listo este inchiso.sau ocupat locorile se diminito premile ceva mai suso.de ajunso bambinoLEON_BAIT scrie:firarardracului bambino

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
listo este inchiso.sau ocupat locorile se diminito premile ceva mai suso.de ajunso bambinoLEON_BAIT scrie:firarardracului bambino
Din informatiile pe care le detin, sunt aceleasi reguli ca in 2012. Un plus pentru administratie, au refacut drumul pe balta. Mai exact, au facut un alt drum putin mai sus decat cel existent, au turnat piatra si nisip pentru o mai buna desfasurare a "traficului" pana la locul de pescuit.akmada scrie:Ceva informatii utile despre aceasta balta nu mai are nimeni? Daca a inceput sa se prinda, dak se populeaza, cat costa o zi de pescuit pt 2013, se fac abonamente, se poate planta...? ceva ce ne-ar putea interesa pe noi pescarii si clientii de pe fantanele. De ceva timp arata a fi un forum parasit, orfan, sper k nu se va intampla la fel si cu acest superb lac.
Uite pont tare aici.............Am fost astazi pe Fantanele si de pe malul meu vedeam ceva ciudat.Am dat zoom si ce sa vezi? Bunul meu prieten Dan a si facuta o fotografie antologica ......cu titlul "cat de inventiv e romanul".akmada scrie:multumesc ''aleen'' pt informatii. din pacate nu sunt din craiova, dar sper sa fie postate mai multe ponturi pe acest forum ca pana la urma acesta este unul din rolurile sale..