Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
popescu59 scrie:-
PS- Stau si ma intreb daca eu as fi scris ca , concursul de pe MV2 trebuie anulat citi mi-ar fi spart capul? Si findca au cerut altii mult mai destepti si mult mai culti decit mine nu am vazut prea mare reactie cu toate ca prostie si aberatie mai mare decit a cere ca un concurs sa se anuleze![]()
![]()
![]()
Celalat bolovan = celalalt popescu.Ala cu federatia..stii tucornel.s scrie:Celalalt bolovan sau cum AlbertAlbert scrie:Ai devenit bolovanu' meu preferatBine, am vazut ca s-a activat si celalat da' ala e plictisitor deja.
?
Ma doare la bascheti de rulota ta , dushulet. Nu mai lamuri nimic.Las-o asa. Cu de toate. De la toti.popescu59 scrie:Vreau sa mai lamuresc inca un aspect RULOTA de care vad ca multi nu au loc , mai ales Albert.
Iar te premiezi dushulet? N-am cum sa fiu invidios pe un bolovan.Nici eu nici nimeni.In schimb tu poti...cu de toate de la toti..baga mare, nu te abtinepopescu59 scrie:.Eu cred ca tu si Albert vreti sa imi luati locul ,e clar ca va roade invidia .....nu stiu voi daca puteti sa tineti pasul cu mine .Si va spun sincer chiar ma amuzati cind vad cum va roade invidia de mine.