Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:si eu :D :D :D

:D ...si ca tot suntem aici ,recunosc ca am fost si braconier. Asta este alt subiect de acuzatii pe care nu-l recunoaste nimeni...pe propria persoana. :D . Da cineva cu pietre ,ia sa vedem ? :D

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

piciul scrie:@TATAE
ai imbatranit si te-a lasat memoria; ti-a inflorit in C.V. un loc 3 la Peris pe care nu l-ai castigat niciodata. RUSINICA!
P.S. sa nu mai zic de mentiunea de la Sarulesti.
Asa este , la Peris am locul 2 ( Crap4Ever - 10 - 12 septembrie 2004) in echipa cu Cornel Rosioru , locul 4 si captura in august in echipa cu Vladut iar la Sarulesti am luat locul 4 la prima editie a Cupei Romaniei din 20 - 23 iunie 2002 in echipa cu Alex Wagner

De ce anume trebuie sa-mi fie " RUSINICA" ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Dan Mitranescu
Veteran

:D ...mai fac si evaziune fiscala (aici nu stiu ce posibilitati am sa ma las :D ),asta ca tot vorbim de INFRACTIUNI LA CONCURSURI...

P.S. Nu ma las pana nu terminati ! :D

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

eu va stiu pe multi dintre voi si stiu ca multe sunt sicane intre voi, dar cine intra prima oara pe aici .. :oops:
nu in felul asta se progreseaza cu concursurile din romania.
la orice sport sunt carcotasi de pe margine care comenteaza. asta nu se va schimba niciodata, invidia si rautatea sunt de mult implementate in romani.
pacat ca li se acorda atata atentie

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Nu sa intamplat niciodata ca in cadrul unor polemici la care am luat parte ,nici pe forumuri dar nici in particular sa amenint pe cineva cu BATAIA .
Daca exista macar un singur caz de amenintare cu BATAIE,EU OANA VICTOR I-I OFER PESCUIT PE VIATA LA DARVARI SI PARTICIPARE GRATUITA LA TOATE CONCURSURILE CARE SE VOR ORGANIZA LA DARVARI ATATA TIMP CAT TRAIESC EU .
AMENINTAREA CU BATAIA SAU NUMAI FAPTUL CA TE GANDESTI LA ASA CEVA ESTE APANAJUL CELOR FRUSTRATI SI A CELOR CARE SUFERA DE ''LIPSA DE CREIER ''

I-MI CER SCUZE UTILIZATORILOR ACESTUI FORUM CA AM INTRAT IN POLEMICA CU MATEIANU ,DESII STIAM CA ESTE UN ''CRETIN SI UN REDUS MINTAL ''.MEA CULPA .

CRED CA AR FI CAZUL SA SE SUSPENDE ACEST TOPIC PENTRU 30 ZILE ,CA SA PUTEM SA FACEM SARBATORILE IN LINISTE SI PACE ,IAR DUPA 30 DE ZILE DACA ARE CINEVA CEVA DE SPUS PRIVITOR LA SUBIECT ESTE LIBER SA O FACA .

EU UNUL DACA NU MI SE MAI POMENESTE NUMELE PE ACEST TOPIC MA RETRAG PENTRU 30 DE ZILE .

CEA MAI MARE REALIZARE A DIAVOLULUI A FOST ACEEA CA A CONVINS LUMEA CA NU EXISTA.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multumesc ptr. considerente, stiam mai de mult ca ma stimezi !

Un Craciun fericit ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: EU UNUL DACA NU MI SE MAI POMENESTE NUMELE PE ACEST TOPIC MA RETRAG PENTRU 30 DE ZILE .
.
prea putin. mai bine lasa-ne de tot!
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu scrie:Are cineva curajul sa recunoasca ca a trisat in concursuri ? :D Oricum nu se poate schimba nimic si nu cred ca va fi ponegrit in situatia in care va recunoaste. Totodata aceasta spovedanie poate fi un nou inceput si o sursa de inspiratie a celor care vor face regulamente de aici inainte. Daca este nevoie eu recunosc primul :D

IA sa auzim "cum si ce?" :shock:

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:
Dan Mitranescu scrie:Are cineva curajul sa recunoasca ca a trisat in concursuri ? :D Oricum nu se poate schimba nimic si nu cred ca va fi ponegrit in situatia in care va recunoaste. Totodata aceasta spovedanie poate fi un nou inceput si o sursa de inspiratie a celor care vor face regulamente de aici inainte. Daca este nevoie eu recunosc primul :D

IA sa auzim "cum si ce?" :shock:

Daca gasesc mai multi adepti la marturisiri cred ca am sa o fac si eu...detaliat . Dar pana atunci ,nu vezi , suntem decat doi hoti "cu declaratie" pe aici : eu si d-ul Cornel :D . In rest nu se sparge nimeni.
Mai bine ma intrebai cand si unde am braconat . Cred ca era mai benefic pt tine :D .
Si acum serios :
1. Pe Hobaia la CC 2007 datorita faptului ca aveam multe rateuri ,am intepenit plumbul culisant definitiv pentru autointepare.
Tot aici am profitat de o portita din regulament ,am intrat in echipa dupa ...doua zile...si am luat locul 2.
2.Pe MV2 ,acum in toamna, am propus unei echipe,in ultima noapte, sa "colaboram" vazand ca un nucleu de echipe din zona voastra nu cantareste pestele (de aici si problema mea) .Cu 36 de kg pe care le aveau stii pe ce loc eram ? Pe 2 !!!!
Noroc ca noaptea a fost un sfetnic bun si nu m-a lasat sa plec acasa cu o cupa rusinoasa . Am decis de comun acord sa nu trisam...
Trecand aceasta experienta mi-am promis sa nu mai fac asta niciodata ,mai bine nu mai particip.
Sunt convins ca unii zambesc la "maruntisurile" mele ,dar poate le da ceva de gandit...
Este tot ce ce am facut rau in concursuri (bine ca nu am participat de mai mult timp :D ) Si promit cu aceasta ocazie ca am sa ma incadrez in regulament, indiferent de "turbulente", de aici inainte.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

subiectul a degenerat rau, si s-a ajuns binen'nteles la binecunoscutele "polite restante" pe care deja toata lumea le stie.
Mai spun atat in acest subiect
...Viorel Doloc este singurul arbitru care a spus ca i s-a propus ceva la un concurs de pescuit...
Vijelie a fost arbitrul care a depistat in timpul concursului un peste eliberat in minciog si a facut public evenimentul.

In rest eu nu mai am cunostinta de alte marturii ale arbitrilor , ci numai de banuieli ale unor concurenti...care nu o sa dispara NICIODATA
Pentru mine daca cineva a fost pus sa ARBITREZE, acela este factor de decizie iar marturia lui poate fi considerata ca o demonstratie a suspiciunilor. Daca nu le respectam autoritatea atunci o sa fie haos general.
Sa ne vedem sanatosi pe balta!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”