Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

inca ceva
nu inteleg de ce incercati sa-l discreditati pe viorel doloc?
el este si va ramane arbitru APCR!
doloc spune ca tite a incercat sa-l mituiasca
vijelie spune ca tite a eliberat pestele in mincioc
acesti arbitrii vor fi pe standuri si la anul. nu aveti incredere in ei?
dar in mine?
dar in APCR?
dar in c.s. Senzor?

asociatia si clubul de mai sus vor organiza niste competitii in 2008. daca nu aveti incredere in ele sau in arbitrii, nu participati! e simplu.

insa, la randul lor, cele doua asociatii au dreptul sa fie selective cu echipele care se inscriu.
si eu.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Mai, Andrei, eu vobeam de cazul Tite cu dovezile, nu m-am gandit niciun moment la celalalt caz, d-aia nici n-am inteles interventia lui Zarcuzon. In ceea ce priveste intrebarile pe care mi le pui, nu le vad rostul...eu ziceam doar sa uitam ce-a fost si sa le mai dam o sansa chiar daca sunt vinovati sau nu, atat !

incredere oarba nu am nici in cei pe care-i cunosc, dar in necunoscuti...nu discreditez pe nimeni, dar nici nu-l cred orbeste, cezi ca cer prea mult, daca as vrea sa dovedeasca ce spune si o explicatie pentru intarzierea de 6 luni ????

nu cred ca mai e nevoie sa dovedesc ca am totusi incredere intr-o persoana din cele enumerate de tine
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Jujak

Mesaj de Jujak »

Victor Oana, de cand ne permitem glume amandoi, de pui in gura mea niste chesti de din astea ? Vezi ca ma comfunzi cu George Jujac !
Bai LAKE :!: Mai da-te deaq in pm.de firtzon basit, si nu ma da tu exemplu pe mine :!: Cam de mult timp o cautii cu luminarea :idea: P.S. Ai grije k stiu cine esti :evil: Si mai stie inca multii :!: Te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba ta k lumea e prea mika ...............
CLUBUL PESCARILOR

cipibm

Mesaj de cipibm »

Stiu :D

cipibm

Mesaj de cipibm »

Multi :D

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Valpi
cu ce te are la mana nea Victor de ai sters postarea?
"CRACIUN FERICIT " si nu mai pune la suflet toate rautatile.
o ultima rautate: crapii din portbagaj sigur nu mai au Craciun.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ati inceput sa va produiti? BRAVO MAI BAIETI !

Pana la primavara mai apar vreo 50 de hoti.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@jujacles
:!: Ba :twisted: hipopotanule :evil: , asa tea :oops: invatat aia :arrow: prin italia :!: sa vorbeste ? :idea:

Tu nu te sti nici pe tine daramite pe mine, ba boschet ambulant . Fac misto de tine cat vreau, ca ai iq negativ, mancate-ar tata. Slobozite-ar lumea-n casa de Craciun ba puradele ! :D

PS Cotelici , HOTUL HOTILOR, vine timpul sa platesti !

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

ilarion moldoveanu scrie:
PS Cotelici , HOTUL HOTILOR, vine timpul sa platesti !
Hai ma ca ne-ai facut pe toti curiosi! :D
Sa platesc pentru ce mai papagush motzat? :P
The second best is the first loser!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

victor oana imi spune la un moment dat sa nu mai ofer bonusuri arbitrilor pt dezvaluiri, pt ca exista riscul sa apara si alti "pomanagii".

eu merg si mai departe pe aceasta linie.

va anunt oficial ca in 2008 (evident, la concursurile organizate de noi) arbitrii vor fi bine stimulati material pt. demascarea tentativelor de furt. dovedite cu inregistrari. in acest sens, arbitrii APCR vor fi dotati la anul cu reportofoane.
de asemenea, concurentii vor primi bonusuri materiale ( inscrieri gratuite la alte concursuri) daca demasca arbitrii pusi pe "combinatii", evident tot cu inregistrari audio, care se pot face, foarte bine, cu telefonul mobil.

trebuie sa devina clar, ca nu mai poti propune orice la un concurs, iar apoi, daca nu merge, sa spui ca ai glumit.

in sedinta anuala APCR din 19 ianuarie vom discuta toate amanuntele.
eu consider ca trebuie date cateva exemple, pentru ca echipele sa-si vada doar de pescuit.
in ceea ce priveste echipa SENZOR, membrii acesteia nu vor mai participa la concursurile individuale organizate de APCR. ca sa nu existe vreun dubiu.
la concursurile organizate de noi la care va participa echipa SENZOR vor exista obligatoriu brigazi mixte de arbitrii.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”