Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

Mesaj de miyagi »

Albert scrie:Ai devenit bolovanu' meu preferat :lol: Bine, am vazut ca s-a activat si celalat da' ala e plictisitor deja.
Celalalt bolovan sau cum Albert :? ?
Urban culture.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Cornele, te compromiti luindu-i apararea...daaaaaaaaarrrrrrrr e treaba ta ce faci! :lol:
Mai bine te-ai duce la o feedereala ;)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiue scrie:Cornele, te compromiti luindu-i apararea...daaaaaaaaarrrrrrrr e treaba ta ce faci! :lol:
Mai bine te-ai duce la o feedereala ;)
Toti ne compromitem mai devreme sau mai tarziu. Important e s-o facem pentru o cauza nobila.
Incerc un ciortan de Joi spre Vineri, da` au inceput genunchi sa intre-n cod galben :( .
Urban culture.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Ciortanul caută-l pe locul 32 de pe Solacolu ;)
@escu e o cauză pierdută, chiar nobilă dacă vrei tu :lol:

Sent using Tapatalk

miyagi
Pescar de competitie

Re: Popescu59

Mesaj de miyagi »

claudiue scrie:Ciortanul caută-l pe locul 32 de pe Solacolu ;)

Sent using Tapatalk
Bun Solacolu. Mercix de pont.
Isi revine el.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornel.s scrie:
Cristi Y scrie:
cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii!

la cine se face referire ??
La nimeni in concret Tatae, da` io unu` m-am saturat frate sa vad cum il agita lumea pa Nae, iar Nae simtindu-se bagat in seama, sau probabil nevorbit, raspunde si incarca topicurile aiurea. Uita-te la Razvan mai devreme. Se simte responsabil cu corectatu`. Daca iei topicurile la rand pe unde posteaza imposibil sa nu gasesti o provocare. Nu-i mai simplu sa nu i se raspunda sau sa fie lasat sa dialogheze cu cine gaseste si el. Am inteles ca e un om cu care te poti distra, atat pe balta cat si pe forum daca reusesti sa-l faci sa inteleaga una - alta.
In rest, sa auzim de bine.

pai daca te-ai saturat inchide calculatorul .... :roll: :roll: :roll: , peste chestia cu bulangii trec , ma fac ca nu o mai vad ...

daca spui ca popescu este unul cu care te poti distra , sa se faca paiața , dar pana una alta are tupeul nesimtit sa faca referiri ironice si jignitoare la oameni care au urnit fenomenul asta in Romania
popescu59 scrie:-Multumesc din tot sufeltul purtatorilor mei de grije , dar ii anunt din nou ca nu este cazul , ii rog sa doarma linistiti si intredevar cei DESTEPTI cum se cred ma IGNORA si sa rezolvat totul .Multumesc celor care au inteles mesajul meu , iar cei care mai continua dovedesc CA SUNT CU MULT MAI PROSTI DECIT MINE .-

Cine nu a inteles la cine se face referire sa citeasca din nou ce am scris aici , dupa care se poate incadra unde doreste, dar e pacat ca niste intelectuali de marca ca multi dintre dv. sa fie incadrati la ce scrie mai sus .Valabil pentru Cristi Y
TU subliniezi faptul ca exprimrea groteasca de mai sus este valabila pentru mine ?????

Ai sarit calul dar o reglam , sper sa ne vedem in cele doua saptamani cat stau in tara incepand de azi si sa ma lamuresti in fata care este nivelul meu de prostie ...repet IN FATA NU PE NET

apropos de activitatea pe net a ...unora

popescu59 - inscris 10.11.2011 - 1211 postari

Cristi Y - inscris 11.01.2005 - 1111 postari
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

sebastian_andone

Re: Popescu59

Mesaj de sebastian_andone »

cornel.s scrie:
claudiue scrie:Ciortanul caută-l pe locul 32 de pe Solacolu ;)

Sent using Tapatalk
Bun Solacolu. Mercix de pont.
Isi revine el.
pui de ciortan poate - aia e Balta de gratar sau daca ai ceva de invatat...sa nu fi deranjat - cel putin asa a fost in ultimii 2 ani
"X13"

