PROPUNERI REGULAMENT , PROPUNERI ARBITRAJ

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

Exact cum am mai spus,daca Viorel Doloc nu facea acele dezvaluiri despre tite nu se mai punea problema asta cu furaciunile la concursuri.(asta nu inseamna ca suspiciunile lipseau...)
Dar se pare ca Viorel a imprastiat un virus de scenarita(vorba lui Cezar Bibu) si toata iarna o sa sufere lumea de chiestia asta
Dan N.

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

@Val Pangica jr
1.momentele in care se pot transfera pestii sunt destul de rare. Trebuie sa fie noapte,vecinii care au vizibilitate sa nu fie activi ,arbitrii sa nu fie in zona, etc.
Tinand cont de acest lucru nu se mai da posibilitate transferarii unei mari cantitati de pesti. ( Nu mai merge : "strang,strang ...si cand am posibilitatea transfer...")

2.Vecinii au posibilitatea sa contorizeze cat mai bine diferentele dintre ce vad(adica pestii prinsi) si ce se scoate pe saltea. Una este sa "aproximezi" 20 de crapi pe o perioada mai lunga si sa vezi 10 la cantar (nu zici nimic,te gandesti ca ai gresit) si una este sa vezi ca a prins 5 ,in ultimele ore si el scoate 1.

3.Se fractioneaza concursul si eventualele suspiciuni se pot controla.
Degeaba sesizez la sfarsitul concursului cand nu mai am ce face!

4.Mai exista situatii de genul:
-------"frate nu cantarii si tu pestii aia ,ca poate am nevoie eu de ei " asta cand vecinul a avut si el o zii buna ,desii nu este in carti
-------sau "vecine nu cantarim si noi o perioada si castigatorul ia tot "
-------sau " ia sa nu cantaresc eu poate are nevoie vecinul de un ajutor mai tarziu. Si asa eu nu mai sunt in carti ,dar poate scot si eu banii de concurs"

Recunosc CANTARIREA OBLIGATORIE nu elimina toate situatiile de furt ,dar diminueaza simtitor acest lucru !

Dan Mitranescu
Veteran

Harry_Potter scrie:Exact cum am mai spus,daca Viorel Doloc nu facea acele dezvaluiri despre tite nu se mai punea problema asta cu furaciunile la concursuri.(asta nu inseamna ca suspiciunile lipseau...)
Dar se pare ca Viorel a imprastiat un virus de scenarita(vorba lui Cezar Bibu) si toata iarna o sa sufere lumea de chiestia asta

...si daca nu se inventa roata ...nu mai era atata poluare .Acum ne dadeam cu schiurile ! :D

Mai bine "suferim" iarna asta si nu suferim in concursuri pe viitor...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

GATA , MAI POTOLITIVA CU ATATEA REGULI SI REGULAMENTE CA AU VENIT SARBATORILE , ALTA TREABA NU MAI AVETI ?

ATI FOST LA DOUA CONCURSURI IN VIATA VOASTRA SI ACUM VRETI SA INTOARCETI PESCUITUL CU CURU'N SUS

HAI CA M-AM DISTRAT CU VOI , HAI CEAU (ca sa citez un contemporan) :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Dan Mitranescu
Veteran

Cristi Y scrie:
ATI FOST LA DOUA CONCURSURI IN VIATA VOASTRA SI ACUM VRETI SA INTOARCETI PESCUITUL CU CURU'N SUS

...??? :roll:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dane, ai perfeeecta "dreptate", dar daca vezi ca esti singurul care "are dreptate", nu cazi putin pe ganduri???...se pare ca nu, insisti intr-una si iar insisti, dar cel putin esti CONSTRUCTIV...nu ti se pare ca dai in ridicol ?

pe mine ma cam pun pe ganduri scenariile aste pe care le faci...oare le-ai si folosit ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie:
pe mine ma cam pun pe ganduri scenariile aste pe care le faci...oare le-ai si folosit ???
Nu am avut timpul si nici anturajul necesar pentru a folosi toate aceste scenarii. In plus de asta sunt putin orgolios si nu vreau sa existe persoane care sa ma "aiba la mana". Dar va spun cu toata convingerea ca "scenariile" exista si se practica. Dupa cum ati observat nu sunt genul care da nume si locuri,mai ales ca informatiile provin in mare parte de la apropiati.Cred ca daca procedam asa aveam mai multa credibilitate in acest "mediu" .

Una peste alta RENUNT LA IDEE !!! Toate sunt bune si la locul lor!

SARBATORI FERICITE TUTUROR !!!

Dan Mitranescu
Veteran

...si BAFTA celor care vor mai trisa !!! :D :D :D

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

Dan Mitranescu scrie:...si BAFTA celor care vor mai trisa !!! :D :D :D
pai aia care triseaza chiar au nevoie de bafta ca sa le iasa pasentzele :lol:

iti garntez ca un adevarat pescar nu are treaba cu prostiile astea cu bafta....

cu ceva vreme in urma(vreo 7 ani) la tancabesti se faceau niste mini concursuri(intre abonati) intre "concurenti" era un tip ceva mai "spiritual" si la un "concurs" a venit de acasa cu foi A4 pe care scria BAFTA si a pus la toti participantii la fiecare lanseta cate o foaie din alea.... crezi ca a avut vreo treaba pestele cu acele hartii pe care scria bafta??? 8) iti spun eu ca nu a avut nici cea mai mica jena si a tras "ca la concurs" :lol: :lol: :lol:
asa ca.... nu mai fi asa pricinos si incearca sa te tratezi de scenarita de care suferi :wink:

Sarbatori fericite,sanatate si tot ce va doriti
Dan N.

Dan Mitranescu
Veteran

@ Harry_Potter

...a fost o gluma ! :D Nici pe departe nu sunt genul "pricinos"...si pe

deasupra mie-mi prieste urarea asta ! :D :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”