Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:

@Val

Astazi 9-12-2007 ,am avut o intalnire de taina cu ILARION MOLDOVEANU [SIGUR I-L STI ] renumitul pescar de crap cu care esti prieten de cativa ani si care mi-a facut o dezvaluire care pe mine m-a lasat cu gura cascata si anume aceea ca ''TE-A VAZUT PE TINE DUPA CONCURSUL CUPA CUPELOR HOBAIA DAR SI DUPA CALIFICARILE DE LA HOBAIA CA NU AI MAI CANTARIT ULTIMII CRAPI PRINSI PENTRU CA NU MAI AVEAI NICI O SANSA SI I-AI BAGAT IN PORTBAGAJUL MASINII SI AI PLECAT CU EI ACASA .
SIGUR CA MARTURIA MARELUI PESCAR ILARION MOLDOVEANU ESTE MAI PRESUS DE ORICE BANUIALA CA AR AVEA VREUN INTERES SAU CA AR FACE PARTE DIN VREO GRUPARE RIVALA APCR-ULUI .
OARE CE SPUNE CONDUCEREA APCR-ULUI SI DOMNUL DAN PASAT DE ASEMEA FAPTE REPROBABILE DACA SE DOVEDESC A FI ADEVARATE ?????????????????????????????????

Referitor la aceasta postare RECUNOSC SINCER SI CORECT CA TOTUL ESTE O GLUMA PE CARE AM FACUT-O LA ADRESA LUI VAL SI I-MI CER SCUZE ATAT FATA DE VAL DAR SI FATA DE CEZAR BIBU ,PARTENERUL LUI .
ACEST LUCRU L-AM FACUT ,DAND EXEMPLU CU ILARION MOLDOVEANU CU SPERANTA DE A DESCHIDE OCHII ANUMITOR UTILIZATORI AI FORUMULUI REFERITOR LA POSTAREA CELEBRULUI VIOREL DOLOC [UN NIMENI LA FEL CA SI ILARION BANATEANU]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Multumesc pentru precizari nea Victore - nu de altceva dar multi citesc si putini inteleg glumele dintre noi .
Vezi bine ca si un pescar care de bine de rau vine pe la concursuri , basca mai si organizeaza 1-2 competitii , a gasit prilejul sa-si manifeste anumite frustrari , pe baza caterincii pe care matale ai facut-o !
Eu am inteles corect sensul celor pe care le-ai scris si de aia nici nu m-am suparat , dar uite ca se interpreteza ...

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Salut pescarii de crap din Romania!

Vad niste postari aici penibile despre niste tentative.

1. Vreau sa excludem de la urmatoarele calificari echipa Fisela si restu care au vrut sa eludeze rezultatele de la Hobaia.

2. Vreau sa discutam daca vretzi cu tzotii de fatza cand se vor intalni capitanii de echipa pentru anul 2008 problema aceasta si sa vin domnii fisela si zarguzon la aceasta discutie sa vedem ce au de spus la adresa mea Radu Badica privind dorintza lor de a eluda rezultatele de la Hobaia 2007.

Radu Badica

Doresc tuturor pescarilor din Romania Fir Intins! Sarbatori Fericite! La Multi Ani!

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

cornelserbu scrie:@ Andrei

la punctele 2, 3 si 4 ma abtin sa mai adaug ceva, fiindca-ti dau dreptate in cea mai mare parte, insa la punctul 1 tentativa nu este inca dovedita...astea sunt chestii avocatesti si nu stau s-o-ntreb pe nevasta-mea cum sta treaba, dar parca totusi e la mintea cocosului.
poate n-ar trebui totusi sa facem asa mare caz, hai mai bine sa-l lasam sa ne arate ca am gresit noi, mai ales ca insfarsit si-a gasit un partener care este un tip super o.k., ce zici ?
Pt.Cornel Serbu: daca ai ceva de comentat la punctul 1 fii mai explicit. Despre ce chestii avocatesti e vorba? Si nu prea vad care este legatura ta cu aceasta problema? Cei implicati au nevoie de un avocat?

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Sunt al dreacu de real dragi competitori. Si am multe de spus inca, chiar daca sunt acuzat ca tin cu cineva de pe aici.

Pe Tite il acuzati de niste mici gainari, iar adevarati hoti si excroci posteza ca niste judecatori. Ma ingrozesc cand vad asta si o sa-mi fac dreptate singur.

Victor Oana, de cand ne permitem glume amandoi, de pui in gura mea niste chesti de din astea ? Vezi ca ma comfunzi cu George Jujac !

Cotelici hotul hotilor nu te iert nici pe tine nici pe poponaru italian.

Marsavilor, ati luat mancarea de la gura copiilor lui Maty, aveati parte de ei pe lumea cealalta !

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

De 3-4 zile majoritatea postarilor sunt despre hoti neprinsi si furaciuni nedovedite...parca ma uit la otv-disparitia elodiei,ep999;moralitatea romanilor e un subiect delicat si cred ca oricum nu se poate rezola nimic discutand o iarna intreaga daca a facut,daca a vrut sa faca,daca a glumit...
Mare pacat...incepuse sa imi placa sa vin la concursuri sa vad pescari buni in actiune,sa invat de la ei ...cand colo...betii,furaciuni,violente,minciuni,amenintari.Nu e un exemplu prea frumos pentru pescarii tineri care vin de dragul competitiei. :(

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Sunt in asentimentul lui Bogda, prea se exagereaza cu acucuzatile si cu scuzele !
A gresit , sa plateasca. Daca nici afirmatia unui arbitru nu este suficienta, atunci de ce mai puneti arbitri la concursuri ?
Sunt in joc vechi metehne romanesti, in special ale celor cu bani care cred ca totul se poate cumpara.
Prin asemenea acuzatii ramase fara ecou credeti ca putem incuraja tineri sa se apuce de acest sport minunat ?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="ilarion moldoveanu"]

Cotelici hotul hotilor nu te iert nici pe tine nici pe poponaru italian.
[quote]

N-ai mai lasule ce sa ierti!Inca nu ai reusit sa ma acuzi concret de ceva. Esti doar o scursura anonima, aservita, dirijata, directionata din categoria clonelor care au doar menirea sa atace la comanda.
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ adi zarguzon

nu stiu de ce, dar cred ca te-ai trezit vorbind. E chiar atat de greu sa-ntelegi ce-am vrut sa spun...nu existe dovezi, scuza-ma dar sunt convins ca nepotelul meu ar intelege, chiar daca nu s-a nascut inca.

ai vazut pe aici vr-o postare a lui Tie ? si ma rog ce ai tu impotriva ca eu sa fiu avocatul lui ?...m-am gandit ca poate m-aleg cu-n porc, ca sa nu mai spun ca nu-nteleg ce cauti tu in mijlocul acestui conflict...vezi-ti de al tau cu fisela si mai scuteste-ma !

@ george boldici

si arbitrii sunt tot oameni, asta-i motivul pentru care vin cel putin doi la stand insotiti de martori dintre concurenti ! Tine minte ce-ti spun...pina nu de mult si eu aveam incredere in oameni, dar m-am lecuit...nu mai cred decat ceea ce vad cu ochii mei, sau mi se dovedeste cu fapte.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@cornel
nu exista dovezi?
1. marturia lui adi zaguzon
2. marturia lui nick manoiu
3. marturia lui marian oprea
The One Team