Celalalt bolovan sau cum AlbertAlbert scrie:Ai devenit bolovanu' meu preferatBine, am vazut ca s-a activat si celalat da' ala e plictisitor deja.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Celalalt bolovan sau cum AlbertAlbert scrie:Ai devenit bolovanu' meu preferatBine, am vazut ca s-a activat si celalat da' ala e plictisitor deja.
Toti ne compromitem mai devreme sau mai tarziu. Important e s-o facem pentru o cauza nobila.claudiue scrie:Cornele, te compromiti luindu-i apararea...daaaaaaaaarrrrrrrr e treaba ta ce faci!
Mai bine te-ai duce la o feedereala
Bun Solacolu. Mercix de pont.claudiue scrie:Ciortanul caută-l pe locul 32 de pe Solacolu
@escu e o cauză pierdută, chiar nobilă dacă vrei tu![]()
Sent using Tapatalk
cornel.s scrie:La nimeni in concret Tatae, da` io unu` m-am saturat frate sa vad cum il agita lumea pa Nae, iar Nae simtindu-se bagat in seama, sau probabil nevorbit, raspunde si incarca topicurile aiurea. Uita-te la Razvan mai devreme. Se simte responsabil cu corectatu`. Daca iei topicurile la rand pe unde posteaza imposibil sa nu gasesti o provocare. Nu-i mai simplu sa nu i se raspunda sau sa fie lasat sa dialogheze cu cine gaseste si el. Am inteles ca e un om cu care te poti distra, atat pe balta cat si pe forum daca reusesti sa-l faci sa inteleaga una - alta.Cristi Y scrie:cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii!
la cine se face referire ??
In rest, sa auzim de bine.
TU subliniezi faptul ca exprimrea groteasca de mai sus este valabila pentru mine ?????popescu59 scrie:-Multumesc din tot sufeltul purtatorilor mei de grije , dar ii anunt din nou ca nu este cazul , ii rog sa doarma linistiti si intredevar cei DESTEPTI cum se cred ma IGNORA si sa rezolvat totul .Multumesc celor care au inteles mesajul meu , iar cei care mai continua dovedesc CA SUNT CU MULT MAI PROSTI DECIT MINE .-
Cine nu a inteles la cine se face referire sa citeasca din nou ce am scris aici , dupa care se poate incadra unde doreste, dar e pacat ca niste intelectuali de marca ca multi dintre dv. sa fie incadrati la ce scrie mai sus .Valabil pentru Cristi Y
pui de ciortan poate - aia e Balta de gratar sau daca ai ceva de invatat...sa nu fi deranjat - cel putin asa a fost in ultimii 2 anicornel.s scrie:Bun Solacolu. Mercix de pont.claudiue scrie:Ciortanul caută-l pe locul 32 de pe Solacolu
@escu e o cauză pierdută, chiar nobilă dacă vrei tu![]()
Sent using Tapatalk
Isi revine el.