DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-A

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Amarandei Mihaela

Re: DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-A

Mesaj de Amarandei Mihaela »

addicted scrie:sa stea mai bine acasa decat sa faca balta de ras....@shimanosmall :) si daca 900 ron plus deplasare si nada este un efort....imi cer scuze....!
Te rog sa nu te superi pe mine, dar daca tot comentezi atat de ce nu ai participat tu la concurs??????????
Iar legat de bani...sa stii ca pentru unii din ei poate a fost un efort f mare, deoarece ca sa fii PESCAR ADEVARAT iti trebuie multa pasiune, minte si strategie....si banuti binenteles....DAR NU TE NUMESTI PESCAR DACA AI BANI MULTI! Cred ca asta nu intelegi tu!!!!
Si fii sigur ca pe balta au fost pescari minunati, cu experienta si strategii care au avut curajul sa concureze, nu sa stea acasa si sa critice! Iar cei mai importanti factori ale acestor zile de concurs in care pestii nu au colaborat sunt: temperatura fluctuanta de la zi la noapte, vantul, presiunea atmosferica dar in primul si in primul rand LUNA.....stiai ca asta noapte a fost eclipsa de luna??????? stiai ca ne-a influentat si pe noi oamenii, "daramite" pestii????

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR, ORGANIZATORILOR SI FOTOGRAFULUI IN MOD SPECIAL!

addicted
Puncte: 0

Mesaj de addicted »

:)))) :))) ce'mi place ca va agitati ca sampania si sunteti apa plata :))))) nu particip la concursuri fara miza nu am de ce.... in rest tot c e cu premii se ataca... si eu chiar nu am bani fac cate un provident pentru fiecare concurs ca sa pot participa :))))) felicitari castigatorilor!!!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

nooo ca p'asta mic il iau cu mine in echipa la Trophy...ii garantez eu cateva manse cu zero sa se sature de cupe :)))))))))))))))))
Milionar excentric

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Andrei I scrie:nooo ca p'asta mic il iau cu mine in echipa la Trophy...ii garantez eu cateva manse cu zero sa se sature de cupe :)))))))))))))))))
Stai relax, cainele care latra nu musca. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

addicted

Mesaj de addicted »

pai daca tot nu musc hai sa facem o braila frumoasa daca tot sunteti voi asa increzatori :)

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

addicted scrie:pai daca tot nu musc hai sa facem o braila frumoasa daca tot sunteti voi asa increzatori :)
Iti da Providentu bani asa din scurt pentru braila ? :lol:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Felicitari castigatorilor!
Aveti mai sus un exemplu de asa nu:) Castigator esti doar atunci cand ceilalti te considera castigator!

Felicitari tuturor concurentilor!
Milionar excentric

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Felicitari ciatigatorilor meritul este numai si numai al lor . Felicit vecini de stand echipa din Moldova si echipa din Alba niste baieti deosebiti din toate punctele de vedere.
Si vreau sa va mai spun ceva , marti dim. cind am dat ochii cu Vladut am avut o singura intrebare de pus . Vladut in regulament scrie ca participa in clasament doar echipele care fac 5 pesti , daca pe unul din cele 3 sectoare nu sunt 3 echipe cu 5 pesti cum se procedeaza ?Este exclus asa ceva .
Raspunsul a fost cam vag , conform regulamentului cupe nu primesc decit cei care au capturat 5 pesti .Nu stiu cum s-a derulat premierea am plecat mai devreme .
Oare sa fi simtit eu ceva sau sa fie de la virsta inaintata si lipsa de experienta .Oricum ce am preconizat s-a intimplat. Asa ca se poate intimpla pe orice balta indiferent cit de buna si renumita este aceasta .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

addicted scrie:pai daca tot nu musc hai sa facem o braila frumoasa daca tot sunteti voi asa increzatori :)
addicted, de manometru ai auzit :?: nu de alta, insa presiunea "necontrolata" produce discomfort la trufie. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

RECORDMANE stai dreacu potolit!
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”