.. Sunt numai pescari de nota 10+.. Dupa ploaie si furtuna vine si vreme buna..
) nu cred ca suntem noi( cei de acasa) in masura sa dam sfaturi organizatorilor si participantilor.. Sunt profesionisti.. Fire intinse baieti..
oanavictor scrie:eu vreau sa apreciez obiectivitatea postarilor domnului popescu .....in fond are dreptate cu acesti campioni de mucava .......ce se mai baga la concursuri ,vremea lor a trecut de mult ,acum trebuie suflu nou in carpfishing asa cum este domnul popescu ......trebuiesc ascultate sfaturile dansului .........trebuia sa vina toata lumea cu bilele alea albe cu care a prins dansul acum doua saptamani ............sa pescuiasca toata lumea la 50 metri distanta ...........EU CRED CA UN ROL IMPORTANT IN SUCCESUL DOMNULUI POPESCU AU AVUT SI MONTURILE SPECIALE CU CARE PESCUIESTE DANSUL .......felicitari domnul popescu !
Anul acesta domnul popescu va deschide in premiera nationala ''ACEDEMIA DE PESCUIT POPESCU TELEORMANU''unde profesor va fi marele ''GURU ''IN PERSOANA ........iar cei mai putin pregatiti sunt indemnati sa SE INSCRIE CAT MAI REPEDE PENTRU ABSOLVIRE![]()
Deja in tara sau infiintat foarte multe ''fun cluburi popescu teleormanu''
Retelele de socializare sunt pline de like-uri la adresa ''popescu teleormanu oficial ''si au aparut foarte multe site-uri neoficiale !
ps.felicitari domnului badarcea pentru modul cum la pus la punct pe domnul cu sticla la avatar ......mai rar asa om impartial si serios![]()