Federalul vs. restul lumii !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

Federalul vs. restul lumii !

Mesaj de nit_matias »

Dupa ce ca nu sunt bani, Mai vine si Nea Popescu cu impozitele care o Sa fie scoase tot din banii nostri. Hai ca ajuta pescuitul.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Popescu Stefan

Re: Federalul vs. restul lumii !

Mesaj de Popescu Stefan »

Vladut Mateianu scrie:Nu se poate Dani, vin din superba atmosfera de pe balta, unde sub zambetul cald al soarelui de primavara si zecile de pomi infloriti :wink:
Și fâșiitul banilor fraierilor în cont! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

nit_matias scrie:Dupa ce ca nu sunt bani, Mai vine si Nea Popescu cu impozitele care o Sa fie scoase tot din banii nostri. Hai ca ajuta pescuitul.
De ce trebuie să concurezi pe bani? Tu nu pricepi că pe banii tăi a făcut Mateianu burtă? El face venituri, voi vă faceți că concurați. În țara asta veniturile se taxează. Dacă ipochimenul ăsta își închipuie că dacă dă cu zoiae își acoperă hoția, se înșală. O să mă ocup personal de el. Zmeii ăștia de pe net sunt buni numai de gură!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Popescu Stefan scrie:
nit_matias scrie:Dupa ce ca nu sunt bani, Mai vine si Nea Popescu cu impozitele care o Sa fie scoase tot din banii nostri. Hai ca ajuta pescuitul.
De ce trebuie să concurezi pe bani? Tu nu pricepi că pe banii tăi a făcut Mateianu burtă? El face venituri, voi vă faceți că concurați. În țara asta veniturile se taxează. Dacă ipochimenul ăsta își închipuie că dacă dă cu zoiae își acoperă hoția, se înșală. O să mă ocup personal de el. Zmeii ăștia de pe net sunt buni numai de gură!

Tutzi balaurul matii de zdreanta comunista,stai sa vezi ce zmeu ce sunt cand dai tu cu felinarele de leapa mea.Daca nu-ti trece goaza prin cap....un peste sa numai prind. POPONARULE :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Popescu Stefan scrie:
O SA TE OCUPI PERSONAL SA-I FACI O .... IN DIRECT LA NASHU TV.....
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Florin Marcus

Mesaj de Florin Marcus »

În țara asta veniturile se taxează. O să mă ocup personal de el.
Nenea popescu, vedeți ca mai sunt unii la ieșirea din București spre Urziceni care fac venituri, poate va ocupati personal si de ei, cred ca sunt mai mulți bani in joc. Mai sunt băieții aia care îți găsesc loc de parcare prin oraș, venituri si aici, aveți de gând sa luați măsuri?

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

măi bezmeticule, ai văzut-o tu pe Polihroniade să regleze prin Cişmigiu ceasurile şahiştilor? vine federaţia de bowling să arbitreze prin săli pariurile? eşti prost?

banauTM

Mesaj de banauTM »

parca ziceai ca faci federatia din pasiune, acum ne vrei banii ? mi-am dat seama de adevarata ta fata de mult, un om de doi bani, fara venituri sau servici, care s-a agatat de faza cu federatia sa ciuguleasca de o ciorba ! mi-e scarba de jegosi de teapa ta!!!!!!! :twisted:

Popescu Stefan

banauTM scrie:parca ziceai ca faci federatia din pasiune, acum ne vrei banii ? mi-am dat seama de adevarata ta fata de mult, un om de doi bani, fara venituri sau servici, care s-a agatat de faza cu federatia sa ciuguleasca de o ciorba ! mi-e scarba de jegosi de teapa ta!!!!!!! :twisted:
Nu-mi trebuie banii voștri. Vreau să nu vi mai fure șmecherii, sau dacă tot vi iau, să plătească taxele la stat.
PS Eu dau salarii la unii ca tine. N-am nevoie de banii nimănui. Dacă îmi trebuiau bani, făceam și eu ca marii organizatori de pe aici, dar nu este cazul. :lol: :lol: :lol: :lol:

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Chiar nu exista printre dvs un avocat care sa formuleze o plangere penala impotriva acestui infractor de drept comun si impotriva MTS ?
A ajuns pescuitul recreativ/ sportiv la mana unui escroc ???

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”