Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

Mesaj de gabi1 »

bAH, DatIo drAcU' AstaE cIntAReCU CuvinTeInfeRiOAre..... :oops: :oops: !!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vreau sa mai lamuresc inca un aspect RULOTA de care vad ca multi nu au loc , mai ales Albert.
Fratilor problema este simpla si am explicat in alte dati pentru mai multi ,detin cort de pescuit cel mai mare de la Senzor , dar folosesc rulota fiindca partenerul meu de pescuit este FEMEIE . Cine a pescuit linga mine sau la concursuri poate confirma asta .
Partenerul meu de pescuit dupa 12 ore de stat la 30-35 de grade se baga in rulota si isi face un dus rapid .TV de la rulota este tot pentru partenerul meu care este dependent ca mai toate femeile de tele nuvele. Asta e tot secretul nu ca as fi eu fita sau mai nu stiu ce , sincer o spun condiile care le-am creat imi plac si mie dar nu refuz un pescuit de N ore intr-un cort . Sunt multe locuri in care nu pot intra cu rulota si foarte simplu pun cortul.
Cind imi voi schimba partenerul de pescuit cu siguranta voi renunta la rulota si la dus .Deocamdata eu recunosc ca sunt condus de partea feminina si trebuie sa accept anumite conditii impuse de ea.Cei care sunt cocosi in casa nu vor intelege acest aspect .Multumesc celor care au inteles si nu mai continua cu ironii la adresa rulotei si a dusului.
Sa ne vedem sanatosi pe balti la pescuit .

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Uite aici niste jigniri aduse unor pescari , printre care eu ( pe net ) si Claudiu Lukacs ( pe balta ) care au cerut reprogramarea concursului ...
popescu59 scrie:-
PS- Stau si ma intreb daca eu as fi scris ca , concursul de pe MV2 trebuie anulat citi mi-ar fi spart capul? Si findca au cerut altii mult mai destepti si mult mai culti decit mine nu am vazut prea mare reactie cu toate ca prostie si aberatie mai mare decit a cere ca un concurs sa se anuleze :lol: :lol: :lol:
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

cornel.s scrie:
Albert scrie:Ai devenit bolovanu' meu preferat :lol: Bine, am vazut ca s-a activat si celalat da' ala e plictisitor deja.
Celalalt bolovan sau cum Albert :? ?
Celalat bolovan = celalalt popescu.Ala cu federatia..stii tu :lol:
popescu59 scrie:Vreau sa mai lamuresc inca un aspect RULOTA de care vad ca multi nu au loc , mai ales Albert.
Ma doare la bascheti de rulota ta , dushulet. Nu mai lamuri nimic.Las-o asa. Cu de toate. De la toti. :lol:

glm

Mesaj de glm »

Am impresia ca voi sunteti invidiosi pe rulota omului :lol:
SpritZCarp :: Nita Adrian

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

escule, tu te faci ca nu intelegi sau chiar nu poti sa pricepi ce iti spun colegii de pe forum?

Mai sunt si altii care mai gresesc, mai uita o cratima, o virgula, un i , nu e nicio problema. Pentru ca scriu cate un topic prin Bazar, sau pun cate o intrebare discreta.
Tu nu! Tu ne "zgarii urechile ", ne zapacesti mereu cu agramarile tale! Cum dracu ai reusit sa treci clasa la scoala? Ma gandesc ca 8 clase tot ai facut... Chiar erai cel mai repetent la limba romana?

Crezi ca lumea ti-ar mai spune ceva daca ai scrie mai putin? Vine un amic si ma intreaba: il stii pe ....escu59? Auzi , ce il fu...te pe el grija de ce in punga de nada de la sbs care se da la inceputul concursului? " Si exemple sunt mii..exact atatea cate posturi ai!

Daca ai sa mergi pe tancabesti , o sa vezi ca rulota ta nu e buna nici de cotet de gaini fata de ce au pescarii pe acolo. Ai vazut tu pe vreunul laudandu-se cu rulotele lor?
Sant altii care testeaza nazi, participa la competitii saptamanal! Nu se lauda cu asta! Pentru ca au bun simt!

