Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Harry_Potter scrie:Exact cum am mai spus,daca Viorel Doloc nu facea acele dezvaluiri despre tite nu se mai punea problema asta cu furaciunile la concursuri.(asta nu inseamna ca suspiciunile lipseau...)
Dar se pare ca Viorel a imprastiat un virus de scenarita(vorba lui Cezar Bibu) si toata iarna o sa sufere lumea de chiestia asta
Nu am avut timpul si nici anturajul necesar pentru a folosi toate aceste scenarii. In plus de asta sunt putin orgolios si nu vreau sa existe persoane care sa ma "aiba la mana". Dar va spun cu toata convingerea ca "scenariile" exista si se practica. Dupa cum ati observat nu sunt genul care da nume si locuri,mai ales ca informatiile provin in mare parte de la apropiati.Cred ca daca procedam asa aveam mai multa credibilitate in acest "mediu" .cornelserbu scrie:
pe mine ma cam pun pe ganduri scenariile aste pe care le faci...oare le-ai si folosit ???
pai aia care triseaza chiar au nevoie de bafta ca sa le iasa pasentzeleDan Mitranescu scrie:...si BAFTA celor care vor mai trisa !!!![]()
![]()