cornelserbu scrie:si eu![]()
![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Asa este , la Peris am locul 2 ( Crap4Ever - 10 - 12 septembrie 2004) in echipa cu Cornel Rosioru , locul 4 si captura in august in echipa cu Vladut iar la Sarulesti am luat locul 4 la prima editie a Cupei Romaniei din 20 - 23 iunie 2002 in echipa cu Alex Wagnerpiciul scrie:@TATAE
ai imbatranit si te-a lasat memoria; ti-a inflorit in C.V. un loc 3 la Peris pe care nu l-ai castigat niciodata. RUSINICA!
P.S. sa nu mai zic de mentiunea de la Sarulesti.
Dan Mitranescu scrie:Are cineva curajul sa recunoasca ca a trisat in concursuri ?Oricum nu se poate schimba nimic si nu cred ca va fi ponegrit in situatia in care va recunoaste. Totodata aceasta spovedanie poate fi un nou inceput si o sursa de inspiratie a celor care vor face regulamente de aici inainte. Daca este nevoie eu recunosc primul
petre iulian scrie:Dan Mitranescu scrie:Are cineva curajul sa recunoasca ca a trisat in concursuri ?Oricum nu se poate schimba nimic si nu cred ca va fi ponegrit in situatia in care va recunoaste. Totodata aceasta spovedanie poate fi un nou inceput si o sursa de inspiratie a celor care vor face regulamente de aici inainte. Daca este nevoie eu recunosc primul
IA sa auzim "cum si ce?"