Crezi ca intereseaza pe cineva ca tu esti un sconcs! Ca iti miroase transpiratia? Ca pescuiesti cu o doamna? Cui ii pasa?
De ce nu tii lucrurile personale in familie?

Chiar vrei sa se spuna "Lauda de sine ....miroase a ...escu59" ?

Iti pui cenusa in cap si spui ca nu ai spus ca " Tata Nitu nu a mai castigat de nu stiu cand..." Chiar crezi ca mai are nevoie sa castige ceva?

Indemni lumea sa iasa la pescuit, la concursuri.... Chiar crezi ca e necesar ca tot ce basesti sa pui pe net? La ce te ajuta?

Chiar nu intelegi? Sau te prefaci? Esti ca un melc fara cochilie care lasa in urma lui o dara de bale scarboasa....

Aaaaa, am uitat, ai cochilie cu dus, tv, internet si partenerul tau este o doamna...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vali ai mare dreptate in tot ce spui , dar exista o discordanta prea mare . Daca tu dai anumite exemple de ce oare continuii o polemica fara rost ???
Sa inteleg ca esti mai bolnav decit altii sau cum? Atita timp cit eu v-am dat dreptate in tot cea ce sustineti si nu va contrazic si nu va jignesc cum faceti voi DE CE MAI CONTINUATU SA INTRETINETI POLEMICA??? Ce vreti sa aratati cu asta ?? Ca sunteti mai destepti decit mine , asta o stiu sunteti intelectuali atotcunoscatori si atotstiutori in toate domeniile.Referitor la Tincabesti te anunt daca nu stiai ca si rulota mea a stat parcata anul trecut destul timp linga celelalte rulote despre care vorbesti si nu conteaza cum arata la exterior conteaza cit de dotata este in interior .La capitolul asta mi-ai dovedit esti praf.
Sustii niste chesti dupa care te contrazici imediat. De ce pe tine te poarta grija atit de mine, ca sunt eu nu stiu cum ca spun eu nu stiu ce, ca ma laud eu , e cumva treaba ta asta ??? Te deranjez ? Rezolvarea e simpla IGNORE SI TRECI MAI DEPARTE si vei vedea cit de linistit dormi noaptea.E foarte simplu de cind e lumea NU IMI PLACE DE CINEVA NU IL BAG IN SEAMA.Eu cred ca tu si Albert vreti sa imi luati locul ,e clar ca va roade invidia altfel nu imi explic cum niste intelectuali ca voi nu isi vad de treburile lor si isi cauta permanent polemici cu mine . Chiar nu aveti altceva mai bun de facut ? Eu v-am spus ca in afara de pescuit pe balti si forum nu am alta ocupatie , nu stiu voi daca puteti sa tineti pasul cu mine .Si va spun sincer chiar ma amuzati cind vad cum va roade invidia de mine.

PS- sa nu uiti cind apar swingerele Delkim sa ma anunti sa nu ramin la coada :lol: :lol: :lol:

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Ai dreptate!
Din cauza ta mi-am marit numarul de posturi inutil. Daca stiam ca esti asa tare de cap nu ma mai incurcam. A fost o iarna lunga...
Tu tine-o in continuare pe drumul tau.
fir intins!

p.s. nu te-am uitat, dar te voi baga la ignore!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:.Eu cred ca tu si Albert vreti sa imi luati locul ,e clar ca va roade invidia .....nu stiu voi daca puteti sa tineti pasul cu mine .Si va spun sincer chiar ma amuzati cind vad cum va roade invidia de mine.
Iar te premiezi dushulet? N-am cum sa fiu invidios pe un bolovan.Nici eu nici nimeni.In schimb tu poti...cu de toate de la toti..baga mare, nu te abtine :lol:

paulp45

Mesaj de paulp45 »

stimate domn popescu59. eu urmaresc acest forum pentru pentru a ma relaxa si pentru a invata oarecum niste lucruri necunuscute pe care apoi sa le pun in practica...

la posturile dvs. observ numai polemici, aroganta, si multa mandrie...

va rog incercati sa constientizati ce parere au ceilalti useri despre dvs. astfel cred ca aveti o problema foarte grava...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”