DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Florin.Murgeanu
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Mesaj de Florin.Murgeanu »

Lasati lumea in pace sa pescuiasca. Nu conteaza ca se castiga doar cu 1-2 pesti. Asta este, se mai intampla in pecuit sa termini o partida si fara sa prinzi peste. Castiga cine a fost mai inspirat si a stiut sa pacaleasca pestele in asemenea conditii. De aceea este frumos pescuitul. Eu am pescuit in conditii mult mai grele,tot in concurs, zburau corturile si paturile pe sus, pe o furtuna cum nu vazusem in viata mea ( Bogdan Dragan stie la ce ma refer). Asa ca baieti, mergeti inainte si cel mai inspirat sa castige. Fire intinse si tot respectul fata de voi.
Campion national 2014
WLC Carp Club

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Imagine

General:

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

mihu_st

Mesaj de mihu_st »

daca tot tine domnu petcu sa se anulele concursul este deacord sa nu se mai perceapa nici o taxa?

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

mihu_st scrie:daca tot tine domnu petcu sa se anulele concursul este deacord sa nu se mai perceapa nici o taxa?
Aberatii..:).. S a cam deviat subiectu.. Eu zic sa incurajam baietii, acest concurs e o provocare si sunt sigur ca se va vorbi mult dupa.. Este genu de concurs unde orice pescar ar dori sa participe.. Sunt numai pescari de nota 10+.. Dupa ploaie si furtuna vine si vreme buna..:)) nu cred ca suntem noi( cei de acasa) in masura sa dam sfaturi organizatorilor si participantilor.. Sunt profesionisti.. Fire intinse baieti..:)

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

asa este!jos palaria pt. cei de pe balta si pt. organizatori!sunt sigur ca astazi va iesi si pestele la papica!fire intinse tuturor!

maldea

Mesaj de maldea »

lorenzo_n scrie:
mihu_st scrie:daca tot tine domnu petcu sa se anulele concursul este deacord sa nu se mai perceapa nici o taxa?
Aberatii..:).. S a cam deviat subiectu.. Eu zic sa incurajam baietii, acest concurs e o provocare si sunt sigur ca se va vorbi mult dupa.. Este genu de concurs unde orice pescar ar dori sa participe.. Sunt numai pescari de nota 10+.. Dupa ploaie si furtuna vine si vreme buna..:)) nu cred ca suntem noi( cei de acasa) in masura sa dam sfaturi organizatorilor si participantilor.. Sunt profesionisti.. Fire intinse baieti..:)
Corect.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

oanavictor scrie:eu vreau sa apreciez obiectivitatea postarilor domnului popescu .....in fond are dreptate cu acesti campioni de mucava .......ce se mai baga la concursuri ,vremea lor a trecut de mult ,acum trebuie suflu nou in carpfishing asa cum este domnul popescu ......trebuiesc ascultate sfaturile dansului .........trebuia sa vina toata lumea cu bilele alea albe cu care a prins dansul acum doua saptamani ............sa pescuiasca toata lumea la 50 metri distanta ...........EU CRED CA UN ROL IMPORTANT IN SUCCESUL DOMNULUI POPESCU AU AVUT SI MONTURILE SPECIALE CU CARE PESCUIESTE DANSUL .......felicitari domnul popescu !
Anul acesta domnul popescu va deschide in premiera nationala ''ACEDEMIA DE PESCUIT POPESCU TELEORMANU''unde profesor va fi marele ''GURU ''IN PERSOANA ........iar cei mai putin pregatiti sunt indemnati sa SE INSCRIE CAT MAI REPEDE PENTRU ABSOLVIRE :idea:
Deja in tara sau infiintat foarte multe ''fun cluburi popescu teleormanu''
Retelele de socializare sunt pline de like-uri la adresa ''popescu teleormanu oficial ''si au aparut foarte multe site-uri neoficiale !

ps.felicitari domnului badarcea pentru modul cum la pus la punct pe domnul cu sticla la avatar ......mai rar asa om impartial si serios :!: :idea:

@ popescu

Tata Nitu are mai multe locuri 1 decat ai tu bile aruncate in balta drept pt care consider ca sunt cam fortate daca nu chiar nesimtite aprecierile de genul pe care le faci la adresa celui mai titrat si longeviv pescar din Romania :oops: :oops: :oops: :oops:

@ victorash petcu

Nu cred ca este cazul sa schimbi ceva doar pt faptul ca pestele a mancat mai slab , este un risc pe care si-l asuma orice concurent cand vine la concurs , mult mai important este participarea si rezistenta baietilor pe balta in conditiile climaterice grele , in ceea ce priveste atmosfera sunt sigur ca Vladut a avut grija sa fie foarte " calda " :wink:

FELICITARI BAIETI , SUNTETI TOTI LA FEL DE CASTIGATORI !!!!

p.s.

Pierre de Coubertin are un crez care spune " LA JOCURILE OLIMPICE ,CEL MAI IMPORTANT LUCRU NU ESTE SA CASTIGI CI SA PARTICIPI , LA FEL CUM IN VIATA CEL MAI IMPORTANT LUCRU NU ESTE TRIUMFUL, CI LUPTA "
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@guru de vlasca si teleorman

pentru mine nu sunteti suficient de interesant pentru a purta o discutie particulara .
va rog sa postati public acuzele pe care mi le aduceti in mesajul privat .........altfel .....o voi face eu personal !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ popescu

folosesti calculatorul precum gramatica limbii romane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi-ai trimis mesaj privat cu postarea mea :lol: :lol: :lol:

probabil ca intentia era alta , scrie aici daca ai ceva de scris ...

mai ....popescule... :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

poate popescu asta se ia de mana cu popescu de la federatie si asa unul o sa fie presedinte de federatie si unul antrenorul lotului national, ca am vazut ca amandoi se pricep lá pescuit de competitie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”