Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Și fâșiitul banilor fraierilor în cont!Vladut Mateianu scrie:Nu se poate Dani, vin din superba atmosfera de pe balta, unde sub zambetul cald al soarelui de primavara si zecile de pomi infloriti
De ce trebuie să concurezi pe bani? Tu nu pricepi că pe banii tăi a făcut Mateianu burtă? El face venituri, voi vă faceți că concurați. În țara asta veniturile se taxează. Dacă ipochimenul ăsta își închipuie că dacă dă cu zoiae își acoperă hoția, se înșală. O să mă ocup personal de el. Zmeii ăștia de pe net sunt buni numai de gură!nit_matias scrie:Dupa ce ca nu sunt bani, Mai vine si Nea Popescu cu impozitele care o Sa fie scoase tot din banii nostri. Hai ca ajuta pescuitul.
Popescu Stefan scrie:De ce trebuie să concurezi pe bani? Tu nu pricepi că pe banii tăi a făcut Mateianu burtă? El face venituri, voi vă faceți că concurați. În țara asta veniturile se taxează. Dacă ipochimenul ăsta își închipuie că dacă dă cu zoiae își acoperă hoția, se înșală. O să mă ocup personal de el. Zmeii ăștia de pe net sunt buni numai de gură!nit_matias scrie:Dupa ce ca nu sunt bani, Mai vine si Nea Popescu cu impozitele care o Sa fie scoase tot din banii nostri. Hai ca ajuta pescuitul.
O SA TE OCUPI PERSONAL SA-I FACI O .... IN DIRECT LA NASHU TV.....Popescu Stefan scrie:De ce trebuie să concurezi pe bani? Tu nu pricepi că pe banii tăi a făcut Mateianu burtă? El face venituri, voi vă faceți că concurați. În țara asta veniturile se taxează. Dacă ipochimenul ăsta își închipuie că dacă dă cu zoiae își acoperă hoția, se înșală. O să mă ocup personal de el. Zmeii ăștia de pe net sunt buni numai de gură!nit_matias scrie:Dupa ce ca nu sunt bani, Mai vine si Nea Popescu cu impozitele care o Sa fie scoase tot din banii nostri. Hai ca ajuta pescuitul.
Nu-mi trebuie banii voștri. Vreau să nu vi mai fure șmecherii, sau dacă tot vi iau, să plătească taxele la stat.banauTM scrie:parca ziceai ca faci federatia din pasiune, acum ne vrei banii ? mi-am dat seama de adevarata ta fata de mult, un om de doi bani, fara venituri sau servici, care s-a agatat de faza cu federatia sa ciuguleasca de o ciorba ! mi-e scarba de jegosi de teapa ta!!!!!!!