Federalul vs. restul lumii !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
banauTM

Re: Federalul vs. restul lumii !

Mesaj de banauTM »

Popescu Stefan scrie:
banauTM scrie:parca ziceai ca faci federatia din pasiune, acum ne vrei banii ? mi-am dat seama de adevarata ta fata de mult, un om de doi bani, fara venituri sau servici, care s-a agatat de faza cu federatia sa ciuguleasca de o ciorba ! mi-e scarba de jegosi de teapa ta!!!!!!! :twisted:
Nu-mi trebuie banii voștri. Vreau să nu vi mai fure șmecherii, sau dacă tot vi iau, să plătească taxele la stat.
PS Eu dau salarii la unii ca tine. N-am nevoie de banii nimănui. Dacă îmi trebuiau bani, făceam și eu ca marii organizatori de pe aici, dar nu este cazul. :lol: :lol: :lol: :lol:
mai rau daca vrei ca banii nostri sa ajunga la stat ! te agati de noi fara sa-ti ceara nimeni ajutorul, posteaza o lista cu veniturile tale sau o declaratie de avere, eu cred ca esti doar un papitoi frumos imbracat si cu buzunarele goale. si asta ti-o zice unul care lucreaza intr-un domeniu cu care nu ai vrea sa intri in contact...

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...Tu nu pricepi că pe banii tăi a făcut Mateianu burtă?...
Din codrii Vlasiei a aparut acest Robin Hood cu colanti de Romania :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Popescu Stefan scrie:.......sugerez organizatorului să solicite federației echipa de arbitri autorizați de federație și să achite pe bază de factură contravaloarea prestației pentru manifestarea respectivă.
Federația va trimite o echipă de verificare însoțită de reprezentatul Directiei Județene pentru Sport și un reprezentant al Gărzii financiare. Sper ca documentele să fie în regulă!
Bravo, stiam ca esti un om de mare caracter. Am auzit ca pescarii astia care ii fac matul gros lu Mateianu la concursuri o mai pun de braile si la fotbal, ar fi indicat sa-l anunti pe omologul dumitale de la FRF, Sandu Mircea, cand va intalniti pe la MTS sa-i cereti bani lu' Ponta. Vezi sa nu uite sa trimita si el garda financiara ca nu cred ca invingatorii platesc impozit pe venit prin urmare beau pe banii statului....si sa trimita si el arbitrii, eventual pe Chivulete si banda lui de folcloriste. Matale la ce instrument canti?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

" Matale la ce instrument canti? "

-E muncitor cu gura !! :idea: Popescule, ai grija sa inghiti tot, sa nu te puna dracu sa scuipi ceva ca-ti piere gustu' !! :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

domnu' Popescu, hai ca să te iau aşa cu puţină vaselină, unde poate lumea să citească un statut al FRPS? ală cu AGA, modul cum se aleg şefii, cum se dau jos şefii etc. hai fi puţin mai transparent. că văd că grija altora ştii s-o duci.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Lucian SV scrie:domnu' Popescu, hai ca să te iau aşa cu puţină vaselină, unde poate lumea să citească un statut al FRPS? ală cu AGA, modul cum se aleg şefii, cum se dau jos şefii etc. hai fi puţin mai transparent. că văd că grija altora ştii s-o duci.
e ca la fotbal probabil,nu poti fi presedintele federatiei decat daca ai mai fost presedintele federatiei :lol:

sebyy

Mesaj de sebyy »

Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau, răspunse Popescu, a căruia ochi scîntieră ca un fulger, și dacă voi nu mă iubiți, eu vă iubesc pre voi și voi merge ori cu voia, ori fără voia voastră. Să mă-ntorc? Mai degrabă-și va întoarce Dunărea cursul îndărăpt. A! Nu mă vrea țara? Nu mă vreți voi, cum înțăleg?
...noi sîntem datori a-ți spune adevărul...si adevarul e ca nu te vrea nici dracu langa el

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Nici să vreau nu mă mai pot întoarce. Azi a ieșit autorizația federației de afiliere la CIPS. Așa că, băgați material! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Lucian SV scrie:domnu' Popescu, hai ca să te iau aşa cu puţină vaselină, unde poate lumea să citească un statut al FRPS? ală cu AGA, modul cum se aleg şefii, cum se dau jos şefii etc. hai fi puţin mai transparent. că văd că grija altora ştii s-o duci.
Dă o căutare pe google cu federația română de pescuit sportiv și găsesti tot ce vrei. Aici nu pot da link-uri că cică fac reclamă! :lol: :lol: :lol: :lol:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Popescu Stefan scrie:Azi a ieșit autorizația federației de afiliere la CIPS.
Si asta e totuna cu afilierea la CIPS?
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”