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cristi Y
(Ai sarit calul dar o reglam , sper sa ne vedem in cele doua saptamani cat stau in tara incepand de azi si sa ma lamuresti in fata care este nivelul meu de prostie ...repet IN FATA NU PE NET )
Eu nu te-am jignit in nici un fel mesajul meu a fost postat catre cei care continua sa ma jigneasca dupa ce eu am recunoscut ca au dreptate .
Nu te supara ca te intreb ai deschis cumva un topic si eu te-am ironizat sau te-am jignit in vre-un fel ?Nu nu asta ai facut tu , si dupa toate cele eu am rugat sa nu imi mai scrieti sa ma ignorati iar cei care continua sa se decida singuri la ce se incadreaza .Eu nu te-am facut nici prost nici paiata si multe altele pe care mi le-ai adresat tu mie , fara ca macar sa te deranjez in vre-un fel .Acum vad ca ai trecut dupa jigniri direct la amenintari , de ce oare . Un intelectual de marca cum te recomanzi se poate injosi in asemnea hal ???Dai dovada de altceva .Imi amintesc ca si la ultimul topic referitor la un concurs in care ai intervenit impotriva mea tot la fel dupa jigniri ai trecut la amenintari .
Referitor la persoanele care le aperi tu , chiar nu vad cu ce l-am jignit pe Tata Nitu cind am spus ca este legenda si pe dl Oana cind am spus ca nu il cunosc .
Ce as putea sa spun despre dl Nitu care de mult timp nu a mai cistigat nici un concurs , e clar ca a devenit legenda , si cred ca va fi legenda pentru 2 tari atita timp cit domnia sa face parte din lotul national al UNGARIEI.Si oare cind spui despre cineva ca este legenda inseamna ca il jignesti ? Daca da insemna ca HAGI este jigni de fiecare data cind i se spune legenda.
Referitor la dL Oana ma repet nu il cunosc si nici nu doresc sa il cunosc sunt oare obligat sa cunosc anumite persoane altfel nu pot sa pescuiesc pe vre-o balta,i-am raspuns exact ca unui necunoscut care imi face recomndari jignitoare .Daca faptul ca nu il cunosc la jignit imi cer scuze .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

1 nu ma consider un intelectual de marca ci un om care stapaneste cultura si folosirea limbii romane corect , lucru care este de fapt considerentul fundamental al respectului de sine pentru un individ
2 oricine vede si intelege ironia proasta din afirmatiile tale asa ca nu mai victimiza atata , daca iti place sa intri in conflicte inseamna ca te simti capabil sa le duci , oricum vad ca esti userul cu cele mai multe postari conflictuale din acest forum . In ajunul anului nou faceai niste angajamente prin care iti cereai iertare fata de cei cu care ai intrat in conflict anul trecut , te simteai cu musca pe caciula sau erai beat ???

3 atata timp cat ai nesimtirea si tupeul sa te legi de niste oameni pe care eu i-i respect in mine ti-ai facut un dusman

4 te intrebi daca te jignesc ?? raspunsul este DA , iti spun si aici si iti voi spune si in fata cand te voi vedea ca esti un taran barat care se vrea emancipat , te-ai inventat de un an de zile si te crezi buricul pamantului ca ai rulota cu WC si televizor

pana ne intalnim ( iao ca amenintare sau ca ce vrei tu ) iti dedic o melodie care se potriveste foarte bine cu personajul popescu59

ASCULTA CU MULTA ATENTIE CA POATE SA-TI FIE IMN

http://www.youtube.com/watch?v=2vmZ3jV7oVc
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

3 atata timp cat ai nesimtirea si tupeul sa te legi de niste oameni pe care eu i-i respect in mine ti-ai facut un dusman -

Nu pot sa inteleg cu ce m-am luat de oamenii pe care dv. spuneti ca ii respectati? Daca am spus ca tata Nitu este legenda este jignire sau cum ?Si daca nu il CUNOSC pe dl Oana este jignire ? Nu am avut nici ce-am mai mica intentie sa jignesc vreunul dintre cele 2 personaje ,de fapt asa fac cu toata lumea care intru in contact. Si plus de asta te rog sa citesti daca se simte care va dintre cei 2 jigniti mi-am cerut scuze dar nu cred ca este cazul.Referitor la cit de mult postez pe acest forum este numai si numai problema mea nu cred ca are vre-o legatura cu dv.Cui nu ii plac postarile mele e foarte simplu IGNORE si sa rezolvat tot.
Aveti mare dreptate si am recunoscut permanent sunt de putin timp in cest fenomen si caut INCONTINU SA INVAT despre pescuit , nu trebuie absolut nimeni sa se ia dupa cea ce postez eu , asa cum nici eu nu ma iau dupa postarile tuturor.Incerc uneori sa spun si eu cea ce traiesc in partidele de pescuit facute de mine, si de aceea indemn permanent pe toti pescari sa merga pe balta la pescuit fiindca din fata calculatorului este mult prea simplu acest fenomen.
In postarea de sf de an am scris clar nu ma voi mai certa cu absolut nimeni , exact asta si fac , nu mai jignesc si nu ma mai cert cu absolut cu nici un pescar .
Am ajuns la concluzia ca zicala CEL MAI DESTEPT CEDEAZA este foarte foarte adevarata.

PS- multumesc frumos pentru dedicatie dar in cluburile in care merg eu asemenea formatii nu se desfasoara, deci nu cunosc nici melodia si nici formatia , nu ma reprezinta oricum, cu toate ca sunt nascut crescut in cartierul Cringasi .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”